nije ali je logicno
Potpisujem od od a do z.blueboy je napisao/la:Ako se možeš sjetiti, u prvom Edisovom mandatu imao je jedan dobar niz pobjeda, ali su sve bile bez ikakve igre. Sjetim se utakmice sa Slobodom u Tuzli kad je Lendrić dao za 0:1, mi nismo centar prešli tu utakmicu. I na kraju kad ti je bilo najpotrebnije za izlazak u Evropu nisi mogao dobiti bez igre. Lopta je uvijek poštena, negdje ti uzme, negdje vrati. Mi sad nismo daleko od drugog mjesta, ali smo i jako blizu pada na peto, Velež je preozbiljan u drugom dijelu sezone. Ako se ozbiljno ne dozovemo što se tiče igre, nema teorije da ćemo završiti među četiri u ligi, o kupu i ne razmišljam. Ne vjerujem da ima oko ovdje da Edisu prigovara zbog nekih ličnih animoziteta, nego samo zbog toga što želi Želji najbolje, i onda ti dođe ovaj troll gore i napiše da mu čestita što je vratio Acu umjesto kočničara Drine. Evo sad, meni bi bilo neizmjerno drago da Aco počne u Mostaru protiv Zrinjskog, da ga ljudi konačno penzionišu, jer tu utakmicu svakako gubimo.Grbavica je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 5:37 pmKasno je kad ne bude u igri...ono.na je napisao/la:
Na vecinu rezultata koji su remiji i pobjede, poneki poraz (generalno 22/23 sezona), a cilj nije titula, a 4ti si i igras kup - ne dobija se otkaz. Osim ako si S. Petrovic.
Da je sirov, da ne zna elementarne stavke fudbala prenijeti ovako dobrom rosteru igraca, da. Ali dok je u igri, neka ga.
Eh da nam je sad Svraka iz svog zlatnog perioda nadavo bi se golova na povratnuovako nista jbg
Jako bitna 3 boda, ali ne mogu da se otmem utisku da ova ekipa moze puuuno, puno bolje.
Evo ti brate i video, samo moras biti ulogovan u YT jer je klip 18+.Grbavica je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 6:51 pmPotpisujem od od a do z.blueboy je napisao/la:Ako se možeš sjetiti, u prvom Edisovom mandatu imao je jedan dobar niz pobjeda, ali su sve bile bez ikakve igre. Sjetim se utakmice sa Slobodom u Tuzli kad je Lendrić dao za 0:1, mi nismo centar prešli tu utakmicu. I na kraju kad ti je bilo najpotrebnije za izlazak u Evropu nisi mogao dobiti bez igre. Lopta je uvijek poštena, negdje ti uzme, negdje vrati. Mi sad nismo daleko od drugog mjesta, ali smo i jako blizu pada na peto, Velež je preozbiljan u drugom dijelu sezone. Ako se ozbiljno ne dozovemo što se tiče igre, nema teorije da ćemo završiti među četiri u ligi, o kupu i ne razmišljam. Ne vjerujem da ima oko ovdje da Edisu prigovara zbog nekih ličnih animoziteta, nego samo zbog toga što želi Želji najbolje, i onda ti dođe ovaj troll gore i napiše da mu čestita što je vratio Acu umjesto kočničara Drine. Evo sad, meni bi bilo neizmjerno drago da Aco počne u Mostaru protiv Zrinjskog, da ga ljudi konačno penzionišu, jer tu utakmicu svakako gubimo.
Najveci je problem upravo to sto se sjecam njegovog zadnjeg mandata i nadam se da se onakav zavrsetak sezone nikad vise nece ponoviti.
Imal neko sliku Dzenisa sa stolicom iz Zenice?
Neredi na utakmici u Zenici: Napadnut Mulalić, publika i igrači se gađali bakljam
Na kraju utakmice 28. kola Premijer lige BiH između Čelika i Željezničara u Zenici izbili su veliki neredi.
Nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice u kojoj je Čelik slavio sa 1:0 i tako udaljio sarajevski tim od plasmana u Evropa ligu, došlo je do incidenta u kojem je napadnut trener plavih Edis Mulalić.
Mulalić, koji je posmatrao utakmicu sa tribina zbog kazne koju je zaradio u derbiju protiv Sarajeva, napadnut je prilikom silaska na teren.
Trenera Željezničara obezbjeđivala je policija, a u cijeli sukob uključili su se i igrači sarajevskog tima koji su pokušali zaštiti svog trenera.
U jednom trenutku morala je reagovati i policija.
Na snimku se vidi da su se navijači i igrači čak i gađali bakljama, a posebno treba izdvojiti detalj kada golman Željezničara udara jednog od zaštitara u glavu
![]()
Extra. Mogla bi ova pobjeda biti ogromna, ako nastavimo dalje kako treba.
