Ma gotovo je s ovim travnjakom, dohakali smo mu. Ovo je više nego tužno, duša me boli. Tačno za sjesti i plakati, od onakvog travnjaka 2018. do ove sad kaljuže.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:27 pmMi više ne možemo računati da imamo HIBRIDNI TEREN,jer s ovakvim čišćenjem i skidanjem snijega smo počupali vlasišta hibrida koja su završila u nanosima snijega pored terena.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:22 pmŠto smo imali najbolji teren u državi, imali smo..
Ništa jbga, treba aplicirat da i mi radimo rekonstrukciju travnjaka na kraju sezone.
![]()
Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:37 pmMa gotovo je s ovim travnjakom, dohakali smo mu. Ovo je više nego tužno, duša me boli. Tačno za sjesti i plakati, od onakvog travnjaka 2018. do ove sad kaljuže.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:27 pmMi više ne možemo računati da imamo HIBRIDNI TEREN,jer s ovakvim čišćenjem i skidanjem snijega smo počupali vlasišta hibrida koja su završila u nanosima snijega pored terena.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 6:22 pmŠto smo imali najbolji teren u državi, imali smo..
Ništa jbga, treba aplicirat da i mi radimo rekonstrukciju travnjaka na kraju sezone.
![]()