Ne razumijem sto nismo prodali Santosa bar da uzmemo pare neke. Prodao bi Hodžića ako mi te pare mogu olaksati. Sad jos treba da izborimo Evropu pa da nam ovaj izkamatari licencu.
Hoce li ikad doci vrijeme bez Osima i dugova?
Ovo je odradjeno puno prije.
Zanimljiva statistika. Krpic 13 izgubljenih lopti, najvise u timu. Nije u top 5 nasih igraca sa osvojenim duelima, Santos vise ima. To je ono sto sam primijetio od kada je dosao, da slabo osvaja duele na zemlji i zracne duele isto. Znamo kako je prije radio. Mene su iznapadali, ali eto ima i statistika da kaze.
Kako pametno, pa ti rece da su ovi ljudi iz uprave zapravo Amarovi koji nas svjesno guraju u ambis, kako bi se docepali imovine.
Evo reče covjek da je ovo pokrenuto ranije, a njemu vjerujem. Ja pojedinim iz trenutnog UO ne vjerujem i nikada im neću vjerovati.
Sta su ono skandirali, nisam skontao?Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub mar 11, 2023 3:20 pmOve nultrase je sevap izudarat, hljeb u njima ubiti. Pa nek kmeče i cvile o ugroženosti, mamu im prljavu fašističku.
Šalu na stranu, meni djeluju jače i bolje nego sa Sergejom. Kako god, treba im čestitati, uradili su ogroman korak naprijed, odmakli se od ostatka lige dobrano, po mnogo toga, teško da će se naći ekipa koja će ih maknuti i boriti se za titulu, barem kada govorimo o nekoj bližoj budućnosti.
Hrvatski Konjic, ti si prvak šugave zemlje itd.Hare79 je napisao/la: ↑sub mar 11, 2023 3:28 pm¹Sta su ono skandirali, nisam skontao?Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub mar 11, 2023 3:20 pmOve nultrase je sevap izudarat, hljeb u njima ubiti. Pa nek kmeče i cvile o ugroženosti, mamu im prljavu fašističku.
Još su bolji definitivno u drugoj polusezoni.Fićo je napisao/la: ↑sub mar 11, 2023 6:13 pmŠalu na stranu, meni djeluju jače i bolje nego sa Sergejom. Kako god, treba im čestitati, uradili su ogroman korak naprijed, odmakli se od ostatka lige dobrano, po mnogo toga, teško da će se naći ekipa koja će ih maknuti i boriti se za titulu, barem kada govorimo o nekoj bližoj budućnosti.