Da nije dao gol, mi bi imali dva boda manje. I njemu samom bi trebao biti cilj da doprinosi ekipi golovima i asistencijama, samim tim i rezultati ekipe će biti bolji, a i on će se bolje prodati. Ovako, kad neko kome ga nudiš vidi dva gola i dvije asistencije, tanko. Ronaldo kad je prvi put došao u United igrao krilo, izvodio bicikla, sprdao se s bekovima, ali golova i asistencija nije bilo previše. Sjeo s njim Ferguson, objasnio mu kako stoje stvari i čovjek postao gol mašina, a driblinge sveo na najmanju moguću mjeru.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 7:05 pmStandardna nasa igra, hvala Santosu i Krpicu. Hodzic jr. jedini prema naprijed ne nabija loptu vec je smiri krene graditi nesto. Sehic odigrao korektno. Napokon i Santos da zabije gol, da malo popravi statistiku jer je to nekima najbitnije. Smijesno je govoriti kako smo sacuvali gol u ovakvim utakmicama, vidjecemo kako ce to izgledati protiv nekih ozbiljnih ekipa. Pohvale Mufticu.
Antologijski snimak definitivno.fcz je napisao/la:Evo ti brate i video, samo moras biti ulogovan u YT jer je klip 18+.Grbavica je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 6:51 pmPotpisujem od od a do z.blueboy je napisao/la: Ako se možeš sjetiti, u prvom Edisovom mandatu imao je jedan dobar niz pobjeda, ali su sve bile bez ikakve igre. Sjetim se utakmice sa Slobodom u Tuzli kad je Lendrić dao za 0:1, mi nismo centar prešli tu utakmicu. I na kraju kad ti je bilo najpotrebnije za izlazak u Evropu nisi mogao dobiti bez igre. Lopta je uvijek poštena, negdje ti uzme, negdje vrati. Mi sad nismo daleko od drugog mjesta, ali smo i jako blizu pada na peto, Velež je preozbiljan u drugom dijelu sezone. Ako se ozbiljno ne dozovemo što se tiče igre, nema teorije da ćemo završiti među četiri u ligi, o kupu i ne razmišljam. Ne vjerujem da ima oko ovdje da Edisu prigovara zbog nekih ličnih animoziteta, nego samo zbog toga što želi Želji najbolje, i onda ti dođe ovaj troll gore i napiše da mu čestita što je vratio Acu umjesto kočničara Drine. Evo sad, meni bi bilo neizmjerno drago da Aco počne u Mostaru protiv Zrinjskog, da ga ljudi konačno penzionišu, jer tu utakmicu svakako gubimo.
Najveci je problem upravo to sto se sjecam njegovog zadnjeg mandata i nadam se da se onakav zavrsetak sezone nikad vise nece ponoviti.
Imal neko sliku Dzenisa sa stolicom iz Zenice?
Neredi na utakmici u Zenici: Napadnut Mulalić, publika i igrači se gađali bakljam
Na kraju utakmice 28. kola Premijer lige BiH između Čelika i Željezničara u Zenici izbili su veliki neredi.
Nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice u kojoj je Čelik slavio sa 1:0 i tako udaljio sarajevski tim od plasmana u Evropa ligu, došlo je do incidenta u kojem je napadnut trener plavih Edis Mulalić.
Mulalić, koji je posmatrao utakmicu sa tribina zbog kazne koju je zaradio u derbiju protiv Sarajeva, napadnut je prilikom silaska na teren.
Trenera Željezničara obezbjeđivala je policija, a u cijeli sukob uključili su se i igrači sarajevskog tima koji su pokušali zaštiti svog trenera.
U jednom trenutku morala je reagovati i policija.
Na snimku se vidi da su se navijači i igrači čak i gađali bakljama, a posebno treba izdvojiti detalj kada golman Željezničara udara jednog od zaštitara u glavu
![]()
https://youtu.be/pG_lfSbn_iE
Čekam hoće li neko pohvaliti momka. Ovdje samo loše stvari iznosimo previše, po meni jako zrela utakmica od njega. Par opasnih situacija je bilo koje je odradio na nivou. Samo nek nastavi ovako.
Pa to su ekipe iz nase lige, ne igramo protiv Citya i Liverpoola. Sta treba uvezati 5 gostovanja kod zrinjskog i ne primiti gol da se pohvali nesto. Cinjenica da je Aco stabilizovao odbranu i na derbiju bio medju najboljim ako ne i najbolji. Drina ce se vratiti u ekipu, neka da se dozove malo. I bravo Edisu za potez, vidi se da ima osjecaj za svoj posao. To za sanse se ja ne slazem, a niko da spomene po kakvim se uslovima igra iz utakmice u utakmicu, tereni su losiji od najlosijih. Ruzno je sto me vrijedjas.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 5:27 pmTi nisi normalan, prvo nisi primio gol protiv uzasnog Sarajeva, raspale Slobode i Sloge. Danas nisi primio gol jer je Muftic branio kao nikad u zivotu. I ta "kocnica" ti je spasila vjerovatno cist gol u 90+.
Pa bolan mi 540 minuta fudbala nemamo 3 šanse. Dao si gol opet na individualni kvalitet i Stilica. **** te Edis vise. I glup i slijep vidi da ne ide