Dace Bog. Kanton, savez, opstina, uefa i malo mi i eto juga.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 11:37 amOnda stedimo pare za desetogodisnje i slicne uplate![]()

Dace Bog. Kanton, savez, opstina, uefa i malo mi i eto juga.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 11:37 amOnda stedimo pare za desetogodisnje i slicne uplate![]()
Pa vjerujem da se i ne nece zapocet. Ako 50% podrazumjeva funkcionalnu tribinu na kojoj mogu prisustvovati navijaci onda da, a ako i to nije dovoljno onda ne.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:24 pmiskreno mislim da jug ne treba počinjati bez 50% obezbjeđenih sredstava iz razloga sto ce se započeti radovi, para hoće/neće biti i mi gubimo jednu tribinu za xy godina
Nije bilo nikakvih prozivanja pojedinaca niti hvatanja za vrat, osim kritike Klubu da putem drustvenih mreza vrši političku kampanju pojedincima iz politike, te sam lično napisao da to nije u redu, bilo kojoj politici pripadao. I to si obrisao, nemoj me valjati u to blato da se tada prozivao neko osim pojedinci iz Kluba koji iskoristavaju fb, inst kluba da promovisu pojedince iz politike. Ja nisam za to, ne zanima me kojoj stranci se zahvaljivali. I ti takav post si brisao, žao mi je što se ne može vidjeti šta se pisalo.AsharaK je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:18 pmPolitike gdje se prepirete i hvatate se za vratove ko je ciji, i jel treba neko treba pomoci, prozivanje nekoga na politickoj osnovi itd sam brisao uvijek. Trebate se zahvaliti sto sam vam brisao takve postove jer nije uopste bilo lijepo za oko, sva sreca pa ne vidite obrisane postove. Dvostrukih arsina nema, nikad nisam brisao postove sa prijedlozima za budzet sportskim kolektivima, ili prijedlozima o zakonu sportskih kolektiva ili bilo sta slicno, jer to treba ljudi da vide ili procitaju, niti sam u suprotnom slucaju dopustao da se siri prica na forumu o prozivanju pojedinih ljudi iz struktura kluba na politickoj osnovi. Nismo djeca, valjda se mogu neke stvari razumjeti. I tako je evo vec nekoliko godina na ovom forumu. Druga tema je otvorena bas za takva prozivanja, a sto se tice budzeta, neka sljedece godine bude duplo veci.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:10 pmAsharak nije bitno čiji si, samo se drži onog što je pravilo foruma barem ove teme, ako si rekao da nema politike ovdje na ovoj temi, nego na drugoj vezanoj za politiku, onda se drzi toga. Jer brisao si postove gdje se nije uopste pisalo ni za jedne ni druge, bas suprotno da ne zelimo politiku u Klubu, i ok nek si, ali ispostuj onda i za ubuduce.AsharaK je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:05 pm
Nemoj tako brate mili, pa de odlucite se ciji sam, nije valjda da sam Balica dzaba branio toliko vremena i brisao sam prozivke koje su bile, ili kad su kolege lijepile linkove Vlade FBiH kad su prolongirane odluke za poreski dug. Mora da administracija sjedi na dvije stolice.![]()
Ne moras sjediti na dvije stolice, imas pravo biti politicki opredijeljen,i nemam ja s tim nista, ali kazem ti, rekao si da politike na ovoj temi nema. O tome se radi.
Pozdrav
Ako ministar kulture i sporta da izjavu poput one koju sam ja objavio,ne vidim da se ta ista prezentira na ovon forumu.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:30 pmNije bilo nikakvih prozivanja pojedinaca niti hvatanja za vrat, osim kritike Klubu da putem drustvenih mreza vrši političku kampanju pojedincima iz politike, te sam lično napisao da to nije u redu, bilo kojoj politici pripadao. I to si obrisao, nemoj me valjati u to blato da se tada prozivao neko osim pojedinci iz Kluba koji iskoristavaju fb, inst kluba da promovisu pojedince iz politike. Ja nisam za to, ne zanima me kojoj stranci se zahvaljivali. I ti takav post si brisao, žao mi je što se ne može vidjeti šta se pisalo.AsharaK je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:18 pmPolitike gdje se prepirete i hvatate se za vratove ko je ciji, i jel treba neko treba pomoci, prozivanje nekoga na politickoj osnovi itd sam brisao uvijek. Trebate se zahvaliti sto sam vam brisao takve postove jer nije uopste bilo lijepo za oko, sva sreca pa ne vidite obrisane postove. Dvostrukih arsina nema, nikad nisam brisao postove sa prijedlozima za budzet sportskim kolektivima, ili prijedlozima o zakonu sportskih kolektiva ili bilo sta slicno, jer to treba ljudi da vide ili procitaju, niti sam u suprotnom slucaju dopustao da se siri prica na forumu o prozivanju pojedinih ljudi iz struktura kluba na politickoj osnovi. Nismo djeca, valjda se mogu neke stvari razumjeti. I tako je evo vec nekoliko godina na ovom forumu. Druga tema je otvorena bas za takva prozivanja, a sto se tice budzeta, neka sljedece godine bude duplo veci.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:10 pm
Asharak nije bitno čiji si, samo se drži onog što je pravilo foruma barem ove teme, ako si rekao da nema politike ovdje na ovoj temi, nego na drugoj vezanoj za politiku, onda se drzi toga. Jer brisao si postove gdje se nije uopste pisalo ni za jedne ni druge, bas suprotno da ne zelimo politiku u Klubu, i ok nek si, ali ispostuj onda i za ubuduce.
