Još ti Vico na pressu dok sjedi pored tebe pred svima prizna da su Saničanin i Danilović igrači od brata one debele spodobe od savjetnika mu, i ti ga opet pozoveš iako ne igra nikako. Pa retardu maloumni.
Meni je timing interesantan glede ove tužbe protiv Amara. Poznato nam je kakvi su tužioci i sudije zadnjih10-20 godina. Sramota za pravničku profesiju. Dosta njih trebaju biti u prvim redovima za robijanje zbog korupcije. Znam da je Amar klupske interese podredio svojim licnim sto i nije neuobičajeno u zadnjih 20tak godina u našem društvu ali se bojim da je ova tužba podignuta da bi se on oprao od problema. Ako je tako ova ružna situacija gdje ni klub ne može da nadjača ljude koji su se nameračili da se opare na račun kluba niti oni mogu da obore klub na koljena pa da im se želje ispune će potrajati jos dugo. U protivnom ako se presudi u korist kluba možda je to i svjetlo na kraju tunela.
+ Zolotic razvaljuje u portugalskoj ligi a on zove usljivog Milicevica iz nekakve Larnace.
Kako bojkotuju RA zbog nemogucnosti dolaska gostujucih, atmosfera im je kao u pozoristu. Teren je odlican. Ici na pobjedu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet mar 24, 2023 3:57 amBit će naložena atmosfera dole sigurno.
Znaju i oni da dobrim rezultatom dole, na Grbavici mogu stati kao protiv Sarajeva u DK.
Mi imamo samo 5 bodova prednosti u odnosu na Velez, a jos 30 bodova je u igri. Nije sigurno jos ni da nas kone nece prestici, a ne Velez. Ima se jos dosta igrati. To sto smo konacno razbili nekog ne treba znaciti da cemo sad svaku utakmicu igrati kao protiv Sloge.jovanmaksimovic je napisao/la:fer i posteno. ko pobjedi u ovom polufinalu ide u evropu. zrinjski je prvak svakako, a mi realno imamo jos sanse i za drugo mjesto u prvenstvu. velez tu sansu nema, njima je kup jedina sansa, tu vidim nasu prednost, oni moraju gristi a mi mozemo i kontre pucamo.
Sve bojkotuju?svraka je napisao/la: ↑pet mar 24, 2023 8:41 amKako bojkotuju RA zbog nemogucnosti dolaska gostujucih, atmosfera im je kao u pozoristu. Teren je odlican. Ici na pobjedu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet mar 24, 2023 3:57 amBit će naložena atmosfera dole sigurno.
Znaju i oni da dobrim rezultatom dole, na Grbavici mogu stati kao protiv Sarajeva u DK.
A to sto je na bod od treceg ili tri boda od drugog nista? I to sve kad je Edis trener. U situaciji kad pratitelji kiksaju svako drugo kolo, u kupu protivnik po mjeri. A u finalu te ceka ekipa kojs je sampion i davljenik.amar92 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2023 9:05 amMi imamo samo 5 bodova prednosti u odnosu na Velez, a jos 30 bodova je u igri. Nije sigurno jos ni da nas kone nece prestici, a ne Velez. Ima se jos dosta igrati. To sto smo konacno razbili nekog ne treba znaciti da cemo sad svaku utakmicu igrati kao protiv Sloge.jovanmaksimovic je napisao/la:fer i posteno. ko pobjedi u ovom polufinalu ide u evropu. zrinjski je prvak svakako, a mi realno imamo jos sanse i za drugo mjesto u prvenstvu. velez tu sansu nema, njima je kup jedina sansa, tu vidim nasu prednost, oni moraju gristi a mi mozemo i kontre pucamo.
Ne treba zaboraviti da nam je Edis i dalje trener. Gubio je on Evropu i u boljim situacijama kod nas.
Sadasnja pozicija na tabeli (4.) je sasvim ok. Treba reci da su ispod nas kone sa boljom ekipom (bar na papiru), a iznad nas ekipe sa slabijim ili jednakim rosterom od nas (borac i Siroki). Polufinale kupa je isto uspjeh, s tim da nismo imali teske protivnike dosad.volimtezeljo je napisao/la:A to sto je na bod od treceg ili tri boda od drugog nista? I to sve kad je Edis trener. U situaciji kad pratitelji kiksaju svako drugo kolo, u kupu protivnik po mjeri. A u finalu te ceka ekipa kojs je sampion i davljenik.amar92 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2023 9:05 amMi imamo samo 5 bodova prednosti u odnosu na Velez, a jos 30 bodova je u igri. Nije sigurno jos ni da nas kone nece prestici, a ne Velez. Ima se jos dosta igrati. To sto smo konacno razbili nekog ne treba znaciti da cemo sad svaku utakmicu igrati kao protiv Sloge.jovanmaksimovic je napisao/la:fer i posteno. ko pobjedi u ovom polufinalu ide u evropu. zrinjski je prvak svakako, a mi realno imamo jos sanse i za drugo mjesto u prvenstvu. velez tu sansu nema, njima je kup jedina sansa, tu vidim nasu prednost, oni moraju gristi a mi mozemo i kontre pucamo.
Ne treba zaboraviti da nam je Edis i dalje trener. Gubio je on Evropu i u boljim situacijama kod nas.
U boljim situacijama? Cak i tad u tom "boljem" periodu dok je on treener bio, mislim da je osvojio najvise bodova u ligi. Neki od vas bas kratko pamcenje imaju.
U proljetnom dijelu smo nekako pali i posjeta i atmosfera.SamoNapad je napisao/la: ↑pet mar 24, 2023 11:20 amSto se tice atmosfere na stadionima, mislim da ne postoji veci pritisak prema gostima nego na Grbavici. Brojni igraci su o tome i govorili problem samo bude sto mi svi znamo izgorit u tome kao protiv Zrinjskog i Borca. U utakmici protiv Borca bukvalno se mislim Mrkaic izvinjava zbog onog malog neandertalca. Valjda covjek vidio da bi sa istoka mogla neka vruca glava svasta uradit. Općenito niko ne moze sa nasom atmosferom jer mi u nekim trenucima imamo 3 tribine koje skacu i stadion akustican uz sami teren.
Do mene je, ja sam neke stvari pogresno protumacio od Miroslava, misleci da aludira na skroz nesto drugo.AsharaK je napisao/la: ↑pet mar 24, 2023 7:12 pmImate temu otvorenu za politiku u vezi Zelje, ne znam koliko se puta mora reci da je ovde zabranjeno.
viewtopic.php?f=51&t=1064