Kažu plata će vam kasniti ovaj mjesec zbog ove posudbe.gavran je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 7:11 pmcvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 7:06 pmMa bolje da nas je Ivicin mali blokirao nego da nam prijateljska ruka pomogne.![]()
![]()
Kažu plata će vam kasniti ovaj mjesec zbog ove posudbe.gavran je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 7:11 pmcvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 7:06 pmMa bolje da nas je Ivicin mali blokirao nego da nam prijateljska ruka pomogne.![]()
![]()
Ko jos zivi od plateLeon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 8:13 pmKažu plata će vam kasniti ovaj mjesec zbog ove posudbe.gavran je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 7:11 pmcvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 7:06 pmMa bolje da nas je Ivicin mali blokirao nego da nam prijateljska ruka pomogne.![]()
![]()
Neće Klub morati vratiti Misimovićeve pare, nego Amarove dugove, pogrešno ljudi gledate na stvari.Sheldon je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 8:03 pmGospodinu Senadu Misimovicu hvala do neba sto je posudio pare Zelji. Situacija je takva kakva jeste. Hvala mu sto nece uzeti kamate kada bude naplacivao ovu pozajmicu. Samo nadam se da je ovo posljednja pozajmica na koju cemo biti prisiljeni. I Amar je u vakat pozajmljivao (doduse nije po forumu objavljivao), pa evo ne mozemo ga se rijesiti decenijama.
P.S. Vidim ovdje euforija vlada i slavimo Misketa, samo ne znam sto ne proslavismo osobu koja je nedavno dala mnogo vise, ne pozajmila - poklonila. A veze zvanicne sa klubom nikada nije imao. Ovo cemo ipak nekada morati vratiti.
P.P.S. Amare jebi se!
Fizicko je lice, o tome se radi.kvalitet je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 7:41 pmNe znam kako da je definisana, ona se mora obračunati kada su pravna lica u pitanju. Kada su fizička lica u pitanju kao zajmodavci, za to nisam siguran, nisam se susretao s tim.storm_raider je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 5:29 pmNe postoji obavezna kamata ako je ugovorom definisana kao beskamatna posudba. Da ne bude prekosutra pitanja.
Nije na forumu objavljivao, ali je zato blokirao racune Kluba i doveo licencu u pitanje.Sheldon je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 8:03 pmGospodinu Senadu Misimovicu hvala do neba sto je posudio pare Zelji. Situacija je takva kakva jeste. Hvala mu sto nece uzeti kamate kada bude naplacivao ovu pozajmicu. Samo nadam se da je ovo posljednja pozajmica na koju cemo biti prisiljeni. I Amar je u vakat pozajmljivao (doduse nije po forumu objavljivao), pa evo ne mozemo ga se rijesiti decenijama.
P.P.S. Amare jebi se!
Posudio novac, nema davanja, i onda ih sam trošio. Najgora moguća opcija koja se više puta ponavljala u klubu.Sheldon je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 8:03 pmGospodinu Senadu Misimovicu hvala do neba sto je posudio pare Zelji. Situacija je takva kakva jeste. Hvala mu sto nece uzeti kamate kada bude naplacivao ovu pozajmicu. Samo nadam se da je ovo posljednja pozajmica na koju cemo biti prisiljeni. I Amar je u vakat pozajmljivao (doduse nije po forumu objavljivao), pa evo ne mozemo ga se rijesiti decenijama.
P.S. Vidim ovdje euforija vlada i slavimo Misketa, samo ne znam sto ne proslavismo osobu koja je nedavno dala mnogo vise, ne pozajmila - poklonila. A veze zvanicne sa klubom nikada nije imao. Ovo cemo ipak nekada morati vratiti.
P.P.S. Amare jebi se!
Ma ja očekujem baš da nas kolju.
Joj tebe. Zašto poništavaš rad tadašnje uprave. Oni su se potrudili da nam dovedu Amara Osima. Uspjeli su ono što ovi prije nisu mogli.Grbavica je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 9:12 pmKaze Amar je posudio pare klubu. Ok, ali koliko je novca Amar zaradio od kluba? Nesto mislim da je ta brojka puuuuno veca. Na kraju krajeva zamisli kakav djon obraz moras biti da sam sebi odredis koliku ces platu primati i to ne malu cifru a znas u kakvom stanju je klub. Pa onda provedes odredjeni period u Trebinju i ne dolazis na "poso" a trazis da ti se i taj period plati. I onda nakon svega toga imas jos obraza blokirati klub u mozda najtezem periodu nakon agresije.
Tuzno i zalosno.
I onda dodju debili i omalovazavaju ovaj Senadov gest i pokusavaju nesto izjednaciti. Laz nikad ne moze postati istina, pa makar je hiljadu puta ponovili.
Hranidbeni soj stigao iz Hiroshime i Nagasakija
Puk'o čir, aa?Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 4:55 pmSvaka cast Misketu. Bice dobar 7 posto i onog cenera sto je dao za pogon. Fudbal je biznis.
Svi u Trebinje.
Ne mora se obračunati kad je fizičko lice zajmodavac, ali može. Imali smo takav primjer kad je kamatarević dva puta jednu te istu kamatu naplaćivao.kvalitet je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 7:41 pmNe znam kako da je definisana, ona se mora obračunati kada su pravna lica u pitanju. Kada su fizička lica u pitanju kao zajmodavci, za to nisam siguran, nisam se susretao s tim.storm_raider je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 5:29 pmNe postoji obavezna kamata ako je ugovorom definisana kao beskamatna posudba. Da ne bude prekosutra pitanja.
Jedno je sigurno a to je da klub nije pustio u javnost oko tuzbe jer da su to htjeli davno si to mogli a nw sad kad je najmanje odgovaralo.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2023 9:49 pmStvari nisu crno-bijele, ima malo i sive. Vrijeme koje je pred nama će sve pokazati.
Na žalost ponovo se rovovi zauzimaju. Kako se mnogo stvari i dešavanja ne komunicira javno, nije ni ovo moralo. Ili možda postoji razlog. Misimoviću hvala svakako, ali moglo je i ovo u tišini, kao i mnoge stvari.
I javno iznošenje i objavljivanje članaka oko predmeta u vezi Amarove pljačke je baš došlo u vrijeme prije licence. Nije ni to došlo "onako". Još uvijek se igre oko Željine imovine igraju, pretežno tajno, ali nekada i javno.
Bez obzira na sve, moj f-okus je ekipa i rezultat. Da je u Trebinju do bodova doći, uz sudiju Jelića, bio bi pravi podvig.
Samo hrabro!!!!