a sta ako ne izboris evropu bez edisa? just saying, onda si se duplo zayebo...
Pod broj 1. ocito ne gledas utakmice jer da gledas, shvatio bi da u 5 utakmica nismo napravili polusansu a o nekoj uigranoj akciji da ne pricam, sa ovom igrom mi smo se vec oprostili od evrope (samo nekakva sreca moze da se desi da mi kao 4. ako ostanemo na toj poziciji da odemo u evropu). Pod broj 2. koja ga vecina podrzava, gdje si to vidio ili procitao da ga vecina podrzava?milanribar je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 8:35 amDati otkaz liku na 3 boda od evrope i u igri za kup je jako nepopularan potez i treba razmislit kako bi igači to prihvatili, pa onda i dobar dio publike koji ga podržava. Bez obzira na ova pisanja po forumu većina navijača ga još podržava...
Ne pričam o igri samo pričam o poziciji u kojoj se nalazimo. Kakva je igra to i laik vidi. Ovako nije bilo prošle polusezone i puno smo bolje izgledali.kokoška je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 11:48 amPod broj 1. ocito ne gledas utakmice jer da gledas, shvatio bi da u 5 utakmica nismo napravili polusansu a o nekoj uigranoj akciji da ne pricam, sa ovom igrom mi smo se vec oprostili od evrope (samo nekakva sreca moze da se desi da mi kao 4. ako ostanemo na toj poziciji da odemo u evropu). Pod broj 2. koja ga vecina podrzava, gdje si to vidio ili procitao da ga vecina podrzava?milanribar je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 8:35 amDati otkaz liku na 3 boda od evrope i u igri za kup je jako nepopularan potez i treba razmislit kako bi igači to prihvatili, pa onda i dobar dio publike koji ga podržava. Bez obzira na ova pisanja po forumu većina navijača ga još podržava...
I onda je šteta nepopravljiva, ako ga pustiš do kraja, a on flopne. Tako je bilo i prvi put. Onda će biti toliko omražen da ga neće ljudi moći gledati očima kad dođe da pogleda neku utakmicu. Ovo je još uvijek itekako sve popravljivo i dostižno, sa 2-3 vezane pobjede si u odličnoj situaciji, ali mi to s njim nismo povezali ni dosad.milanribar je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 9:03 amJedino bi gore bilo smijenit ga pa taj koji dođe da ne uspije ništa. Onda tek ne bi imali mira od navijača i od njega. Dajte nek završi ciklus jedan pa da ne može niko pričat okolo kako je otjeran i nije mu se dalo da završi posao. Svi vidimo da ima čovjek problem kad se stavi ambicija određena pred njega i neki cilj. Sve je lijepo dok nema pritiska i ne ganja se ni evropa ni titula, i ja bi bio trener tad. Opcije na tržištu nam isto ništa ne garantuju...kvalitet je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 8:39 amPa i u njegovom prošlom mandatu je ista priča bila, pa ispušimo Evropu…milanribar je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 8:35 amDati otkaz liku na 3 boda od evrope i u igri za kup je jako nepopularan potez i treba razmislit kako bi igači to prihvatili, pa onda i dobar dio publike koji ga podržava. Bez obzira na ova pisanja po forumu većina navijača ga još podržava...
Ovdje sam mislio na Malica, ali Jasarevic nije los zadnje dvije utakmice.struja je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 9:04 amJeste u vakat bio prodoran dok je igrao u krupi.Pratio sam ga .Na youtube ima klip dok je u travniku igrao.Sigurno je iznisio loptu iz zadnje linije bilo da uđe u sredinu ili pored linije.Da li stvarno toliko grohnuo ili je do trenera ali se ne usuđuje iznijeti loptu.Juce je makar u defanzivi dobar bio.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 12:00 amStvarno je bio prodoran, jesi li realan.. Bojao se duela, dođe do centra i odmah Santosu dodaje loptu.bagonja1234 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 11:12 pmI sad uporedite ovog Jasarevica koji ne zna krenut naprijed niti dodati,a kamoli ubacit sa malim Malicem koji je dosta prodorniji, i mlad mozda se mogao i prodat.
