Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 25, 2023 3:02 pm

Odmah danas otpisati Becu, Hajdarevica, Bendera i Jasarevica.

EDISE ODLAZI!!!
Zadnja izmjena: SIMA_SIMAU, dana/u sub feb 25, 2023 3:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Diverzant
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Nabijem ih na ***** sve redom
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

fcz
Kontakt:

A sta cemo s namazanim seljacicem u tajicama?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

amar92
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:03 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
amar92 je napisao/la:
sub feb 25, 2023 2:55 pm
NEZALAGANJE je napisao/la: Jarane, ako je tebi ocekivano da nas dobije zadnja ekipa u ligi, a mi fol zelimo Evropu, onda ja stvarno nemam nista da dodam.
Koji cemo kur.ac u Evropi? Da se na nama izivljavaju dok mi uzmemo 300k eura?
Pa dosta se je Igman pojacao, bit ce oni dosta ozbiljnija ekipa sada. Drugo mi igramo bez 3 mozda i najbolja igraca iz prvog dijela sezone, Stila, Santos i Hodzic. Onda teren tezak, sudija Bandic itd. Da smo kako bod uzeli, bilo bi dobro ali jbg.

Sto se tice Evrope, svakome je jasno da je ne mozemo izboriti kroz ligu. Ako cemo biti realno. Kup je jedino nada, a i tu tesko. Ne znam sta ste vi ocekivali sa Edisom na klupi.
Tako je.Nista njima teren nije tezak, samo nama. Ne ocekujem ja nista od Edisa, ali ne ockujem ni da nas napuni Igman.
Pa jest i njima logicno ali za njihov stil igre je odgovarao, kontre i bunker. Imali smo 70% posjed, vise suteva i svega ali ne znaci to nista na ovskvom terenu.

Ja sam u najvecoj euforiji, nakon dolaska Krpe i Are, govorio da ne treba nista ocekivati od ekipe kojoj je Edis trener. Isto tako ga ne bi dirao do ljeta jer bi se samo stvorio kontraefekt i podjele kako na tribinama tako i u ekipi. Gurati ovako pa cemo vidjeti koliko.

505 VITEŠKA
Kontakt:

Nadam se da ste vi ovdje gospodo sa ovog foruma shvatili sta znaci polovnjak

U najboljim godinama domet im Zeljo,ali haj daj jos polovnjaka daj Tomica,Crncevica,Stevanovica

Toliko

Fuj koliko mi se gade,ocima ih nmgu

neroazzuro
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:08 pm

Tačno! Plus helanka.

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:09 pm

Čestitke Igmanu, sve im je išlo na mlin.

Kod nas danas mnogo indolentnih igrača. Drugo poluvrijeme smo bili i bolji, ali izgleda i pored "boljih" ofanzivaca treba nam dosta šansi da zabijemo gol.

Možemo reći da su pripreme loše bile. Očito nismo spremni za ovakve terene i ritam. To se vidjelo danas po reakcijama naših igrača, uvijek smo kasnili za malo.

Mekić i Drljo mogu dobiti najveću ocjenu.
Krpa, Amoah, Drina tu i tamo.
Ovo ostalo je bilo teški odron.

Bender je tanak golman uvijek bio, ali raja je imala argument jer kao ima najviše tekmi bez gola. A za to najveći procenat ide na odbranu, nije tu mnogo do golmana. Eto takav golman je već u ovoj polusezoni kriv za 3 od 4 gola.

Ara je cirkusant. Ono na kraju tekme kako grana rukama, glumi neku uvrijeđenu mladu. Vidjelo se na kamerama. Čovječe, nespreman si, ne možeš izdržat duel, a glumiš nekog STARA, neku klasu.

Jašareviću će trebati vrijeme. Očito je prebrzo uletio u ovo. Nespreman je i on. Ja vjerujem da će biti dobar nakon nekog vremena.

To je to. Evo fino je i Husref to rekao. Oni iskoristili, mi nismo iako smo bili bolji u većem dijelu tekme.
Idemo dalje.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

fcz je napisao/la:
A sta cemo s namazanim seljacicem u tajicama?
Nemas upravu koja ima muda pa da ga otjera.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

Nadam se da klub nije u potpunosti isključio prodaju Santosa i Hodžića.
Fear of the Maniacs!

igla
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:10 pm

igla je napisao/la:
sri feb 15, 2023 7:31 am
Edis je najveća šansa naših konkurenata u prvenstvu i kupu.
Mislim da bi on rado ostavio stanje bez dobrog špica i sa lošim bekovima i širinom rostera, da opet može o piti i tepsiji. Ovako ima pritisak.
Čisto da ne bude da su ljudi ovdje generali poslije bitke.

