ned feb 26, 2023 12:22 pm
Čitam forum odavno, imao sam i profil ali ne mogu da se sjetim šifre nema šanse. Oklijevao sam jedno vrijeme da li bih se opet registrovao pa sam poslije utakmice sa Igmanom odlučio da opet koju i ja napišem.
-Što se tiče utakmice sa Leotarom, poslije nje sam odmah bio skeptičan u vezi utakmice s Igmanom. Ljudi dragi mi s dva igrača više nismo imali ideje i to nije prvi put, Edis ni u drbiju to nije znao iskorititi. Tada ga je izvukao Bekrija, sada Drljo ali mišljenja sam da on treba ići pod hitno. Evo godina dana i nikakvog napretka u igri, nikakve smišljene akcije. Živimo od toga šta će uraditi Santos, Štilić ili neko treći na sopstveni kvalitet. Nema čovjek plan B, najveći uspjeh mu je zamijeniti krilima pozicije i ako su od početka trebali da stoje kako ih je tada stručnjak zarotirao.
- Utakmica protiv Igmana slaba. Amoah i Drljo previše sebični. Imamo sada krpića ali i dalje se hoće u gol s loptom. Ubačaji su nam katastrofa, 15 kornera imaš i ne možeš gola dati.
Jašarević i Galić katastrofa, ništa Jašarević nije bolji od Malića a stariji je 6 godina. Onaj je možda mogao napredovati barem, a s ovim prvim smo tu gdje smo.
Svi kude Mekića a to je jedini igrač kojem se jučer igralo i koji je nešto pokušavao. Dvije lopte je dao samo takve gdje su trebali naši napadači ili navalni red to završiti. Amoaha stigne igrač koji je iza njega 2 metra.
- Santos nam i dalje najpotrebniji igrač, Drljo mi je okej ali Santosa treba iskoristiti maximalno. Nikakve klupe, tribine i slično. Sezona nam se lomi u par kola a i kup, podmoranje je izaći u evropu barem malo da prodišemo jer ne znam koliko dugo ćemo se moći vaditi na stalne akcije navijača ako ne bude nekog konkretno novca.
Edisa bih smijenio jer zaista lik nema viziju napadačkog fudbala, dok još nije kasno, a moglo bi biti kroz par kola ili već poslije prve utakmice protiv zvijezde. Jer ono što je protiv Leotara bilo je zaista katastrofa od fudbala.
Zadnja izmjena:
Refa1987, dana/u ned feb 26, 2023 12:26 pm, ukupno mijenjano 2 puta.