Sad bi mogao Baka.

Pa i ovo ovdje sto pise su nasi navijaci, da izvines.
Mislio sam brate na navijače koje privatno poznajem i koji su vcrs bili na utakmici sa pojedincima iz upravestorm_raider je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 11:50 pmPa i ovo ovdje sto pise su nasi navijaci, da izvines.![]()
Jeste Mulalic ništa nije promjenio ni taktiku ni pristup ni ponašanje ali su svi igrači u lošijoj formi.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 11:44 pmNe mogu se oteti dojmu da bi onaj Željo iz prve polusezone hladno pregazio ovaj Velež večeras.
Šta li se nama desilo preko zime, to samo Bog zna. Da li je ekipa izlapila, zasićenje, manjak motivacije, haj ga znaj. Ili su nas one pripreme u Konjicu, po zimi, snijegu, ledu, na plastici, baš toliko syebale. I da jesu, do sad se to trebalo vratiti u neku normalu. Mulalić je bio neznalica i u prvoj polusezonu pa smo dobri bili, ne smijemo igrače amnestirati. Veliki broj njih je ove polusezone kriminalan, i nisu ni sjena onih iz prve polusezone.
Nadam se da imaju mozga da ne rade prekasno stvari.Amar927 je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 11:55 pmMislio sam brate na navijače koje privatno poznajem i koji su vcrs bili na utakmici sa pojedincima iz upravestorm_raider je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 11:50 pmPa i ovo ovdje sto pise su nasi navijaci, da izvines.![]()
aBd vidjet cemo sta ce od svega biti
Mitar je spreman kao zapeta puška.Simply Blue je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:05 amToliko sam ocajan, daj da se odigra bar jedna prava prvenstvena do kraja
![]()
Jedna od rijetkih situacija gdje sam u sukobu trener-igrač(i) na strani igrača. Ne vidim da u ovoj generaciji igrača ima puno "debila" i shupaka, jedina enigma mi je Ara, on sam sa sobom još se nije dogovorio. Valja trpit Honaj Mastera svakodnevno, a iz aviona se vidi da veze nema.
Al uprava mora biti ta koja ce prepoznati trenutak i donijeti pravu odluku, a brate taj trenutak za smjenu je bio jos davno. Poslije Igmana.Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 12:28 amOvi sto prozivaju upravu i pozivaju na nekakve smjene veze sa zivotom nemaju. Zeljo je jos uvijek nezdrav i nestabilan klub u svakom smislu, a uprava radi dobar posao i ima podrsku od koga treba imati. Ako neko zna i moze bolje neka se prijavi i dodje sa svojim ljudima. Poenta je da mozemo u evropu, pa smo svi malo nervozni i neizvjesnost se osjeti u zraku.