Ovih 12 000 KM si mu svakakao obavezan isplatiti bio on ili ne na klupi, a da li je on kapacitet da nam donese 300-400 000 Eura e to je ono u sta ja sumnjam.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 11:17 ama sta ako ne izboris evropu bez edisa? just saying, onda si se duplo zayebo...
Trenutno ovo par utkamica nam je posjeta, kao onda kad smo imali 5 uzastopnih poraza.cipiripi je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 1:20 pmOvih 12 000 KM si mu svakakao obavezan isplatiti bio on ili ne na klupi, a da li je on kapacitet da nam donese 300-400 000 Eura e to je ono u sta ja sumnjam.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 11:17 ama sta ako ne izboris evropu bez edisa? just saying, onda si se duplo zayebo...
On ako ovako nastavi i sa ovakvim igrama otjerat ce raju sa stadiona, napravit ce veliki gubitak za Klub. U prosloj polusezoni smo imali prosjek preko 6000 gledalaca, u posljednje dvije (Zvijezda i Leotar) prosjek je jedva 3000. Da je ostvario pobjedu protiv Igmana, da se je pokazao neki pomak vjerujem da bi bilo vise raje na utakmicama.
Sa ovakvim pristupom on nama samo stetu nanosi, jer ako nema gledalaca nema ni para.
realno grohno je trenerstruja je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 9:04 amJeste u vakat bio prodoran dok je igrao u krupi.Pratio sam ga .Na youtube ima klip dok je u travniku igrao.Sigurno je iznisio loptu iz zadnje linije bilo da uđe u sredinu ili pored linije.Da li stvarno toliko grohnuo ili je do trenera ali se ne usuđuje iznijeti loptu.Juce je makar u defanzivi dobar bio.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 12:00 amStvarno je bio prodoran, jesi li realan.. Bojao se duela, dođe do centra i odmah Santosu dodaje loptu.bagonja1234 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 11:12 pmI sad uporedite ovog Jasarevica koji ne zna krenut naprijed niti dodati,a kamoli ubacit sa malim Malicem koji je dosta prodorniji, i mlad mozda se mogao i prodat.
Mozes li mi nabrojati koliko ekipa ima bolje igrace od nas?santakuruz je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 2:00 pmOrganizacijski - lose
Finansijski - izuzetno lose
Igracki kadar - srednja zalost
I vi mislite da cemo promjenom trenera nesto napraviti? Na osnovu cega???
U ovom periodu prezivljavanja (s pokisajima stabilizacije) ne mijenja se trener osim ako je bas pogubio konce. Mi rezultatski stojimo sasvim dobro s obzirom na cjelokupnu situaciju. Klub nema nikakvog plana, strategije, nema jasnu viziju. Promjena trenera bi bila cisto kozmeticke prirode, koga god da doveli. Nista mi nismo naucili i zasluzujemo klub u ovoj situaciji
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Uprave nemas jer da ima neko bi se vec do sada oglasio.Sky1 je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 3:30 pmBespotrebno vodimo raspravu o Edisu, Uprava nek' se oglasi šta su nam ciljevi kada su u pitanju sportski rezultati i šta su planovi za dalje ka stabilizaciji kluba. Ako nisu u stanju da unaprijede rad kluba neka odstupe i neka nam ne lažu da neće niko, čini mi se da su oni mnoge odbili i otjerali koji bi znali i mogli više. Nikakva šteta ne bi bila, ako otjeramo par stranačkih uhljeba, svakako ništa ne pridonose. Zapostavili su totalno komunikaciju s navijačima.
Bila pitanja i odgovori predsjednika prije mjesec.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 3:41 pmUprave nemas jer da ima neko bi se vec do sada oglasio.Sky1 je napisao/la: ↑čet mar 09, 2023 3:30 pmBespotrebno vodimo raspravu o Edisu, Uprava nek' se oglasi šta su nam ciljevi kada su u pitanju sportski rezultati i šta su planovi za dalje ka stabilizaciji kluba. Ako nisu u stanju da unaprijede rad kluba neka odstupe i neka nam ne lažu da neće niko, čini mi se da su oni mnoge odbili i otjerali koji bi znali i mogli više. Nikakva šteta ne bi bila, ako otjeramo par stranačkih uhljeba, svakako ništa ne pridonose. Zapostavili su totalno komunikaciju s navijačima.
Sta bi sa onim da ce se predsjednik oglasiti vezano za decka iz Amerike?