Odmah danas otpisati Becu, Hajdarevica, Bendera i Jasarevica.
EDISE ODLAZI!!!
Nabijem ih na ***** sve redomSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 3:02 pmOdmah danas otpisati Becu, Hajdarevica, Bendera i Jasarevica.
A sta cemo s namazanim seljacicem u tajicama?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 3:02 pmOdmah danas otpisati Becu, Hajdarevica, Bendera i Jasarevica.
Pa jest i njima logicno ali za njihov stil igre je odgovarao, kontre i bunker. Imali smo 70% posjed, vise suteva i svega ali ne znaci to nista na ovskvom terenu.NEZALAGANJE je napisao/la:Tako je.Nista njima teren nije tezak, samo nama. Ne ocekujem ja nista od Edisa, ali ne ockujem ni da nas napuni Igman.amar92 je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 2:55 pmPa dosta se je Igman pojacao, bit ce oni dosta ozbiljnija ekipa sada. Drugo mi igramo bez 3 mozda i najbolja igraca iz prvog dijela sezone, Stila, Santos i Hodzic. Onda teren tezak, sudija Bandic itd. Da smo kako bod uzeli, bilo bi dobro ali jbg.NEZALAGANJE je napisao/la: Jarane, ako je tebi ocekivano da nas dobije zadnja ekipa u ligi, a mi fol zelimo Evropu, onda ja stvarno nemam nista da dodam.
Koji cemo kur.ac u Evropi? Da se na nama izivljavaju dok mi uzmemo 300k eura?
Sto se tice Evrope, svakome je jasno da je ne mozemo izboriti kroz ligu. Ako cemo biti realno. Kup je jedino nada, a i tu tesko. Ne znam sta ste vi ocekivali sa Edisom na klupi.
Tačno! Plus helanka.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 3:02 pmOdmah danas otpisati Becu, Hajdarevica, Bendera i Jasarevica.
Nemas upravu koja ima muda pa da ga otjera.fcz je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 3:02 pmA sta cemo s namazanim seljacicem u tajicama?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 3:02 pmOdmah danas otpisati Becu, Hajdarevica, Bendera i Jasarevica.
Čisto da ne bude da su ljudi ovdje generali poslije bitke.
Koje ba podjele??? Oko cega podjele??amar92 je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 3:03 pmPa jest i njima logicno ali za njihov stil igre je odgovarao, kontre i bunker. Imali smo 70% posjed, vise suteva i svega ali ne znaci to nista na ovskvom terenu.NEZALAGANJE je napisao/la:Tako je.Nista njima teren nije tezak, samo nama. Ne ocekujem ja nista od Edisa, ali ne ockujem ni da nas napuni Igman.amar92 je napisao/la: ↑sub feb 25, 2023 2:55 pm
Pa dosta se je Igman pojacao, bit ce oni dosta ozbiljnija ekipa sada. Drugo mi igramo bez 3 mozda i najbolja igraca iz prvog dijela sezone, Stila, Santos i Hodzic. Onda teren tezak, sudija Bandic itd. Da smo kako bod uzeli, bilo bi dobro ali jbg.
Sto se tice Evrope, svakome je jasno da je ne mozemo izboriti kroz ligu. Ako cemo biti realno. Kup je jedino nada, a i tu tesko. Ne znam sta ste vi ocekivali sa Edisom na klupi.
Ja sam u najvecoj euforiji, nakon dolaska Krpe i Are, govorio da ne treba nista ocekivati od ekipe kojoj je Edis trener. Isto tako ga ne bi dirao do ljeta jer bi se samo stvorio kontraefekt i podjele kako na tribinama tako i u ekipi. Gurati ovako pa cemo vidjeti koliko.
Prodati ih podhitno ako imaju još uvijek ponude. Jedino je upitno šta je s Hodžićem, jer niko neće dovesti povrijeđenog igrača. Ako mi osvojimo trofej ove sezone sa ovim na klupi, ja više neću pratiti fudbal.