Lakšu za Zvijezdu, trebao si precizirati.

Lakšu za Zvijezdu, trebao si precizirati.
Nisam navikao da napadamo i stvaramo sanse.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:15 pmAko nista konacno znamo 3 pasa spojiti. Da nije Edis ostavku dao?
Takodjer.. Bas nerealno za sad.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:16 pmNisam navikao da napadamo i stvaramo sanse.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:15 pmAko nista konacno znamo 3 pasa spojiti. Da nije Edis ostavku dao?
Ma imam IPTV kuci, nisam znao da moze na mobitel. Asharak me prosvijetli.TheBlue je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:11 pmmoja tv, jarane 9.99 svi kanali mjesec dana....Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:08 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... 1-0-843113
Ima li ko stream ***** ga ja![]()
Pisalo se, govorilo se. Nemamo golmana ozbiljnog. Ipak od ova dva je Bender bolji.MiroslavKruzik je napisao/la:Mi na ljeto moramo traziti golmana to je prioritet, ni od Bendera ni Muftića nemamo ništa.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:02 pmKakav debil boze sacuvaj, joj kad mi pocnu protiv Bendera. Pa Bender sa jednom rukom je bolji od ovog pocetnika.
E moj drug, nekad je znalo biti zanimljivo kad se majstori poput Dzele, Muratovica, Beslije, Zebe suoce s izazovom pa stisnu gas do daske i samelju protivnika. Tad smo imali timove koji su rutinski znali rijesiti stvari.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:17 pmove utakmice volim. znatno si bolji od protivnika i sad moramo da ganjamo rezultat. nista ljepse. samo da damo prvi gol.![]()
Hadzikic nam je nuđen, ali su ga naši odbili.amar92 je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:24 pmPisalo se, govorilo se. Nemamo golmana ozbiljnog. Ipak od ova dva je Bender bolji.MiroslavKruzik je napisao/la:Mi na ljeto moramo traziti golmana to je prioritet, ni od Bendera ni Muftića nemamo ništa.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:02 pmKakav debil boze sacuvaj, joj kad mi pocnu protiv Bendera. Pa Bender sa jednom rukom je bolji od ovog pocetnika.
Na zimu su se mogli dovesti Hadzikic ili recimo Brajlovic.
Ne bi imali vecu platu od Bendera, za kojeg je navodno bila neka ponuda od 50.000 necega.
Po kojim uslovima?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:27 pmHadzikic nam je nuđen, ali su ga naši odbili.amar92 je napisao/la: ↑čet mar 16, 2023 3:24 pmPisalo se, govorilo se. Nemamo golmana ozbiljnog. Ipak od ova dva je Bender bolji.MiroslavKruzik je napisao/la: Mi na ljeto moramo traziti golmana to je prioritet, ni od Bendera ni Muftića nemamo ništa.
Na zimu su se mogli dovesti Hadzikic ili recimo Brajlovic.
Ne bi imali vecu platu od Bendera, za kojeg je navodno bila neka ponuda od 50.000 necega.