Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 12, 2023 7:37 pm

Na stranu sve, ali ko je makar jednom bio na Bilinom zna kako reže na nas i koliko nas vole. Tako da tu tražiti nešto loše kod nas je sasvim bespotrebno.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Lopta
Kontakt:

ned mar 12, 2023 7:41 pm

ubaceni element je napisao/la:
ned mar 12, 2023 6:21 pm
Zasto uopste diskusija Ara ili Krpic, zasto ne obojica? Imamo dva napadaca takvog tipa da bi u paru bili ubitacni. U ovoj igri koji igramo danas Sulejman ne moze dati vise od 2-3 gola da se na glavu nasadi.
U slucaju da igras 4 4 2 onda ti stila otpada jer ne mozes igrati sa 2 vezna crntralna a da je stilic jedan od njih. Stilic ne trci ne vrsi presing u kolicini u kojoj je potrebno za tu formaciju. Morao bi igrati sa mekicem i hodzicem ili dzenisom i hodzicem a onda bi ti falila kreativnost naprijed a opet bi bio i slabiji u vezi a ja nesto ne znam da je nasa veza protiv nekoga izgledala nadmocno aman zaman.

blueboy
Kontakt:

ned mar 12, 2023 7:52 pm

milanribar je napisao/la:
ned mar 12, 2023 7:27 pm
volimtezeljo je napisao/la:
ned mar 12, 2023 7:00 pm
Muftic igrac utakmice po meni.
Čekam hoće li neko pohvaliti momka. Ovdje samo loše stvari iznosimo previše, po meni jako zrela utakmica od njega. Par opasnih situacija je bilo koje je odradio na nivou. Samo nek nastavi ovako.
Pohvale obavezno za momka, bilo je dosta nepovjerenja u njega. Ali ako je golman najbolji u ekipi, onda znaš da nisi baš igrao dobro.

Sheldon
Kontakt:

ned mar 12, 2023 8:31 pm

I da, vidim Mufticu se hvalospjevi pisu. Svaka cast za tri clean sheeta, ali nista impozantno nije bilo u danasnjoj partiji, kao ni na prethodne dvije. Protiv sarajeva sut sa centra vraca igracu na nogu, ne moze na stranu odbiti.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

SamoNapad
Kontakt:

ned mar 12, 2023 8:43 pm

Ove tri utakmice su bile dobre da Muftic digne malo samopouzdanje, samo djeluje da nije bilo ozbiljnog udarca u 3 utakmice pa sve ovo djeluje malo bolje nego sto jeste uključujući i odbranu. Kako god ne djeluje loše koliko je nama strah poslije onih golova Širokog na Grbavici i mislim Handzica prošle sezone na Grbavici.
Ko je danas dobio treći žuti karton?

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned mar 12, 2023 8:47 pm

SamoNapad je napisao/la:
ned mar 12, 2023 8:43 pm

Ko je danas dobio treći žuti karton?
Mekić.
Fear of the Maniacs!

volimtezeljo

ned mar 12, 2023 9:05 pm

Sheldon je napisao/la:
I da, vidim Mufticu se hvalospjevi pisu. Svaka cast za tri clean sheeta, ali nista impozantno nije bilo u danasnjoj partiji, kao ni na prethodne dvije. Protiv sarajeva sut sa centra vraca igracu na nogu, ne moze na stranu odbiti.
Na osnovu clean shetova smo prosle godine Bendera proglasili najboljim golmanom lige. Danas ti je izvadio 100% sansu jedan na jedan, smijem ruku u vatru staviti da bi se Bender sageo i lopta bi kroz njega prosla.

blueboy
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:08 pm

Sheldon je napisao/la:
Da da, Aco haver je zaslužan za clean sheetove, ali Muftić nije. Buraz, ti možeš trollati koliko hoćeš, ali vjeruj da će se uvijek naći neko da ti objasni da ti priča ne pije vode.