Jacksparrow
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:11 pm

Misljenja sam da uvijek treba biti podrska, imati strpljenja za rezultate... a da li ima smisla vise pruzati priliku Mulalicu kada od kako je dosao nismo vidjeli dobre igre, nikakav segment nismo popravili, a ni po cemu na terenu nismo prepoznatljivi. Kvalitetnih pojedinaca ima, oko njih sastavi juniore kakvi god da su ako vec ovi standardni ne pruzaju nista. Ista nam formacija, iste izmjene, apsolutno sve isto. Da je dobro pa haj, al ovo je katastrofa. Treba rasprodati sve sto se moze prodati, izaci iz finansijske krize, okrenuti se mladjim. Evropa tesko i kroz liku i kroz kup a ako Bog da da nisam upravu.
FCŽ

Charlie Sheen
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:14 pm

Vidim svacije se ime spominje samo se Amoah ne spominje a danas je grozan bio,generalno svi osim Mekica su odigrali ispod nivoa, Drljo tu i tamo ostalo tanko.
Edise neznalica si,ne znas jbg ali tu ces biti do kraja sezone jjer je tako dogovreno i noga.

igla
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:16 pm

Mi ćemo Mulalića otjerati vjerovatno ako ispadnemo iz kupa i izgubimo šanse za evropu kroz ligu.

Nemoj ga onda ni tad tjerati, daj mu tad petogodišnji ugovor, Harisu Alihodžiću doživotni. Tad trener može biti i onaj ker iz gorske službe.

Simply Blue
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:17 pm

Ovo dodje haman kao da smo od Olimpika izgubili :pivo:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Valter
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:17 pm

Prije svega Edise da ti zahvalim što si mi omugučio da aBd naredne vikende provodim više na vikendici i u prirodi, jer sam sve to ranije morao planirati u skladu sa terminima naših utakmicama. Hvala ti i za ovaj utorak, lijepo provjerim na kraju utakmice na teletextu rezultat utakmice, ako pobjedimo drago mi je, ako ne biće bolje drugi put. Komentarisati igru pojedinaca dok si ti tu je glupo. Za koju utakmicu i Drljo će biti jednako loš.
I šta kažu, došao kad niko nije htjeo, ko biva voli Želju. Ako voli, neka da otkaz, bez plačanja ikakve odštete od strane kluba. Al što bi, eto Zvijezde i može biti pobjedimo pa ko fol opet dobro.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

fcz
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:18 pm

amar92 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
amar92 je napisao/la:
sub feb 25, 2023 2:55 pm

Pa dosta se je Igman pojacao, bit ce oni dosta ozbiljnija ekipa sada. Drugo mi igramo bez 3 mozda i najbolja igraca iz prvog dijela sezone, Stila, Santos i Hodzic. Onda teren tezak, sudija Bandic itd. Da smo kako bod uzeli, bilo bi dobro ali jbg.

Sto se tice Evrope, svakome je jasno da je ne mozemo izboriti kroz ligu. Ako cemo biti realno. Kup je jedino nada, a i tu tesko. Ne znam sta ste vi ocekivali sa Edisom na klupi.
Tako je.Nista njima teren nije tezak, samo nama. Ne ocekujem ja nista od Edisa, ali ne ockujem ni da nas napuni Igman.
Pa jest i njima logicno ali za njihov stil igre je odgovarao, kontre i bunker. Imali smo 70% posjed, vise suteva i svega ali ne znaci to nista na ovskvom terenu.

Ja sam u najvecoj euforiji, nakon dolaska Krpe i Are, govorio da ne treba nista ocekivati od ekipe kojoj je Edis trener. Isto tako ga ne bi dirao do ljeta jer bi se samo stvorio kontraefekt i podjele kako na tribinama tako i u ekipi. Gurati ovako pa cemo vidjeti koliko.
Koje ba podjele??? Oko cega podjele??

Halo, lik je neotesana papcina, ne znam zna li se cestito i potpisati. Uz to je jako hinjav. S Lendricem, Stevanovicem i ostalima je imao "zicer" za Evropu pa je prokockao kao najveci luzer. Prosle sezone je nastavio s brukanjem a evo u ovoj aktuelnoj nas je vec izbacio iz bilo kakve trke u prvenstvu. Siljio mlohavog na talentovanoj djeci a dovodio nam Vucenovice, Resice, Beganovica. S koje god strane sagledas Edis je jedan obicni kurcic koji trenersku diplomu nikako nije mogao dobiti posteno.

Ko bi se dijelio oko njega? Ko ga to podrzava? Ako kojim slucajem i ima takvih oni su neprijatelji Zeljeznicara i s njima se odmah treba podijeliti.

ODLAZI PECINSKI COVJECE!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:20 pm

Meni je najzalosnije sto smo mi cekali 4 mjeseca na ovo
Željezničar ante portas !

blueboy
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:20 pm

Fićo je napisao/la:
Nadam se da klub nije u potpunosti isključio prodaju Santosa i Hodžića.
Prodati ih podhitno ako imaju još uvijek ponude. Jedino je upitno šta je s Hodžićem, jer niko neće dovesti povrijeđenog igrača. Ako mi osvojimo trofej ove sezone sa ovim na klupi, ja više neću pratiti fudbal.

igla
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:21 pm

Jel vi možete zamisliti da Edis i Haris mogu neku pametnu reći u svlačionici?

Radije daj Bekriću i Bogičeviću nek vode skupa, ako nema koga. A ko smo to mi da ne postoji trener za nas?

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub feb 25, 2023 3:21 pm

Kakvog beskicmenjaka imamo na klupi

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 29 gostiju.

Prijava