Al najjače je to. Uvijek, uvijek. Mi se kao dodajemo, gradimo napad, pa vratimo štoperima i čim lopta dođe do Aco, on je nabije naprijed.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:36 pmNadat se da mrtvi Aco nece poceti sutra pa da moramo gledati njegove pokusaje dugih lopti. Protiv Slobode je imao desetak pokusaja i svaki je zajebo.
A o ispadanju nazad ne treba rijeci trositi. I on i Coca ogavni.
Ali bukvalno svaka druga lopta koju je dobio je tako zavrsila.Leon_Professional je napisao/la:Al najjače je to. Uvijek, uvijek. Mi se kao dodajemo, gradimo napad, pa vratimo štoperima i čim lopta dođe do Aco, on je nabije naprijed.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:36 pmNadat se da mrtvi Aco nece poceti sutra pa da moramo gledati njegove pokusaje dugih lopti. Protiv Slobode je imao desetak pokusaja i svaki je zajebo.
Druže mogli su i ovi prije tebe isto tako, šta ti glumiš kreativca i hoćeš iz zadnje linije šansu da napraviš.
Upravo tako.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:44 pmAl najjače je to. Uvijek, uvijek. Mi se kao dodajemo, gradimo napad, pa vratimo štoperima i čim lopta dođe do Aco, on je nabije naprijed.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:36 pmNadat se da mrtvi Aco nece poceti sutra pa da moramo gledati njegove pokusaje dugih lopti. Protiv Slobode je imao desetak pokusaja i svaki je zajebo.
Druže mogli su i ovi prije tebe isto tako, šta ti glumiš kreativca i hoćeš iz zadnje linije šansu da napraviš.
Eh to me najviše brine, ni naprijed, a ni nazad nas nema.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:52 pmUpravo tako.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:44 pmAl najjače je to. Uvijek, uvijek. Mi se kao dodajemo, gradimo napad, pa vratimo štoperima i čim lopta dođe do Aco, on je nabije naprijed.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:36 pmNadat se da mrtvi Aco nece poceti sutra pa da moramo gledati njegove pokusaje dugih lopti. Protiv Slobode je imao desetak pokusaja i svaki je zajebo.
Bojim se da nam je odbrana klimava haos i da cemo primit gol, a veoma tesko zabiti..
Ne bi on onako izjavu davao, garant igra..SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:36 pmNadat se da mrtvi Aco nece poceti sutra pa da moramo gledati njegove pokusaje dugih lopti. Protiv Slobode je imao desetak pokusaja i svaki je zajebo.
Grbavica je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:50 pmAli bukvalno svaka druga lopta koju je dobio je tako zavrsila.Leon_Professional je napisao/la:Al najjače je to. Uvijek, uvijek. Mi se kao dodajemo, gradimo napad, pa vratimo štoperima i čim lopta dođe do Aco, on je nabije naprijed.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2023 5:36 pmNadat se da mrtvi Aco nece poceti sutra pa da moramo gledati njegove pokusaje dugih lopti. Protiv Slobode je imao desetak pokusaja i svaki je zajebo.
Pa majku joj ***** kruzi jos 10 minuta ako treba al ne nabijaj je u bunar.
Haj da on pogodi nekad naseg igraca nego vazda lopta padne gdje nikog naseg nema. Fenomen majke mi.
Da on zna fino analizirati pite i na osnovu toga igračima podijeliti zadatke, postaviti igru, a od furanja nema ništa. Nek' nam je dragi Bog na pomoći sutra aBd.