Z_1921 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 6:26 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 4:50 pm
AsharaK je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 4:47 pm
Mislav Karoglan
Nenad Bjelica

Stjepan Tomas
Odmah sam rekao, Mislav ili Maka. Ko stvoreni za nas, ali jok daj neku letvu ala Dudic/Adzem pa za pola godine ajmo jovo nanovo.
Jesi li ti bolestan? Ko ce iz druge drzave doci u ovo smece od lige da radi za mizerne pare?
Nazalost, trenutno ne mozemo priustiti jace trenere i trebamo se pomiriti sa tim.
Jesam brate. Bas me gripa uhvatila.
Jel Maka skup? Nije, nije ni Mislav. Evo ti iz prve ruke. Covjek hoce da se razvija i napreduje.
Dudic je: S vjv najskupljom ekipom Sarajeva ikad izgubiti od Tuzle 5-1, biti sedmi na tabeli, ispasti od treceligasa iz kupa i totalno razbiti svlacionicu.
Na sve to igra mu je izbij nabij. I taj kup sto je osvojio je plod rasula u Sarajevu sezonu ranije.
Edisu smo zamjerali glupe izjave, pa cemo dovesti frajera koji je zelio Hodzu da dovodi, da saljeva stravu i slicne gluposti. Uz to je seljacina kakve nema. I to nam treba kao trener da bude.
Ali to je razlog i sto smo tu gdje smo. Kad procitam komentare na klixu, zvanicnim gdje ljudi haman sto nisu zaplakali zbog Edisa i prica kao je uzeo kad niko nije htio. Napravio od nicega nesto, a mi zadnju smislenu akciju odigrali prije 12.utakmica.