Nekoliko dana pred licencu, cisto onako da se zakuha, vala kad je tuzilastvo cekalo ovoliko, moglo je jos 20 dana.

Sad ce bit problem ako bude trazio pare, ne vidim nacin kako mu mozemo isplatit.
Zna pametna raja kako stvari stoje. Zeljo i samo Zeljo. Svi drugi su bitni samo ako rade za Zelju.Dzezvar je napisao/la: ↑sub mar 11, 2023 11:30 amJbg...ali smo i dalje senadovi uvlakaci....storm_raider je napisao/la: ↑sub mar 11, 2023 11:24 amLicenca ne bi trebaka biti upitna.
A nije da nismo pricali i o Amaru Osimu kada to nije bilo moderno.
Ne ide to tako brzo. Odužit će se ovo.
Hoce, al mi smo Amaru duzni za zadnji mandat, i za to ima papire. Nadam se da nece zbog ovog trazit sve pare, u tome je problem, a ako bude necemo dobiti licencu ni za ligu, kamoli Evropu.
Mislim da nebi trebalo to biti problem.
Zato sam i rekao, ovo koliko je dobro, toliko u ovom trenutku i nije, bas mac sa dvije ostrice, nadam se da necemo izvisit na kraju.
Ma neka se vise ovo rijesi jednom .Ili,ili...il on nama dodje il mi njemu.
Jbg, sad ce licenca, a ako ne potpise reprogram mi smo u kurcu da izvinete. Problem je sto on ima papir da mi njemu dodjemo, a boga pitaj koliko ce ovo potrajat da dobijemo papir da on nama dodje. Na hajr
Nek nam vrati ove kamate što je duplo uzimao i ovih 400-500 hiljada što je "vraćao" sam sebi bez pokrića, pa ćemo mu tu lovu dati za ovaj zadnji mandat.AsharaK je napisao/la: ↑sub mar 11, 2023 11:34 amHoce, al mi smo Amaru duzni za zadnji mandat, i za to ima papire. Nadam se da nece zbog ovog trazit sve pare, u tome je problem, a ako bude necemo dobiti licencu ni za ligu, kamoli Evropu.
Princip posudbe novca u tom periodu je bio,osoba x posudi klubu odredjenu sumu novca i za to dobije priznanicu od kluba koja validna u svakom sporu.cipiripi je napisao/la: ↑sub mar 11, 2023 11:44 amMene interesuje jedna stvar. Ko je tada ispred Kluba trazio pozajmicu od Amara, da li je neko (pojedinac) iz Uprave imao ovlasti da bez Skupstine trazi da NN lice posudi klubu odredjenu cifru.
Logicno bi bilo da se je sazvala Skupstina ili siri Upravni i Nadzorni odbor koji bi donijeli ODLUKU da se trazi pozajmica. Ovako ispade da je neko na svoju ruku ispred kluba trazio od Amara pozajmicu, a znajuci da istu ne mozemo u dogledno vrijeme vratiti.
Ljudi dragi to je onda organizovani kriminal. Ti nama daj pare, ovjeri kod notara, poslije nas tuzi i naplati sve sa kamatama.
Tako danas bilo ko iz Uprave moze zaduziti klub a da ne odgovara
Nalazilo se i u tezim situacijama.