Ne moras sjediti na dvije stolice, imas pravo biti politicki opredijeljen,i nemam ja s tim nista, ali kazem ti, rekao si da politike na ovoj temi nema. O tome se radi.
Pozdrav
Irfan, Magoda, Novalic, likovi iz struktura Kluba koji se pominju po forumu itd, ne bi trebali ovdje dobijati politicke poene i imati promociju na sportskom forumu i temi FK Željezničar, ukoliko je to zabranjeno, a rečeno je od strane administracije da jeste. Tako da dvostruke aršine o kojima pričaš zapravo administracija treba riješiti.
Milion pitanja, a nema odgovora.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:53 pmDokle smo i sa potpisima Santosa i Hodzica. Usput kad vec pitamo, sta je s onim sto je Dzezvar govorio u vezi grijaca.
Je li ti misliš da naš klub može bez podrške vlasti, neka dovedu bilo koga iz bilo koje političke stranke, bilo kojeg nivoa vlasti, neka dadnu pare, a yebe mi se kome pripadaju.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:30 pmNije bilo nikakvih prozivanja pojedinaca niti hvatanja za vrat, osim kritike Klubu da putem drustvenih mreza vrši političku kampanju pojedincima iz politike, te sam lično napisao da to nije u redu, bilo kojoj politici pripadao. I to si obrisao, nemoj me valjati u to blato da se tada prozivao neko osim pojedinci iz Kluba koji iskoristavaju fb, inst kluba da promovisu pojedince iz politike. Ja nisam za to, ne zanima me kojoj stranci se zahvaljivali. I ti takav post si brisao, žao mi je što se ne može vidjeti šta se pisalo.AsharaK je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:18 pmPolitike gdje se prepirete i hvatate se za vratove ko je ciji, i jel treba neko treba pomoci, prozivanje nekoga na politickoj osnovi itd sam brisao uvijek. Trebate se zahvaliti sto sam vam brisao takve postove jer nije uopste bilo lijepo za oko, sva sreca pa ne vidite obrisane postove. Dvostrukih arsina nema, nikad nisam brisao postove sa prijedlozima za budzet sportskim kolektivima, ili prijedlozima o zakonu sportskih kolektiva ili bilo sta slicno, jer to treba ljudi da vide ili procitaju, niti sam u suprotnom slucaju dopustao da se siri prica na forumu o prozivanju pojedinih ljudi iz struktura kluba na politickoj osnovi. Nismo djeca, valjda se mogu neke stvari razumjeti. I tako je evo vec nekoliko godina na ovom forumu. Druga tema je otvorena bas za takva prozivanja, a sto se tice budzeta, neka sljedece godine bude duplo veci.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:10 pm
Asharak nije bitno čiji si, samo se drži onog što je pravilo foruma barem ove teme, ako si rekao da nema politike ovdje na ovoj temi, nego na drugoj vezanoj za politiku, onda se drzi toga. Jer brisao si postove gdje se nije uopste pisalo ni za jedne ni druge, bas suprotno da ne zelimo politiku u Klubu, i ok nek si, ali ispostuj onda i za ubuduce.
Pozdrav
Irfan, Magoda, Novalic, likovi iz struktura Kluba koji se pominju po forumu itd, ne bi trebali ovdje dobijati politicke poene i imati promociju na sportskom forumu i temi FK Željezničar, ukoliko je to zabranjeno, a rečeno je od strane administracije da jeste. Tako da dvostruke aršine o kojima pričaš zapravo administracija treba riješiti.
Dosta pitanja, a mi se bavimo Edisom koji nece dobiti otkaz.AsharaK je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:55 pmMilion pitanja, a nema odgovora.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:53 pmDokle smo i sa potpisima Santosa i Hodzica. Usput kad vec pitamo, sta je s onim sto je Dzezvar govorio u vezi grijaca.![]()
Isto je i kod mene. Haj kontam, zbog inostranstva traje, ali mogao ga je do sad na biciklu donijeti.
AsharaK je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:55 pmMilion pitanja, a nema odgovora.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:53 pmDokle smo i sa potpisima Santosa i Hodzica. Usput kad vec pitamo, sta je s onim sto je Dzezvar govorio u vezi grijaca.![]()
A koga vi to sve pitate?AsharaK je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:55 pmMilion pitanja, a nema odgovora.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:53 pmDokle smo i sa potpisima Santosa i Hodzica. Usput kad vec pitamo, sta je s onim sto je Dzezvar govorio u vezi grijaca.![]()
Po golubu ti poslali, ali nije updateovao navigacijuLeon_Professional je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 1:12 pmDosta pitanja, a mi se bavimo Edisom koji nece dobiti otkaz.AsharaK je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:55 pmMilion pitanja, a nema odgovora.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 12:53 pm
Dokle smo i sa potpisima Santosa i Hodzica. Usput kad vec pitamo, sta je s onim sto je Dzezvar govorio u vezi grijaca.![]()
Isto je i kod mene. Haj kontam, zbog inostranstva traje, ali mogao ga je do sad na biciklu donijeti.![]()
Kaže ne gleda naše utakmice uživo, gleda na TV-u jer tako bolje vidi. Pa fukaro, ti se ne smiješ pojaviti na našoj utakmici, zato je ne gledaš uživo.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon apr 03, 2023 2:19 pm
Kad smo kod trenera.
Evo treba mu se izviniti i rascistiti neke stvari.
Spoiler: