Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 10, 2023 2:09 am

Rece mi sinoc jedan clan uprave, da nezna se ko je jos, ali da je Dudic najbliži
Cuva Bog Zelju svog!

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 10, 2023 2:12 am

Fino se sinoć slavilo u gostujućoj svlačionici. Jedan od kolovođa, naš bivši igrač, Jasmin Čeliković. Kako mi divne bivše igrače imamo, ili te tuže, ili slave golove protiv tebe, u ovom slučaju pobjede. Ni bivši igrači nikakvog poštovanja prema nama više nemaju.

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 10, 2023 2:18 am

Dr. Adzem je napisao/la:
pon apr 10, 2023 2:09 am
Rece mi sinoc jedan clan uprave, da nezna se ko je jos, ali da je Dudic najbliži
Ma ne vrijedi on ni približno onoliko koliko traži, precijenio se on previše. Govorim općenito, ne znam šta je i kako dogovarao s nama, i koja cifra i uslovi su u pitanju.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon apr 10, 2023 3:07 am

Memu u stručni štab. :D
Fear of the Maniacs!

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 10, 2023 3:13 am

Fićo je napisao/la:
pon apr 10, 2023 3:07 am
Memu u stručni štab. :D
:rofl1: :rofl1: :rofl1:
Kad je bal, nek je maskenbal. :ganja:

Dzezvar
Kontakt:

pon apr 10, 2023 3:25 am

Maestro_1921 je napisao/la:
Fino se sinoć slavilo u gostujućoj svlačionici. Jedan od kolovođa, naš bivši igrač, Jasmin Čeliković. Kako mi divne bivše igrače imamo, ili te tuže, ili slave golove protiv tebe, u ovom slučaju pobjede. Ni bivši igrači nikakvog poštovanja prema nama više nemaju.
Covjek nije ni pola godine bio nas clan....
Nikakve on veze sa Zeljom nema sem tih pola godjne...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ono.na
Kontakt:

pon apr 10, 2023 3:32 am

Dosao, odigrao 6 do 12 mjeseci. Dobio mozda pola plata ili poluplata. Nista nije osvojio. Svaki dan price oko dugova licenci i kamata. Otisao dalje gdje mu je bolje. I tako mnogi.

Previse mi mislimo da smo masinerija. Jesmo u mnogo cemu, ali sad ce 10 godina kako na terenu nismo.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon apr 10, 2023 4:49 am

Sto te strah pomocnika? Koliko znam ekipe su mu sa kondicijom bile dobre

Po meni je Dudic najbolji izbor,mislim da jr ono kod pitara teski fijasko iz ugla pritiska onih njihovih navijaca koji bi i Fergusona unistili,predvidjam lijepu pricu sa nama ako se dogovorimo,ono sto moze biti mana je da dolazi u izuzetno tezak raspored,naravno ako dodje...

MiroslavKruzik

pon apr 10, 2023 7:33 am

505 VITEŠKA je napisao/la:
pon apr 10, 2023 4:49 am
Sto te strah pomocnika? Koliko znam ekipe su mu sa kondicijom bile dobre

Po meni je Dudic najbolji izbor,mislim da jr ono kod pitara teski fijasko iz ugla pritiska onih njihovih navijaca koji bi i Fergusona unistili,predvidjam lijepu pricu sa nama ako se dogovorimo,ono sto moze biti mana je da dolazi u izuzetno tezak raspored,naravno ako dodje...
Provjeri zdravstveni bilten Sarajeva iz perioda kad im je bio taj Feđin kondicioni, i vidjet ćeš u čemu je problem.

g 1
Kontakt:

pon apr 10, 2023 10:29 am

Mozda slavi zato sto smo mu psovali sve sto postoji cijelu utakmicu. Ko god dodje od bivsih igraca na grbavicu, ako je iole profesionalan i ako se trudi za svoj trenutni klub, mi to shvatamo izdajom i ogadimo svakom nas klub.

Refa1987
Kontakt:

pon apr 10, 2023 10:58 am

g 1 je napisao/la:
pon apr 10, 2023 10:29 am
Mozda slavi zato sto smo mu psovali sve sto postoji cijelu utakmicu. Ko god dodje od bivsih igraca na grbavicu, ako je iole profesionalan i ako se trudi za svoj trenutni klub, mi to shvatamo izdajom i ogadimo svakom nas klub.
I ja sam to primjetio već mnogo godina unazad. Katastrofa su psovke i šta sve ljudi mogu izgovoriti. Pogotovo igračima koji su nekada za nas igrali. Niko ti ne brani navijati, vršiti pritisak i slično ali šta bi ljudi trebali koji su igrali kod nas a sada igraju negdje drugo. Stajati i ništa ne raditi na terenu da bi kao nas ispoštovao a niti su naša djeca niti išta, a i da su naša djeca ako su profesionalci moraju igrati pošteno i korektno za svoj trenutni klub.

teatrale36
Kontakt:

pon apr 10, 2023 11:13 am

Dzezvar je napisao/la:
pon apr 10, 2023 3:25 am
Covjek nije ni pola godine bio nas clan....
Nikakve on veze sa Zeljom nema sem tih pola godjne...
Još mu se s Istoka jedan svezao i psovao mu sve živo čitavo prvo poluvrijeme.

