U slucaju da igras 4 4 2 onda ti stila otpada jer ne mozes igrati sa 2 vezna crntralna a da je stilic jedan od njih. Stilic ne trci ne vrsi presing u kolicini u kojoj je potrebno za tu formaciju. Morao bi igrati sa mekicem i hodzicem ili dzenisom i hodzicem a onda bi ti falila kreativnost naprijed a opet bi bio i slabiji u vezi a ja nesto ne znam da je nasa veza protiv nekoga izgledala nadmocno aman zaman.ubaceni element je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 6:21 pmZasto uopste diskusija Ara ili Krpic, zasto ne obojica? Imamo dva napadaca takvog tipa da bi u paru bili ubitacni. U ovoj igri koji igramo danas Sulejman ne moze dati vise od 2-3 gola da se na glavu nasadi.
Pohvale obavezno za momka, bilo je dosta nepovjerenja u njega. Ali ako je golman najbolji u ekipi, onda znaš da nisi baš igrao dobro.milanribar je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 7:27 pmČekam hoće li neko pohvaliti momka. Ovdje samo loše stvari iznosimo previše, po meni jako zrela utakmica od njega. Par opasnih situacija je bilo koje je odradio na nivou. Samo nek nastavi ovako.
Na osnovu clean shetova smo prosle godine Bendera proglasili najboljim golmanom lige. Danas ti je izvadio 100% sansu jedan na jedan, smijem ruku u vatru staviti da bi se Bender sageo i lopta bi kroz njega prosla.
Da da, Aco haver je zaslužan za clean sheetove, ali Muftić nije. Buraz, ti možeš trollati koliko hoćeš, ali vjeruj da će se uvijek naći neko da ti objasni da ti priča ne pije vode.
Upravo tako.Drina odigrao par losih tekmi, klupiraj ga i ne vracaj, osim ako nema prijeke potrebe. Aco je nasa buducnost, a evo ga i grize!Diverzant je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 7:33 pmMa klupirat drinu karina frajer, poslat ga na tribine odmah. Sta cemo ga trpiti ima 30 godina nije dvije dobre utakmice sastavio.
Sreca pa su u dinamu gvardiola nakon bruku gresaka koje je pravio odma klupirali, inace bi ih bas izofiro. Sta ces ga trpiti kog kurca ha ja
Lik je troll klasični, ali mu treba dati do znanja da nisu ovdje ljudi baš budale.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:10 pmUpravo tako.Drina odigrao par losih tekmi, klupiraj ga i ne vracaj, osim ako nema prijeke potrebe. Aco je nasa buducnost, a evo ga i grize!Diverzant je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 7:33 pmMa klupirat drinu karina frajer, poslat ga na tribine odmah. Sta cemo ga trpiti ima 30 godina nije dvije dobre utakmice sastavio.
Sreca pa su u dinamu gvardiola nakon bruku gresaka koje je pravio odma klupirali, inace bi ih bas izofiro. Sta ces ga trpiti kog kurca ha ja
I mali Muftic se bzv stavio na go kad imamo dokazanu vedetu Bendera.Ceka se kiks, pa da se ovaj vrati na go a mali opet proglasi antitalentom.![]()
Mozda ste ga vi proglasili, moji postovi o njemu stoje slobodno ih prelistaj, kad sam se sam citavim forumom ubjedjivao da je lik prevara od golmana, oni meni neke statistike vadili smijesne. Nema frajer 5 vrhunskih odbrana u vise od dvije godine ovdje, o cemu pricamo. Ono ako je jedan na jedan ja ne znam, sut u visini glave koji on opet ne odbija kako treba, imali smo srece.volimtezeljo je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:05 pmNa osnovu clean shetova smo prosle godine Bendera proglasili najboljim golmanom lige. Danas ti je izvadio 100% sansu jedan na jedan, smijem ruku u vatru staviti da bi se Bender sageo i lopta bi kroz njega prosla.
