Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 22, 2023 2:44 pm

BlueSuperGiant je napisao/la:
sri feb 22, 2023 2:42 pm
Jel na glavnom terenu u Konjicu plastika kao i na pomocnom ili je prirodna trava?
Prirodna je.
Pa mislim da Krupi nisu dozvolili takmičenje u Premijer ligi zato što im je vještačka trava. Zato je Sloga umjesto njih ušla u ligu.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri feb 22, 2023 3:45 pm

Sad vidim, derbi se igra u terminu od 13 sati.
Najbolje da bude zatvorenog tipa, pa neka nam samo jave rezultat na kraju.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 22, 2023 4:14 pm

Joj sta rade od najvece tekme u ligi, to je strasno.

Do sad su trebala oba kluba da se oglase i zale, ali jok, ocito odgovara svima.

Cedva
Kontakt:

sri feb 22, 2023 4:22 pm

Ja ne znam šta dobijaju ovi plastičari i nehljebi sa Lavora ovim svim?! Jedino možda da su trebali dobiti tamburu u 1. dijelu sezone,a iskreno naši trebaju da se bacaju na glavu samo da nas ne pobijede. Hem odgođena,hem nam zabiberili ovim zgusnitim rasporedom,hem TC u Zenici,hem u 13 h utakmica,još samo da Putin baci Sotonu i ništa nas više ne bi iznenadilo. Kup osvojiti svim mogućim silama. 😎📢
Zadnja izmjena: Cedva, dana/u sri feb 22, 2023 4:24 pm, ukupno mijenjano 4 puta.
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

fanaticZeljin
Kontakt:

sri feb 22, 2023 4:36 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri feb 22, 2023 4:14 pm
Joj sta rade od najvece tekme u ligi, to je strasno.

Do sad su trebala oba kluba da se oglase i zale, ali jok, ocito odgovara svima.
Za sta da se zalimo veseo bio, mi svakako nebi mogli ici, da se zalimo sto ne mogu ni oni ? Ko ih ebe ista govna
Srcu draga, boja PLAVA !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:07 pm

Koje su sanse da su sami iz Sarajeva trazili da se igra bez navijaca ikako? Hmmm
Željezničar ante portas !

Lopta
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:08 pm

Jel moguce da je odbijen prijedlog za preimenovanje Zvornicke ulice. Dajte sada stadion da preimenujemo kad su govna.... To je najmanje sto mozemo da uradimo, neka plocica na zapadu nije dovoljna....

plavi kanarinac
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:13 pm

**** im Vincent familiju s obje strane u usta
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Veteran1965
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:16 pm

Ma nas su naguzili odgađanjem utakmice sa torpedom jesenas. Sve ostalo je sporedno. Pa znalo se da nema šansi da se teren na Koševu završi do početka marta, baš će trava u Sarajevu rasti u januaru i februaru. Mislim neće niti u martu, znači dok dođe na red prošivanje, pa dok se oporavi, trava krene, nema tu tekmi minimalno prije aprila. Kokošari su napravili sve da odgode tekmu u momentu kada su se raspadali, pojeli bi ih u Zenici.
Na žalost sva dešavanja pokazuju našu nemoć trenutno. Očekujem bar na terenu vrhunsku borbu i povoljan rezultat, iskreno očekujem pobjedu.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Dr. Adzem
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:39 pm

Nek Coca uruči buket cvjeca mladoj. Ima da ih jebemo za njihov dan. Ne sumnjam da ce izaci 11 ratnika u plavom!
Cuva Bog Zelju svog!

