Mislim da je tada Mekić pofino bio u ofsajdu. Ali stoji da smo dosta sebični. Drlju ponijelo zbog gola. Amoah me isto nervirao s nekim srljanjem.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:11 pmUpravo tako. I u toj situaciji kad je Drljo šutao, imao je Mekića samog, nemarkiranog, koji bi izašao sam na golmana. Ni pogledao ga nije, nego se ko sivonja zaletio da šuta. Bruku pogrešnih odluka se napravilo. A opet ću ponoviti, imali smo sasvim dovoljno šansi da ovo riješimo u svoju korist. Već u prvom poluvremenu smo im mogli dva uvalit, ko zna u kojem bi smjeru onda utakmica otišla.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:02 pmImao si Amoaha samog, pa ga stiže štoper i on ga još dribla.bogi je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 5:35 pmPar crtica što se tiče same utakmice:
- Možda stvarno ni ja nisam gledao utakmicu do 25. minute kako kaže Edis na pressici, ali mi ni do 25 minute nismo mogli stvoriti priliku.
- Ovo je utakmica kao stvorena za Dženisa na deset da može "preorati" teren, ne znam iz kojeg razloga nije u kadru, možda je i povreda.
- Igman je kompaktna ekipa i naprijed i nazad i ako je neko mislio da ih treba dobiti 0:3 ili koliko već, taj se grdno prevario, ali logično je da nema opravdanja što se nisu uzela tri boda.
i posljednja:
- Nek nam je Bog na pomoći.
Imao si Drljinu situaciju kad dribla, a samo da je dodao Amoahu koji je sam bio.
Šut Drlje.
Ubacivanje Amoaha koji napamet ubacuje nikom.
Npr to su sve izglednije situacije od one iz koje smo primili prvi gol.
Kad je izlazio i otišao u svlačionicu prvi od ostalih?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:35 pmKo je ono nas igrac nesto poslije tekme dobacivao prema tribinama ili klupi?
Ara se brzo pozdravio sa navijacima i otisao u svlacionicu i Mekic isto.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:47 pmKad je izlazio i otišao u svlačionicu prvi od ostalih?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:35 pmKo je ono nas igrac nesto poslije tekme dobacivao prema tribinama ili klupi?
Ako za to pitaš, ja mislim da je to bio naš superstar Ara. Ono kao on nekog krivi, on nezadovoljan.
Pazi ovu drugu sliku kako loše Bender stoji i gdje stoji. Skroz kod stative. Igrač koji ubacuje je vodio loptu pofino i krenuo u dribling Galića, Drina kao pomoć i ni jedan nije blokirao centaršut. Al hajde nek i nisu, zašto Bender stoji toliko dole, to mi nije jasno.
Jeste to je, ne kontam fakat sta je tu bilo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:47 pmKad je izlazio i otišao u svlačionicu prvi od ostalih?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:35 pmKo je ono nas igrac nesto poslije tekme dobacivao prema tribinama ili klupi?
Ako za to pitaš, ja mislim da je to bio naš superstar Ara. Ono kao on nekog krivi, on nezadovoljan.
Ma vjerovatno ništa posebno. Ljut i u fazonu s kim ja igram.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:55 pmJeste to je, ne kontam fakat sta je tu bilo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:47 pmKad je izlazio i otišao u svlačionicu prvi od ostalih?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:35 pmKo je ono nas igrac nesto poslije tekme dobacivao prema tribinama ili klupi?
Najgore je sto su se oni uspjeli uigrat sa nogi trenerom i izgledaju puno bolje , iako su dosta igraca promjenili. A mi sve gore i gore izgledamo, u nekim situacijama i utakmicama kao da nam igraci nikada nisu trenirali zajedno iako su vec dugo zajedno, sa istim trenerom.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 4:43 pmVi izgleda zaboravili da smo mi Igmana jedva dobili i na Grbavici u prvoj polusezoni. Sad su još jači, zadržali kostur ekipe, pojačali se, doveli Husrefa, još se više uigrali, imaju najboljeg strijelca lige. Ne znam šta se čudite toliko, poslije onakve utakmice protiv Leotara neko očekuje da ćemo Igmanu utrpat petardu ili šta već. Prestavljat će oni problem svim ekipama u ligi do kraja sezone, nije da do sad nisu, samo su sad još jači. Nismo mi jedini kojima će skinuti skalp, sigurno. Mi smo imali sasvim dovoljno šansi, nismo iskoristili i to je to. Sam Husref je rekao, oni dali golove, mi kad smo bolji bili nismo i eto. Nije niko kriv što Amoah glumi Ronaldinha i što Drljo ocu rođenom ne bi dodao. O Edisu je više suvišno pričati.. Sve karte bacit na kup i to je to, svakako pored Borca ne bi mogli kroz ligu u Evropu.
Sa Benderom neko definitivno mora porazgovarati. Ovo ovako više ne može, prečesto nas košta bodova. Hajde jednom ili dva puta, al haman svaku utakmicu neku glupost napravi. Kad treba da je na golu, on stoji visoko, kad treba da izađe, on se zalijepi za gol liniju, nepotrebni driblinzi, itd.. Protiv Zrinjskog ga lik haman lobuje jer visoko stoji, protiv Leotara prošlu utakmicu ista stvar, lopta dva na sat ide, on na petercu, lobuje ga. Da ne pričam o onom poigravanju protiv Posušja... Danas mu frajer ode u korner, on ga obara i pravi penal. Znači frajer ili je glup, pogotovo ako mu se na to ukazuje, ili je jednostavno loš golman. Prije da je ovo drugo, jer mu se iz utakmice u utakmicu ponavlja..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 6:54 pmPazi ovu drugu sliku kako loše Bender stoji i gdje stoji. Skroz kod stative. Igrač koji ubacuje je vodio loptu pofino i krenuo u dribling Galića, Drina kao pomoć i ni jedan nije blokirao centaršut. Al hajde nek i nisu, zašto Bender stoji toliko dole, to mi nije jasno.
Ovo je definitivno i njegov gol.