Protiv Sarajeva su svi akteri derbija pokazali toliko neznanje da je grehota reći za bilo koga da je bio najbolji, to bi jednostavno bilo silovanje mozga. Ali kad ti kažeš da ti je Aco haver bio najbolji na derbiju na kojem se nije dešavalo ništa, onda je red reći i da je Muftić na tom derbiju sačuvao mrežu.
Zadnja izmjena: blueboy, dana/u ned mar 12, 2023 9:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:10 pm

Diverzant je napisao/la:
ned mar 12, 2023 7:33 pm
Ma klupirat drinu karina frajer, poslat ga na tribine odmah. Sta cemo ga trpiti ima 30 godina nije dvije dobre utakmice sastavio.
Sreca pa su u dinamu gvardiola nakon bruku gresaka koje je pravio odma klupirali, inace bi ih bas izofiro. Sta ces ga trpiti kog kurca ha ja
Upravo tako.Drina odigrao par losih tekmi, klupiraj ga i ne vracaj, osim ako nema prijeke potrebe. Aco je nasa buducnost, a evo ga i grize!

I mali Muftic se bzv stavio na go kad imamo dokazanu vedetu Bendera.Ceka se kiks, pa da se ovaj vrati na go a mali opet proglasi antitalentom. :kafa:
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

blueboy
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:13 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Ma klupirat drinu karina frajer, poslat ga na tribine odmah. Sta cemo ga trpiti ima 30 godina nije dvije dobre utakmice sastavio.
Sreca pa su u dinamu gvardiola nakon bruku gresaka koje je pravio odma klupirali, inace bi ih bas izofiro. Sta ces ga trpiti kog kurca ha ja
Upravo tako.Drina odigrao par losih tekmi, klupiraj ga i ne vracaj, osim ako nema prijeke potrebe. Aco je nasa buducnost, a evo ga i grize!

I mali Muftic se bzv stavio na go kad imamo dokazanu vedetu Bendera.Ceka se kiks, pa da se ovaj vrati na go a mali opet proglasi antitalentom. :kafa:
Lik je troll klasični, ali mu treba dati do znanja da nisu ovdje ljudi baš budale.

Sheldon
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:16 pm

Sheldon je napisao/la:
Na osnovu clean shetova smo prosle godine Bendera proglasili najboljim golmanom lige. Danas ti je izvadio 100% sansu jedan na jedan, smijem ruku u vatru staviti da bi se Bender sageo i lopta bi kroz njega prosla.
Mozda ste ga vi proglasili, moji postovi o njemu stoje slobodno ih prelistaj, kad sam se sam citavim forumom ubjedjivao da je lik prevara od golmana, oni meni neke statistike vadili smijesne. Nema frajer 5 vrhunskih odbrana u vise od dvije godine ovdje, o cemu pricamo. Ono ako je jedan na jedan ja ne znam, sut u visini glave koji on opet ne odbija kako treba, imali smo srece.

@plavidjecace
Oces mi se izvinuti sto si mi trosio vrijeme u raspravama i tvrdio da je Bender golmancina? Kako su pojedini ograniceni bolno i sto je najgore pojma o fudbalu nemate. Evo vidim i ovaj sto ne ide na tekme a priziva kanton i restart se pojavio sa svojim neumijecem citanja i razumijevanja.

blueboy
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:20 pm

Sheldon je napisao/la:
ned mar 12, 2023 9:16 pm
Sheldon je napisao/la:
Mozda ste ga vi proglasili, moji postovi o njemu stoje slobodno ih prelistaj, kad sam se sam citavim forumom ubjedjivao da je lik prevara od golmana, oni meni neke statistike vadili smijesne. Nema frajer 5 vrhunskih odbrana u vise od dvije godine ovdje, o cemu pricamo. Ono ako je jedan na jedan ja ne znam, sut u visini glave koji on opet ne odbija kako treba, imali smo srece.

