U Konjicu.
Zar nismo imali sve te zajebancije?Maestro_1921 je napisao/la:Dobra stvar ovo sa objavljivanjem statistika igrača. Još da imamo one prsluke za mjerenje, da ima i koliko je ko pretrčao kilometara, broj sprinteva, brzina, itd...
Druze dali stvarno mislis da je ispravno ovo objaviti ovako javno....?
Jesmo i to nimalo nije jeftino bilo, ali onda dodje futbol revolucija.
Ma navodno jesmo, ne znam više ni sam. Ko zna gdje je to završilo, možda negdje u ostavi skuplja prašinu. Ili nam je i to neko maznuo, nije to neuobičajeno kod nas. Al bruka stvarno, yebeni Igman, Velež, Borac to imaju, mislim da sam i kod Sloge vidio.
Ako imamo još uvijek, treba skrenut pažnju ljudima u klubu da to stave u upotrebu.storm_raider je napisao/la: ↑sri feb 22, 2023 12:36 pmJesmo i to nimalo nije jeftino bilo, ali onda dodje futbol revolucija.
Dobro si ybt, dobar igrač.Cedva je napisao/la: ↑sri feb 22, 2023 1:30 pmJedan od interesantnih igrača koji nemaju klub je Amar Begić. Igra sredinu,pozicija Hodže. Bio je u Mladosti,pa je otišao u Borac. Pored Hiroša,Alića,on je jedan od igrača koji su se isticali po igri. Lično sam zaboravio,pa čak nisam ni znao da nema klub,ali poslao nam ovaj prijatelj tu informaciju u grupu koju imamo. Jako dobar igrač,prava radilica. U slučaju da Hodža ode,vala on bi po meni bio top igrač na toj poziciji. Mlad,2000. godište, možda i za platu ne bi bio bezobrazan,ma lokum.![]()