Kako je smijesno ovo vidjeti. Zrinjski daleko ispred.
Zrinjski gol razlika +32, svi ostali koji su u plusu, zajedno imaju +20. Tri nivoa ispred svih.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 8:49 am
Kako je smijesno ovo vidjeti. Zrinjski daleko ispred.
Ruku na srce izuzev Ode kojeg mi to trenera nismo trebali otjerati?milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:37 amNe pamtim da je bilo ovako odavno pola lige za evropu, pola za opstanak. Zrinjski liga za sebe. Jedna od razlika je da su istrpili trenera jednu lošu sezonu. Treba samo znati prepoznat momenat za to.
Mi ne da nismo trpili trenere poslije loše sezone, nego smo poslije osvojenih trofeja tjerali.
Amara u prvom mandatu, Plišeka, Odovića, Adžema...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:55 amRuku na srce izuzev Ode kojeg mi to trenera nismo trebali otjerati?milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:37 amNe pamtim da je bilo ovako odavno pola lige za evropu, pola za opstanak. Zrinjski liga za sebe. Jedna od razlika je da su istrpili trenera jednu lošu sezonu. Treba samo znati prepoznat momenat za to.
Mi ne da nismo trpili trenere poslije loše sezone, nego smo poslije osvojenih trofeja tjerali.
Za Plišeka se slažem, Amar je tad baš izgubio konce bio. Adzem je elokventni Mulalic.milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 12:50 pmAmara u prvom mandatu, Plišeka, Odovića, Adžema...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:55 amRuku na srce izuzev Ode kojeg mi to trenera nismo trebali otjerati?milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:37 amNe pamtim da je bilo ovako odavno pola lige za evropu, pola za opstanak. Zrinjski liga za sebe. Jedna od razlika je da su istrpili trenera jednu lošu sezonu. Treba samo znati prepoznat momenat za to.
Ok.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 1:10 pmZa Plišeka se slažem, Amar je tad baš izgubio konce bio. Adzem je elokventni Mulalic.milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 12:50 pmAmara u prvom mandatu, Plišeka, Odovića, Adžema...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:55 am
Ruku na srce izuzev Ode kojeg mi to trenera nismo trebali otjerati?
Ako se dobro sjećam, imao je Zrinjski finu igru i te sezone kad su završili peti, ali su gubili dosta utakmica. Na kraju čini mi se da nisu izašli u Evropu zbog slabijeg međusobnog omjera sa Širokim a isto bodova imali. Jakirovića su tad i ostavili vjerovatno jer su imali dobru igru, i na kraju im se itekako isplatilo. Mi nažalost nismo nikad bili u stanju da prepoznamo potencijal u nekom pa ga nekad i istrpimo kad nema rezultata.milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:37 amNe pamtim da je bilo ovako odavno pola lige za evropu, pola za opstanak. Zrinjski liga za sebe. Jedna od razlika je da su istrpili trenera jednu lošu sezonu. Treba samo znati prepoznat momenat za to.
Adzem je za Mulalica Gvardiola licno. Kad bolje skontas ima ljudi na forumu s boljim znanjem od Mulalica.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 1:10 pmZa Plišeka se slažem, Amar je tad baš izgubio konce bio. Adzem je elokventni Mulalic.milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 12:50 pmAmara u prvom mandatu, Plišeka, Odovića, Adžema...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:55 am
Ruku na srce izuzev Ode kojeg mi to trenera nismo trebali otjerati?
Jakirović je te godine naslijedio Zizovica i nije mogao stici zaostatak koji je ovaj napravioblueboy je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 2:01 pmAko se dobro sjećam, imao je Zrinjski finu igru i te sezone kad su završili peti, ali su gubili dosta utakmica. Na kraju čini mi se da nisu izašli u Evropu zbog slabijeg međusobnog omjera sa Širokim a isto bodova imali. Jakirovića su tad i ostavili vjerovatno jer su imali dobru igru, i na kraju im se itekako isplatilo. Mi nažalost nismo nikad bili u stanju da prepoznamo potencijal u nekom pa ga nekad i istrpimo kad nema rezultata.milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 11:37 amNe pamtim da je bilo ovako odavno pola lige za evropu, pola za opstanak. Zrinjski liga za sebe. Jedna od razlika je da su istrpili trenera jednu lošu sezonu. Treba samo znati prepoznat momenat za to.
Uzima Edis ove godine.milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 1:16 pmOk.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 1:10 pmZa Plišeka se slažem, Amar je tad baš izgubio konce bio. Adzem je elokventni Mulalic.milanribar je napisao/la: ↑uto mar 14, 2023 12:50 pm
Amara u prvom mandatu, Plišeka, Odovića, Adžema...
Nadam se da ćemo naći nekog da makar kup osvojimo u narednih 5 godina.