@Sheldon hoću, čim se ti meni izvineš što mi trošiš vrijeme tvrdnjama da ti je haver Aco stoperčina. I ja i dalje nigdje nisam rekao da je Bender loš, nego sam pohvalio Muftića za ove tri zadnje utakmice. Malo čitati s razumijevanjem.Sheldon je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:16 pmMozda ste ga vi proglasili, moji postovi o njemu stoje slobodno ih prelistaj, kad sam se sam citavim forumom ubjedjivao da je lik prevara od golmana, oni meni neke statistike vadili smijesne. Nema frajer 5 vrhunskih odbrana u vise od dvije godine ovdje, o cemu pricamo. Ono ako je jedan na jedan ja ne znam, sut u visini glave koji on opet ne odbija kako treba, imali smo srece.volimtezeljo je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:05 pmNa osnovu clean shetova smo prosle godine Bendera proglasili najboljim golmanom lige. Danas ti je izvadio 100% sansu jedan na jedan, smijem ruku u vatru staviti da bi se Bender sageo i lopta bi kroz njega prosla.
@plavidjecace
Oces mi se izvinuti sto si mi trosio vrijeme u raspravama i tvrdio da je Bender golmancina? Kako su pojedini ograniceni bolno i sto je najgore pojma o fudbalu nemate. Evo vidim i ovaj sto ne ide na tekme a priziva kanton i restart se pojavio sa svojim neumijecem citanja i razumijevanja.
Ma bolan zeza nas pravilo u21 pa u kombinaciji igraju Bender i Drina a druga je Muftić i Kosorić. Kad imaš nakaradan savez i pravila, pa se mora ovako miksati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:10 pmUpravo tako.Drina odigrao par losih tekmi, klupiraj ga i ne vracaj, osim ako nema prijeke potrebe. Aco je nasa buducnost, a evo ga i grize!Diverzant je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 7:33 pmMa klupirat drinu karina frajer, poslat ga na tribine odmah. Sta cemo ga trpiti ima 30 godina nije dvije dobre utakmice sastavio.
I mali Muftic se bzv stavio na go kad imamo dokazanu vedetu Bendera.Ceka se kiks, pa da se ovaj vrati na go a mali opet proglasi antitalentom.![]()
Pa sta ces vidis da sam takozvani Acin haver
Slazem se.Ima nas nekoliko kojim nije mrsko replicirati na njegove nebuloze.blueboy je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:13 pmLik je troll klasični, ali mu treba dati do znanja da nisu ovdje ljudi baš budale.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:10 pmUpravo tako.Drina odigrao par losih tekmi, klupiraj ga i ne vracaj, osim ako nema prijeke potrebe. Aco je nasa buducnost, a evo ga i grize!Diverzant je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 7:33 pmMa klupirat drinu karina frajer, poslat ga na tribine odmah. Sta cemo ga trpiti ima 30 godina nije dvije dobre utakmice sastavio.
Ma znam druze, ali sto ne mogu i Drina i Muftic? Pa mi od tih mladica treba da zivimo kao klub.teatrale36 je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:26 pmMa bolan zeza nas pravilo u21 pa u kombinaciji igraju Bender i Drina a druga je Muftić i Kosorić. Kad imaš nakaradan savez i pravila, pa se mora ovako miksati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:10 pmUpravo tako.Drina odigrao par losih tekmi, klupiraj ga i ne vracaj, osim ako nema prijeke potrebe. Aco je nasa buducnost, a evo ga i grize!Diverzant je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 7:33 pmMa klupirat drinu karina frajer, poslat ga na tribine odmah. Sta cemo ga trpiti ima 30 godina nije dvije dobre utakmice sastavio.
Tri utakmice bez primljenog gola ce dobro doci za citavu odbranu, da podignu samopouzdanje. Na pocetku su svi bili u losoj formi, Cocalic kao najiskusniji je imao dosta pogresnih pasova itd. Sad vec postajemo tvrdji nazad. U Gradačcu nastaviti niz.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 9:47 pmTanka oba golmana. Nesigurni do bola. Da bi dovest novog golmana.
Muftić se puno pljuvao, a Bender dizao. Dok je realnost da su bara bara.