Lahko prihajamo....
Ja bih ga lagano zamijenio nekim trenerom/novim trenerom. Naravno, perspektivnim, koji gaji napadacki fudbal. E haj znaj ko je taj, sve je to neki rizik, ali treba.blueboy je napisao/la: ↑ned mar 19, 2023 11:14 pmKad je Željo u pitanju, ja svake sezone očekujem barem jedan trofej i izlazak na evropsku scenu. Minimum svih minimuma mi je izlazak u Evropu bez osvojenog trofeja. Ako mi s našim trenutnim trenerom barem izađemo u Evropu bez obzira osvojili kup ili ne, ja nemam ništa protiv da on bude tu i od početka slijedeće sezone.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 19, 2023 10:52 pmNormalno da su ispuhali. Glupo je dizati neke naše trenere. Sve je to isto. Samo eto, mi volimo malo naše podcjeniti, a drugi su vazda bolji.![]()
U klubu se uveliko razmatra opcija pravljenja kaveza za gostujuce navijace od 5% kapaciteta.cipiripi je napisao/la: ↑pon mar 20, 2023 8:51 amSta treba uciniti da bi se dobio ograđen gostujuci sektor na sjevernoj tribini.
Gledam juce radi 20 gostujucih navijaca nama policija pravi tampon zonu kao da je gradski derbi.
Napravili smo istok da bismo povecali posjetu (profit), da bismo imali veci komoditet za nase navijace, a nam policija postavi ograde i nasi navijaci sjede "nabijeni" uz iste dok 1000 sjedecih mjesta zjapi prazno.
Ista situacija je i na sjevernoj tribini.
Ima li iko u UPRAVI SKUPSTINI da ovo rijesi sa policijom. Bolje je zabraniti dolazak gostujucim navijacima nego gledati onakve scene. Mi kao klub obezbjedimo 5 % za gostujuce navijace i samo taj dio treba biti ogradjen a ne da nam se uzima dodatno 2000 sjedecih mjesta i da nas klub gubi izmedju 15-20 000 KM.
Ma Santos i Hodzic idu na ljeto, pitanje je samo hocemo li sta zaraditi na njima ili ne.Fićo je napisao/la:Nešto kontam sad, daleko je naredna sezona ali mislim da nam ne bi trebalo puno promjena u ekipi, da u narednoj budemo još bolji. Najprije da Hodžić i Santos produže, oni su najbitnije karike oko gradnje ekipe za narednu sezonu.
Ma vala ne izgleda ni uzivo bolje, katastrofa sta se uradilo, mene zivo interesuje ako ima neka osoba koja se iole razumije kako sta funkcionise sa tim terenima da nam kaze da li postoji mogucnost popravke terena ili bi se moralo na novo sve praviti s obzirom da ima ostecenja na svim dijelovima terena. Ja mislim da smo mi jedini klub na svijetu koji je ovako pokvario neki hibridni teren. Sramota...salle86 je napisao/la: ↑pon mar 20, 2023 9:22 amTeren uživo izgleda mnogo mnogo bolje nego na TV-u.
Ovo je baš kritično
@cipiripi ...ma hajd i nije problem kad su "manji" protivnici, svakako i da je pušten cijeli istok ne bi ga napunili. Problem će biti protiv širokog gdje će nas biti bar 2 milje više (nadam se)
Ima Vico uvijek jokera u rukavu...