Ma svi će lagano proći, možda Velež bude imao malo poteškoća. Nekako su kod nas najveće šanse za iznenađenjem

Ma mi smo mrtav klub, ovi što trenutno sjede u Upravi su tu da premjere dunume koje imamo i ide neko naselje, tipa Grbavica residence i sl. sranja, jedino šta znaju je otimati i graditi zgrade. Volio bih da griješim ali mislim da je to to. El fatiha, e moj Željo.reks1 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 3:04 pmDjaba sve.Kokuzne pripreme,neuigranoast napadackog tandema,problemi u vezi,prosvjetljenje bar jucerasnje kad je pozicija Beganovica itd su objektivna i subjektivna realnost.Sve postavke i teorije su medjutim sinoc pale sa tim hebenim traktorom koji je orao Grbavicu jucer.Mozes ti imate sve ali ako pamet nemas onda uzalud sve.Sve sto je trebalo da se dodatno osakati ionako "nacet "teren je jucer uradjeno.Bravo majstori!Sto bi narod rekao :za lijeka .......
I o kakvom Kupu mi pricamo sa ovakvim domacinskim pristupom.Velez,Tuzla da i ne pominjem "laznjake"iz Mostara koji su svemirski brod za nas.
Lakse ces provaliti Nasu i njene tajne nego sve to sto se desavalo oko famoznih grijaca
Def postoji kohezija unutar tima ali se svi ostali "ubise"da se i ovo malo jada ponisti
Ne znam ni koji k. ja tebi odgovaram. Ti si podrsku davao kome si trebao.kvalitet je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 12:55 amNastave li ovako bit će jedna milja, pa se ti naslađuj, jer argumentirano raspravljanje nije za tebe i slične. Samo daj bjanko podršku, do konačne propasti Želje i generalno sarajevskog sporta. Nikad naučiti nećete, mnogi od vas.rodrigo87 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 12:24 ambla bla blakvalitet je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 11:42 pmKako vas ba nije stid više pravdati? Mi, Željini navijači i simpatizeri, smo ubjedljivo najodaniji svom klubu. U regiji je bukvalno samo Hajduk ispred nas, a iza nas ili rame uz rame s nama su Dinamo, Zvezda i ostali koji su svjetlosnim godinama u sportskom i organizacionom smislu ispred nas. Imamo jedan od najposjećenijih stadiona u regiji. Svaki put podržimo akciju, niti jedna nije propala. Čak smo hebenim pozivima skupili oko 150 hiljada maraka, generalni smo sponzor kluba, i pored očajne promocije imamo 4 i po hiljade članova…malo li je sve ovo.
Kad je tako, APSOLUTNO IMAMO PRAVO kritikovati ili, kako neki kažu, s*rati. Jesu iz kluba krivi za teren? Jesu. Jesu li mogli ranije očistiti? Jesu. Jesu li čekali zadnji tren? Jesu. Na kraju krajeva, jesu li dan ranije pozvali nas navijače ili barem članove da čistimo? Nisu.
Ovo je njihova odgovornost i najmanje što mogu uraditi je da na kraju sezone zamijene travnjak. Ne zanima me kako, skupite novac.
Ne da mi se dužiti, ali isto je i oko sportskog segmenta. Da budem zadovoljan što gubimo od fenjeraša? Što jedan razlike na Grbavici dobijamo drugoligaša? Što se kući patimo protiv Leotara? De ba…
2 milje na stadionu
Utrpati dva u revansu na kontre i mirni.
Nemaš drugog u21 igrača. Beća, Drljo ili Muftić će morati uz Drinu početi.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 4:00 pmUtrpati dva u revansu na kontre i mirni.
Bender, galic, drina, cocalic, jasarevic, hodzic, hajdarevic, santos, amoah, dzenis i gore krpic.
Neka bude Muftic, hajdar nek stoji dobar je defanzivno, evo i Zrinjski se 'muci' pa im se navijaci ne zale..blueboy je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 5:06 pmNemaš drugog u21 igrača. Beća, Drljo ili Muftić će morati uz Drinu početi.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 4:00 pmUtrpati dva u revansu na kontre i mirni.
Bender, galic, drina, cocalic, jasarevic, hodzic, hajdarevic, santos, amoah, dzenis i gore krpic.
Satraše se od mukeSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 5:19 pmNeka bude Muftic, hajdar nek stoji dobar je defanzivno, evo i Zrinjski se 'muci' pa im se navijaci ne zale..blueboy je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 5:06 pmNemaš drugog u21 igrača. Beća, Drljo ili Muftić će morati uz Drinu početi.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 4:00 pm
Isto ko i mi, samo mi ne zasluzujemo nista bolje.Blueee1921 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 5:33 pmSatraše se od mukeSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 5:19 pmNeka bude Muftic, hajdar nek stoji dobar je defanzivno, evo i Zrinjski se 'muci' pa im se navijaci ne zale..
Baš su se namučili. Lagana tri komada u gostima, još odmorili pola ekipe. U ligi im već možeš dati titulu, na šta im se trebaju žaliti navijači?Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 5:19 pmNeka bude Muftic, hajdar nek stoji dobar je defanzivno, evo i Zrinjski se 'muci' pa im se navijaci ne zale..blueboy je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 5:06 pmNemaš drugog u21 igrača. Beća, Drljo ili Muftić će morati uz Drinu početi.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 4:00 pm