505 VITEŠKA je napisao/la:
Nekad stvarno i posumljam u inteligenciju nasih igraca
Jucer kod 0:0 dvije situacije,prvo Amoah dobije loptu kao na tacni od Mekica,otvoren put do gola i on ulazi u putanju stoperu.
Druga situacija,Drljo na jednoj stativi ima otvoren pas za drugu gdje je ceka Amoah u situaciji lice u lice sa golman,ovaj dribla i gubi loptu.
Krpicu jarane kako si onoliki gol uspio prebacit jbt led
Bender,Galic,Jasarevic,Hajdarevic nosi ove polovnjake iz kluba jbt
Nisu svi igraci na istom nivou kako fizicki tako ni intelektualno. Ne shvati svaki igrač 1 sekundu prije sta treba uraditi.
E tu stupa na snagu struka koja kroz analize, analize i analize utakmica ukazuje na situacija gdje si mogao bolje, gdje si imao dodatnu opciju od one koju si uradio i gdje si uradio nesto sto nikad vise ne smijes uraditi.
Tehnologija je toliko napredovala da se sve ovo sa pjesmom moze analizirati i ostvariti kroz "pricu" napredak minimalno 20% ali ovaj nas strucnjak ja mislim da to ne umije.
Njemu je plafon zagrijati ekipu prije utakmice.
Zao mi je sto rondam na njega, ipak je trener mog/naseg kluba ali da je iole bolja situacija nikad ne bi primirisao prvom timu, a dok ovo pisem sjetim se i kad je bio pomocnik sta je Odi napravio i onda sam jos siguriniji da takav covjek nije dostojan klupe najveceg kluba u državi.
Dalje, ovim igracima treba prije svake utakmice objasniti sta znaci prosjecnom navijacu doci na utakmicu Zelje. Nisu svi iz Sarajeva. Covjek iz Sarajeva izadje popije kafu i kupi kartu pregleda utakmicu i kuci je za pola sata nakon utakmice.
Ljudi iz drugih krajeva odvajaju od usta da dodju na utakmicu sa djecom, plati gorivo, rucak, karte, 2-3 sata u oba pravca se vozi i popišaju ga igrači.
Ok je izgubiti ali hocu da vidim da su krv propisali.
Kad se izgubi utakmica zabranio bi svakom igracu izlazak iz kuće bar 2 dana, a ne da se provodis navece. Moras cijeniti klub, navijace koji sve daju za klub i cesto se odricu svega i svacega zbog tog istog kluba. Ko to ne moze da prihvati i da se ponasa u skladu sa tim, taj ne treba da bude u klubu makar to bila najveca zvijezda kluba.