blueboy
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:46 pm

Veteran1965 je napisao/la:
Ma nas su naguzili odgađanjem utakmice sa torpedom jesenas. Sve ostalo je sporedno. Pa znalo se da nema šansi da se teren na Koševu završi do početka marta, baš će trava u Sarajevu rasti u januaru i februaru. Mislim neće niti u martu, znači dok dođe na red prošivanje, pa dok se oporavi, trava krene, nema tu tekmi minimalno prije aprila. Kokošari su napravili sve da odgode tekmu u momentu kada su se raspadali, pojeli bi ih u Zenici.
Na žalost sva dešavanja pokazuju našu nemoć trenutno. Očekujem bar na terenu vrhunsku borbu i povoljan rezultat, iskreno očekujem pobjedu.
Ne zaboravi da je to ipak derbi i da ti ama baš niko ne može garantovati da bi ih dobili, bez obzira ko je u kakvoj situaciju u tom trenutku. Pred prvi derbi na Grbavici stvorila se atmosfera da je samo pitanje koliko komada ćemo im dati, a na kraju smo u zadnjim minutama spašavali živu glavu.

blueboy
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:49 pm

AsharaK je napisao/la:
Koje su sanse da su sami iz Sarajeva trazili da se igra bez navijaca ikako? Hmmm
Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:52 pm

Lopta je napisao/la:
Jel moguce da je odbijen prijedlog za preimenovanje Zvornicke ulice. Dajte sada stadion da preimenujemo kad su govna.... To je najmanje sto mozemo da uradimo, neka plocica na zapadu nije dovoljna....
Nije odbijen,mislim da se jos samo stanovnici te ulice moraju izjasniti.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

fanaticZeljin
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:53 pm

blueboy je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.
Ma ja , sve jasno ko dan, dzaba im milioni kad su fukare u dusi
Srcu draga, boja PLAVA !

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:54 pm

AsharaK je napisao/la:
Velike,boje se rakcije navijaca u svakom pogledu.
Ovako kontaju da na miru mogu odraditi ove dvije tekme.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Veteran1965
Kontakt:

sri feb 22, 2023 5:57 pm

blueboy je napisao/la:
sri feb 22, 2023 5:46 pm
Veteran1965 je napisao/la:
Ne zaboravi da je to ipak derbi i da ti ama baš niko ne može garantovati da bi ih dobili, bez obzira ko je u kakvoj situaciju u tom trenutku. Pred prvi derbi na Grbavici stvorila se atmosfera da je samo pitanje koliko komada ćemo im dati, a na kraju smo u zadnjim minutama spašavali živu glavu.
Ja ne znam ko je bio tako optimističan za tu utakmicu na Grbavici, ja sigurno nisam. A za utakmicu koja se trebala igrati u Zenici jesam. I za ovu koja je pred nama jesam. Bez obzira na sva njihova pojačanja, cifre, obeštećenja. Zrinjski i mi u 7 dana, 9 novih igrača imaju, atmosfera u i oko kluba katastrofa. Oni su otkazali jesenas, jer su znali da će opet natovariti igrača, promjeniti trenera, i imati jači tim. Njihove igre na pripremama ne obećavaju, ali vidjećemo. Ja sam fakat rijetko kada optimističan protiv njih, ali ovog puta jesam. I dobićemo ih.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri feb 22, 2023 6:06 pm

blueboy je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
E znao sam :rofl1:
Željezničar ante portas !

Lopta
Kontakt:

sri feb 22, 2023 6:32 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri feb 22, 2023 5:52 pm
Lopta je napisao/la:
Nije odbijen,mislim da se jos samo stanovnici te ulice moraju izjasniti.
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/lifes ... ima-838299
Ne znam, po ovome koliko sam shvatio je odbijeno, zato pisem

tm87alem
Kontakt:

sri feb 22, 2023 6:34 pm

Ako je ovo tacno za pok. Ivicu, onda ne znam gdje je onim koji su to odbili prag morala i obraz, ako ga uopste imaju. Clanovi Komisije da se zna su:

Komisija za obilježavanje, čuvanje i njegovanje historijskih događaja i ličnosti

Predsjednik komisije: Elvis Vreto
Članovi komisije: Jasmin Šaljić, Kenan Magoda, Faruk Selmanović
Vanjski članovi:
Muhamed Omerović, Muhamed Čović, Neira Kabaš

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, Bing [Bot], Google [Bot] i 36 gostiju.

Prijava