@plavidjecace
Oces mi se izvinuti sto si mi trosio vrijeme u raspravama i tvrdio da je Bender golmancina? Kako su pojedini ograniceni bolno i sto je najgore pojma o fudbalu nemate. Evo vidim i ovaj sto ne ide na tekme a priziva kanton i restart se pojavio sa svojim neumijecem citanja i razumijevanja.
@Sheldon hoću, čim se ti meni izvineš što mi trošiš vrijeme tvrdnjama da ti je haver Aco stoperčina. I ja i dalje nigdje nisam rekao da je Bender loš, nego sam pohvalio Muftića za ove tri zadnje utakmice. Malo čitati s razumijevanjem.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:21 pm

Samo podsjecanja radi, proslu sezonu smo zavrsili sa 43 osvojena boda iz
33 utakmice, sa gol razlikom 28:29, trenutno nakon 22 odigrane utakmice
imamo 36 bodova, uz gol razliku 27:23.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

teatrale36
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:26 pm

Diverzant je napisao/la:

Ma bolan zeza nas pravilo u21 pa u kombinaciji igraju Bender i Drina a druga je Muftić i Kosorić. Kad imaš nakaradan savez i pravila, pa se mora ovako miksati.

Diverzant
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:32 pm

A sheldon se od pocetka namjerio na drinu, od debija ga je uzeo na zub. Pa je posle pisao kako je pogriješio za drinu, pa evo sad isto da je jedva dočekao da Drina kiksne koju utakmicu pa da ga opet moze pljuvati.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Sheldon
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:40 pm

Diverzant je napisao/la:
ned mar 12, 2023 9:32 pm
A sheldon se od pocetka namjerio na drinu, od debija ga je uzeo na zub. Pa je posle pisao kako je pogriješio za drinu, pa evo sad isto da je jedva dočekao da Drina kiksne koju utakmicu pa da ga opet moze pljuvati.
Pa sta ces vidis da sam takozvani Acin haver 😀
Nisam nikad rekao da sam pogrijesio, vec da je digao nivo igara, kao sto jeste. Ni tada ga nisam pljuvao samo sam ukazivao na greske koje je pravio. Sad opet igra lose i ne pljujem ga, vec bas suprotno, govorim kako ce mu par utakmica pauze dobro doci da se presabere i vrati formu. A da sam licno razocaran njegovim napretkom, jesam jer sam ocekivao da ce biti nas najbolji igrac, pogotovo da ce stasati uz Cocu i da cemo moci zaraditi dosta na njemu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:40 pm

blueboy je napisao/la:
ned mar 12, 2023 9:13 pm
Diverzant je napisao/la:

Lik je troll klasični, ali mu treba dati do znanja da nisu ovdje ljudi baš budale.
Slazem se.Ima nas nekoliko kojim nije mrsko replicirati na njegove nebuloze.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:42 pm

teatrale36 je napisao/la:
ned mar 12, 2023 9:26 pm
Diverzant je napisao/la:

Ma bolan zeza nas pravilo u21 pa u kombinaciji igraju Bender i Drina a druga je Muftić i Kosorić. Kad imaš nakaradan savez i pravila, pa se mora ovako miksati.
Ma znam druze, ali sto ne mogu i Drina i Muftic? Pa mi od tih mladica treba da zivimo kao klub.

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 12, 2023 9:47 pm

Tanka oba golmana. Nesigurni do bola. Da bi dovest novog golmana.

Muftić se puno pljuvao, a Bender dizao. Dok je realnost da su bara bara.

svraka
Kontakt:

ned mar 12, 2023 10:02 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned mar 12, 2023 9:47 pm
Tanka oba golmana. Nesigurni do bola. Da bi dovest novog golmana.

Muftić se puno pljuvao, a Bender dizao. Dok je realnost da su bara bara.
Tri utakmice bez primljenog gola ce dobro doci za citavu odbranu, da podignu samopouzdanje. Na pocetku su svi bili u losoj formi, Cocalic kao najiskusniji je imao dosta pogresnih pasova itd. Sad vec postajemo tvrdji nazad. U Gradačcu nastaviti niz.
Forza 1921!

Oda majstore!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava