Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BC1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 25, 2023 6:36 pm

Imali smo bas puno losih trenera, al ova tri supljoglavca su vrhunac... Izvini Milose Kosticu za sve....
Krivina Jug

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 25, 2023 6:45 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sub feb 25, 2023 6:11 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub feb 25, 2023 6:02 pm
bogi je napisao/la:
sub feb 25, 2023 5:35 pm
Par crtica što se tiče same utakmice:
- Možda stvarno ni ja nisam gledao utakmicu do 25. minute kako kaže Edis na pressici, ali mi ni do 25 minute nismo mogli stvoriti priliku.
- Ovo je utakmica kao stvorena za Dženisa na deset da može "preorati" teren, ne znam iz kojeg razloga nije u kadru, možda je i povreda.
- Igman je kompaktna ekipa i naprijed i nazad i ako je neko mislio da ih treba dobiti 0:3 ili koliko već, taj se grdno prevario, ali logično je da nema opravdanja što se nisu uzela tri boda.
i posljednja:
- Nek nam je Bog na pomoći.
Imao si Amoaha samog, pa ga stiže štoper i on ga još dribla.
Imao si Drljinu situaciju kad dribla, a samo da je dodao Amoahu koji je sam bio.
Šut Drlje.
Ubacivanje Amoaha koji napamet ubacuje nikom.

Npr to su sve izglednije situacije od one iz koje smo primili prvi gol.
Upravo tako. I u toj situaciji kad je Drljo šutao, imao je Mekića samog, nemarkiranog, koji bi izašao sam na golmana. Ni pogledao ga nije, nego se ko sivonja zaletio da šuta. Bruku pogrešnih odluka se napravilo. A opet ću ponoviti, imali smo sasvim dovoljno šansi da ovo riješimo u svoju korist. Već u prvom poluvremenu smo im mogli dva uvalit, ko zna u kojem bi smjeru onda utakmica otišla.
Mislim da je tada Mekić pofino bio u ofsajdu. Ali stoji da smo dosta sebični. Drlju ponijelo zbog gola. Amoah me isto nervirao s nekim srljanjem.

@Bogi, ma to je rekao i Hus. Realno imao si neke šanse, nisi dao. Oni imali i zabili. Naša odbrana je bila mnogo ranjiva. Igman nešto nije ni igrao ofanzivno, a onih par minuta kad su igrali napravili su nam previše problema. Drugi i treći gol su došli iz naše inicijative i kontri. Kod drugog Jašar zastaje na trenutak jer nije spreman, ne može se vratiti i toliko mu je na kraju i falilo da blokira. A i Coca ne pravi ofsajd.

I dalje smo neefikasni iako smo mislili da će biti bolje. Nismo ni uigrani. I protiv Leotara se vidjelo kako loše trčimo kontre i igramo s viškom, danas opet.

Mogli smo mi odmah onu Drljinu zabiti i bila bi druga priča. Ali nismo. Ne može se uvijek odmah prva šansa zabiti. Zato treba biti čvrst i dobar nazad da oni tebi ne zabiju iz prve (danas druge šanse) koju stvore u nekih 5, 10 minuta njihove bolje igre. To je kritično, imaš bolju igru 70 minuta, dao si 1 gol, a protivnik ima 20 minuta i 3 zabijena gola.

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 25, 2023 6:47 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub feb 25, 2023 6:35 pm
Ko je ono nas igrac nesto poslije tekme dobacivao prema tribinama ili klupi?
Kad je izlazio i otišao u svlačionicu prvi od ostalih?

Ako za to pitaš, ja mislim da je to bio naš superstar Ara. Ono kao on nekog krivi, on nezadovoljan.

MiroslavKruzik

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

svraka
Kontakt:

sub feb 25, 2023 6:51 pm

Ako za to pitaš, ja mislim da je to bio naš superstar Ara. Ono kao on nekog krivi, on nezadovoljan.
Ara se brzo pozdravio sa navijacima i otisao u svlacionicu i Mekic isto.

Kada smo kod njih dvojice vec
Trebat ce Ari dva tri mjeseca da se on vrati u kakvu takvu formu. Takodjer i za Krpica mislim da ce biti onaj pravi kada pocne trecii dio sezone.
Meka se podigao, danas jedini igrao u sredini.
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 25, 2023 6:54 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Pazi ovu drugu sliku kako loše Bender stoji i gdje stoji. Skroz kod stative. Igrač koji ubacuje je vodio loptu pofino i krenuo u dribling Galića, Drina kao pomoć i ni jedan nije blokirao centaršut. Al hajde nek i nisu, zašto Bender stoji toliko dole, to mi nije jasno.
Ovo je definitivno i njegov gol.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub feb 25, 2023 6:55 pm

Jeste to je, ne kontam fakat sta je tu bilo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 25, 2023 7:05 pm

sub feb 25, 2023 6:55 pm

Jeste to je, ne kontam fakat sta je tu bilo.
Ma vjerovatno ništa posebno. Ljut i u fazonu s kim ja igram.

Zaki87
Kontakt:

sub feb 25, 2023 7:26 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sub feb 25, 2023 4:43 pm
Vi izgleda zaboravili da smo mi Igmana jedva dobili i na Grbavici u prvoj polusezoni. Sad su još jači, zadržali kostur ekipe, pojačali se, doveli Husrefa, još se više uigrali, imaju najboljeg strijelca lige. Ne znam šta se čudite toliko, poslije onakve utakmice protiv Leotara neko očekuje da ćemo Igmanu utrpat petardu ili šta već. Prestavljat će oni problem svim ekipama u ligi do kraja sezone, nije da do sad nisu, samo su sad još jači. Nismo mi jedini kojima će skinuti skalp, sigurno. Mi smo imali sasvim dovoljno šansi, nismo iskoristili i to je to. Sam Husref je rekao, oni dali golove, mi kad smo bolji bili nismo i eto. Nije niko kriv što Amoah glumi Ronaldinha i što Drljo ocu rođenom ne bi dodao. O Edisu je više suvišno pričati.. Sve karte bacit na kup i to je to, svakako pored Borca ne bi mogli kroz ligu u Evropu.
Najgore je sto su se oni uspjeli uigrat sa nogi trenerom i izgledaju puno bolje , iako su dosta igraca promjenili. A mi sve gore i gore izgledamo, u nekim situacijama i utakmicama kao da nam igraci nikada nisu trenirali zajedno iako su vec dugo zajedno, sa istim trenerom.

MiroslavKruzik

sub feb 25, 2023 7:34 pm

Podršku koju je izgradio izigravajući žrtvu kao trener našeg tima, konstantno ponavljajući istu priču da smo kokuzi i da nemamo kvalitet u rosteru, te time dajući sebi alibije, izgradio je podršku kod navijača koji ga idalje drže u Klubu.

Vi što se pitate što mu Uprava ne daje otkaz, smije ili ne smije, zbog rušenja atmosfere koju ste spominjali u vezi iskusnijih igrača, pogledajte komentare i bit' će Vam svima jasno zašto Uprava šuti i čeka ishod. Uprava trenutno nema kapacitet da se suprostavi već izgrađenom kultu mišljenja da je Edis sveta krava na klupi, jer bi morala trpiti udare navijača koji ne vide stvarne probleme u timu.

Bar ja to tako vidim.

ubaceni element
Kontakt:

sub feb 25, 2023 7:36 pm

To sto je Husref rekao, tj potvrdio je jer se nije htio svadjati sa budalom. Oni su i prije gola imali 3 bolje sanse od nas, Hrelj, Mahmic, i Hebibovic. Sto bi to Husref objasnjavao Edisu? Uzeo tri bobe i boli ga q, a budala nek misli da je to slucajno.

