Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 06, 2023 12:40 am

AsharaK je napisao/la:
sri apr 05, 2023 11:46 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
sri apr 05, 2023 11:44 pm
Ne mogu se oteti dojmu da bi onaj Željo iz prve polusezone hladno pregazio ovaj Velež večeras.
Šta li se nama desilo preko zime, to samo Bog zna. Da li je ekipa izlapila, zasićenje, manjak motivacije, haj ga znaj. Ili su nas one pripreme u Konjicu, po zimi, snijegu, ledu, na plastici, baš toliko syebale. I da jesu, do sad se to trebalo vratiti u neku normalu. Mulalić je bio neznalica i u prvoj polusezonu pa smo dobri bili, ne smijemo igrače amnestirati. Veliki broj njih je ove polusezone kriminalan, i nisu ni sjena onih iz prve polusezone.
Ma buraz djelujemo nekako spori, tromi. Kad gledam nasu ekipu, imam osjecaj da mi uopste ne trcimo u sprintu.
Isti osjećaj imam, ko usporeni snimak. Poslije naše utakmice prebacim malo na Barcu i Real. Brate mozak me zaboli, oči bole, ne možeš da se navikneš poslije onog slow motiona. Ko da je neko ubrzao prenos.

Maestro_1921
Kontakt:

čet apr 06, 2023 12:47 am

phpBB [video]

neroazzuro
Kontakt:

čet apr 06, 2023 12:48 am

Edise ostani, ko nas jeb.e!

milanribar
Kontakt:

čet apr 06, 2023 12:58 am

Ne mogu opet da vjerujem da ona ekipa iz prve polusezone pojačana za 4 solidna igrača ne može da odigra dobru utakmicu. Ne može bit da igrači nisu u formi jer to može bit 1 il 2 utakmice al ove polusezone smo svaku neprepoznatljivi.
U prvom dijelu smo imali odličnih utakmica sa puno prilika a imali smo i loših al nikad ovako loših i ovakav niz loših igara.

Diverzant
Kontakt:

čet apr 06, 2023 1:09 am

Meni se čini da Edis lagano gubi svlačionicu i da malo po malo ulijeće u bojkot igrača.
Ima godina dana kako se pojedini igrači žale na njega, pa i meni lično (neću ih imenovati naravno da ne bi imali problem) . Ako je to situacija treba i njima jebati mater, a edisa svakako nabiti nogom jer je odavno sve crvene linije prešao
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

kokoška
Kontakt:

čet apr 06, 2023 1:33 am

Znal se ko je sad kriv, jel sta ratnik izjavio?

Dr. Adzem
Kontakt:

čet apr 06, 2023 1:36 am

Jaci smo od ovih, trebali bi proc. Al ovo lici na prvi mandat. Tad sloboda u kupu i slavija u ligi. Nadam se da nece biti isto
Cuva Bog Zelju svog!

Maestro_1921
Kontakt:

čet apr 06, 2023 1:38 am

Al nikako da nam se poklope neke stvari u ekipi. Prošle polusezone Hodžić fantazija, Mekić truba, nije se mogao sastavit s loptom. Sad Mekić dobar, vratio izgleda formu, a Hodžić truba, neprepoznatljiv, ne može se sastavit s loptom. Prošle polusezone stvaraš i više nego dovoljno prilika za pobjede, šteka realizacija, nemaš prave napadače koji će te šanse iskoristiti i zabijati. Ove polusezone dovedeš dva dobra napadača o kojima si mogao samo sanjati u prvoj polusezoni. I onda igraš još gore, ne stvaraš ni blizu šansi koliko si stvarao u prvom dijelu sezone, i dalje šteka realizacija, i dalje nema golova. Zeza lijevi bek, katastrofa, dovedeš "boljeg", ispadne da je gori od onog koji ti je bio katastrofalan i na kojeg si se žalio. Cocalić stub odbrane u prvom dijelu, Drina još više stasao uz njega, kontaš bar tu se nećeš morati brinuti. Na kraju Coca u možda i najgoroj formi od svih, bar u poređenju s prvim dijelom sezone. Toliko amaterskih reakcija koje se igraču njegovog kalibra i iskustva ni u snu ne bi smjele dešavati. Golmane je suvišno više komentarisati.. Toliko glupo primljenih golova, uključujući i ovaj večeras, da je to kao što sam neki dan rekao, za izučavanja, za udžbenika.

kokoška
Kontakt:

čet apr 06, 2023 2:11 am

Maestro_1921 je napisao/la:
čet apr 06, 2023 1:38 am
Al nikako da nam se poklope neke stvari u ekipi. Prošle polusezone Hodžić fantazija, Mekić truba, nije se mogao sastavit s loptom. Sad Mekić dobar, vratio izgleda formu, a Hodžić truba, neprepoznatljiv, ne može se sastavit s loptom. Prošle polusezone stvaraš i više nego dovoljno prilika za pobjede, šteka realizacija, nemaš prave napadače koji će te šanse iskoristiti i zabijati. Ove polusezone dovedeš dva dobra napadača o kojima si mogao samo sanjati u prvoj polusezoni. I onda igraš još gore, ne stvaraš ni blizu šansi koliko si stvarao u prvom dijelu sezone, i dalje šteka realizacija, i dalje nema golova. Zeza lijevi bek, katastrofa, dovedeš "boljeg", ispadne da je gori od onog koji ti je bio katastrofalan i na kojeg si se žalio. Cocalić stub odbrane u prvom dijelu, Drina još više stasao uz njega, kontaš bar tu se nećeš morati brinuti. Na kraju Coca u možda i najgoroj formi od svih, bar u poređenju s prvim dijelom sezone. Toliko amaterskih reakcija koje se igraču njegovog kalibra i iskustva ni u snu ne bi smjele dešavati. Golmane je suvišno više komentarisati.. Toliko glupo primljenih golova, uključujući i ovaj večeras, da je to kao što sam neki dan rekao, za izučavanja, za udžbenika.
Normalno da Cocalic grijesi, prvo jer nismo na terenu postavljeni kako treba, igraci stoje daleko od protivnickih igraca onda generalno se ne krecu kako treba zato se cini da svaka lopta koja je u medjuprostoru je uvijek protivnicka. Za naprijed je jos gore trazi se od stopera da nesto pokusavaju kao da grade igru zato sto nas alibi strucnjak ne zna da postavi igru i da im da instrukcije, sta ce Cocalic jadan krene sa loptom ovi iz sredine se sakriju on mora da igra sa bekovima a nasa krila zagrlila liniju ne znaju da udju u sredinu da otvore strane, kod tranzicije imamo samo jednog igraca u 16 metara i ocekujemo da kad neko centrira da ga pogodi u glavu, igramo bez igre citavo vrijeme, bodovi koje smo uzimali smo uzimali na individualni kvalitet par igraca i naravno da je bilo pitanje trenutka kad ce nam se ovo desiti. Kao sto se vidi po igracima i na terenu po njihovom ponasnju da smo nemocni. Treba biti posten i priznati da je nasa igra katastrofalna ali isto tako treba reci i da u zadnjih 5 godina bolju ekipu nismo imali. Ova ekipa je sgurno imala domet da izbori evropu.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

čet apr 06, 2023 4:53 am

Ako nas Hasagić možda napusti, nekada, imam spremnu zamjenu.
Fear of the Maniacs!

505 VITEŠKA
Kontakt:

čet apr 06, 2023 5:03 am

Ima li istine za Dudica

ubaceni element
Kontakt:

čet apr 06, 2023 6:00 am

Koliko je Edis zglajzo dovoljno govori cinjenica da bismo sad skoro svi objerucke prihvatili Dudica kojem smo se smijali prije sest mjeseci.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet apr 06, 2023 6:27 am

Edise vakat je, ako volis Zelju i zelis mu dobro pokazi barem trunku obraza i ljudski nas napusti
Alea iacta est!

Amar927
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:20 am

Ja ocekujem danas otkaz da ce dati Edisu...ukoliko se to desi moje neke procjene su da ce nas Musa preuzeti

igla
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:21 am

Nek Demir Hotić dođe, ali ovaj mora otići.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:40 am

Ako mu danas ne dadnu otkaz, u subotu nas nece biti vise od 3000, a direktni krivac je EDIS MULALIC.
Sto bi rahmetli predsjednik rekao VAKAT JE
Alea iacta est!

MiroslavKruzik

čet apr 06, 2023 7:40 am

Dudić kao mlad trener bi u nekim normalnim okolnostima klubu trebao biti kao opcija za dugoročan angažman a ne za gašenje požara.

Znam da je Dudić precijenjen i skup, nedavno je za angažman u jednoj ekipi tražio zajedno sa pomoćnikom za 2.5mjeseca cifru od 65.000 KM.

Ne znam baš da smo mi u mogućnosti plaćati te cifre, osim ako i on ne spusti cijenu s obzirom da dolazi u Klub gdje može dobiti i on i Klub.

S druge strane ne očekujem da će nakon sinoćnje Kup utakmice Mulalić izgubiti povjerenje Uprave.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:51 am

Fićo je napisao/la:
čet apr 06, 2023 12:05 am
Istina je, da se razmišlja o tome, spominju se i imena kao moguće zamjene ali otom potom.

Moje mišljenje je da je puklo između njega i igrača i da je to odraz igre na terenu, ponašanja a i želje.
Ima li ijedno fino ime, da ne igra hrkljus.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u čet apr 06, 2023 7:53 am, ukupno mijenjano 1 put.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:52 am

Mulalic je izgubio povjerenje igraca i navijaca mislim da je to sasvim dovoljno za otkaza
Alea iacta est!

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 06, 2023 7:57 am

Diverzant je napisao/la:
čet apr 06, 2023 1:09 am
Meni se čini da Edis lagano gubi svlačionicu i da malo po malo ulijeće u bojkot igrača.
Ima godina dana kako se pojedini igrači žale na njega, pa i meni lično (neću ih imenovati naravno da ne bi imali problem) . Ako je to situacija treba i njima jebati mater, a edisa svakako nabiti nogom jer je odavno sve crvene linije prešao
Ono s Arom sigurno nije preko noci prestalo.
Ova polusezona je od starta losija od prosle.

Slazem se, treba kazniti i igrace i trenera. Bio bih uvijek na strani trenera u tim situacijama, ali za novu sezonu i neki Zeljin oporavak u svakom pogledu, Edis mi se ne uklapa sa svojom filozofijom.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 32 gosta.

Prijava