teatrale36
Kontakt:

pon apr 10, 2023 11:18 am

pon apr 10, 2023 2:07 am
Diverzant je napisao/la:
pon apr 10, 2023 1:05 am
Previse su se oko dudića povlačile priče za neke talove, namještanja, guranja, toga me je strah najviše
Baš, i mene je toga strah, pored ostalih razloga. Strah me i ovih njegovih ubleha od pomoćnika, onog kvazi kondicionog Jase, i onog drugog iz Veležovog omladinskog pogona. To ti je isto da nam dovede nekog iz one škole fudbala Bambinosa u stručni štab prvog tima. I ta škola fudbala je vjerovatno kvalitetnija od one smijurije od Veležovog OP-a.
Ja bih prije Bašića nego Dudića, ako se već bira između njih dvojice. Da je onaj Dudić iz Veleža, vjerovatno bih ga dočekao raširenih ruku. Ali u ovom trenutku, moj favorit je Bašić.
Bogami se ozbiljnije radi u Bambinosima nego i kod nas u omladinskom pogonu. Nama je samo ime ostalo.

SamoNapad
Kontakt:

pon apr 10, 2023 11:34 am

Što se tiče rada u pogonima predaleko smo mi u Bosni i Hercegovini od kvalitetnog rada. Pa i sve te škole fudbala ustvari su samo posvećene radi direktne zarade od članarina. Tu i tamo imaš po kojeg kvalitetnog trenera kojem je pretesko radit u ovim uslovima gdje se samo gleda rezultat na kraju utakmice. Na kraju imamo to da pored toliko škola fudbala imas juniora koji ne zna nista o taktici. Trenutno u svijetu se trendovima mijenjaju po pitanju taktike (bekovi ulaze u sredinu kao zadnji vezni) a mi jos uvjek ne mozemo da svarimo najobicnije lazno kretanje i protrcavanje. Vakat je da imas moderne trenere sa vizijom i strucni stab koji ima svoje jasne zadatke od video analize do samih taktickih postavki. Može se fudbal igrati i bez Santosa i Štilica samo treba znati.

teatrale36
Kontakt:

pon apr 10, 2023 11:47 am

SamoNapad je napisao/la:
pon apr 10, 2023 11:34 am
Što se tiče rada u pogonima predaleko smo mi u Bosni i Hercegovini od kvalitetnog rada. Pa i sve te škole fudbala ustvari su samo posvećene radi direktne zarade od članarina. Tu i tamo imaš po kojeg kvalitetnog trenera kojem je pretesko radit u ovim uslovima gdje se samo gleda rezultat na kraju utakmice. Na kraju imamo to da pored toliko škola fudbala imas juniora koji ne zna nista o taktici. Trenutno u svijetu se trendovima mijenjaju po pitanju taktike (bekovi ulaze u sredinu kao zadnji vezni) a mi jos uvjek ne mozemo da svarimo najobicnije lazno kretanje i protrcavanje. Vakat je da imas moderne trenere sa vizijom i strucni stab koji ima svoje jasne zadatke od video analize do samih taktickih postavki. Može se fudbal igrati i bez Santosa i Štilica samo treba znati.
U potpunosti se slažem sa navedenim, ja sam više mislio u organizacionom smislu, a da djecu nema ko naučiti to se vidi iz priloženog. Da niko ne može izbaciti mladog i kvalitetnog igrača.... Nego ti ovo pravilo U21 samo pravi problem šta izabrati od dva tri "zla". Samo škola i edukacija na svim nivoima.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

pon apr 10, 2023 11:55 am

izgleda ništa od Feđe.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon apr 10, 2023 12:12 pm

Ako je istina ovo sto se mahala da Dudic ima neke velike finansijske zahtjeve, onda je bolje da ga ne izaberemo. Ovo mi vise lici da sam nabija cijenu i da moli Boga da ga ne izaberemo jer ni on nije siguran da moze nesto napraviti.
Alea iacta est!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon apr 10, 2023 12:20 pm

Dobra mecka kod misketa, pogotovo kad je na Grbavici parkirana :D

A ovaj botic usrani sa gg da se dobro nasipe tuki from all of us with greetings!
Zadnja izmjena: plavi kanarinac, dana/u pon apr 10, 2023 12:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

MiroslavKruzik

pon apr 10, 2023 12:22 pm

cipiripi je napisao/la:
pon apr 10, 2023 12:12 pm
Ako je istina ovo sto se mahala da Dudic ima neke velike finansijske zahtjeve, onda je bolje da ga ne izaberemo. Ovo mi vise lici da sam nabija cijenu i da moli Boga da ga ne izaberemo jer ni on nije siguran da moze nesto napraviti.
Ja od početka govorim da Dudić inače ima nerealne (traži izuzetno velike finansijske uslove) za angažovanje kao trenera + njegove pomoćnike. Slobodi je tražio za 2.5 mjeseca cifru od 65.000KM. Ne znam baš da smo mi u situaciji da mu dajemo takve pare, pa je normalno i očekivano ako se nismo dogovorili.

SamoNapad
Kontakt:

pon apr 10, 2023 12:26 pm

Kukavica ne smije biti trener Željezničara!
Ako se trener (ko god da je) boji nek ne dolazi, znanje ti daje snagu da se ne bojis. Lako je biti trener kad sve ide. Prije svega nek biraju stabilnu ličnost. Ako je istina da se boji i trazi pare velike kao alibi, bolje zovi Sablića sigurno nije kukavica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.

Prijava