Diverzant
Kontakt:

sub feb 25, 2023 7:42 pm

slika
E fukaro jedna
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Maestro_1921
Kontakt:

sub feb 25, 2023 7:46 pm

sub feb 25, 2023 6:54 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Pazi ovu drugu sliku kako loše Bender stoji i gdje stoji. Skroz kod stative. Igrač koji ubacuje je vodio loptu pofino i krenuo u dribling Galića, Drina kao pomoć i ni jedan nije blokirao centaršut. Al hajde nek i nisu, zašto Bender stoji toliko dole, to mi nije jasno.
Ovo je definitivno i njegov gol.
Sa Benderom neko definitivno mora porazgovarati. Ovo ovako više ne može, prečesto nas košta bodova. Hajde jednom ili dva puta, al haman svaku utakmicu neku glupost napravi. Kad treba da je na golu, on stoji visoko, kad treba da izađe, on se zalijepi za gol liniju, nepotrebni driblinzi, itd.. Protiv Zrinjskog ga lik haman lobuje jer visoko stoji, protiv Leotara prošlu utakmicu ista stvar, lopta dva na sat ide, on na petercu, lobuje ga. Da ne pričam o onom poigravanju protiv Posušja... Danas mu frajer ode u korner, on ga obara i pravi penal. Znači frajer ili je glup, pogotovo ako mu se na to ukazuje, ili je jednostavno loš golman. Prije da je ovo drugo, jer mu se iz utakmice u utakmicu ponavlja..

salle86
Kontakt:

sub feb 25, 2023 7:52 pm

Diverzant je napisao/la:
slika
E fukaro jedna
🤣🤣🤣
Šta reći a ne opsovati hhh
Zamisli misliš da si dobar a gubiš. Kakav debil znači moraš biti.
Ma ništa boli nas qrac znači, mi ćemo reći da smo bolji od Zrinjskog pa nek nam daju titulu, šta imamo igrati bez veze
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 25, 2023 8:02 pm

I neko očekuje da on s ovim stavom bude koristan, da je svjestan svojih nedostataka i da će ozbiljno raditi.
Još jednu, dvije tekme tražit će da počinje tekme.

ubaceni element
Kontakt:

sub feb 25, 2023 8:14 pm

A sto ne bi bio koristan? I danas je igra zivnula kad je usao, imao je petu za Krpica, dobar sut glavom nakon kornera… Yebo vas facebook.

Maestro_1921
Kontakt:

sub feb 25, 2023 8:17 pm

Diverzant je napisao/la:
slika
E fukaro jedna
Semir Štilić disagrees.
Mirsad Ramić disagrees.
:D

Jel realno da je frajer ovo napisao ?! :zid:

Maestro_1921
Kontakt:

sub feb 25, 2023 8:19 pm

Da malo skrenemo s ovog crnila.
Bajić je zabio gol. :D

plavi kanarinac
Kontakt:

sub feb 25, 2023 8:33 pm

Ne treba neki zvucni, moze bilo kakav samo da nije u "hooooonaj" fazonu i da ne demonstrira neko mucenicko raspoloženje i stanje u klubu.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Lopta
Kontakt:

sub feb 25, 2023 8:33 pm

Realno danas jedni od najgorih:
Jasarevic - pogubljen, spore reakcije, 10 sekundi namjestanja za centarsut....
Hajdarevic - potpuno ispod svog nivoa, kao da je fizicki tu a glavom negdje drugo. Puno glupih gresaka.
Beća - standardno los, strah ga da igra, sakriva se od lopte.
Bender - glup penal.

Jedni od najboljih:
Drina- po meni super odigrao utakmicu. Jedan od rijetkih koji je znao da proigra protrci ubaci a momak stoper. Svaka mu cast.
Ara- Mozemo pricati sta hocemo ali jedan od najboljih u blijedoj igri koju smo gledali
Mekic - jedini koji je nesto pokusavao u vezi

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 35 gostiju.

Prijava