Ovo za poreznu se mora platiti do 30.06.Sto se tiče Hodže imam istu info kao rodrigorodrigo87 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 3:18 pmAko ti znas bolje od mene, onda ok. Nadam se da je tako. Ovo ostalo, koliko sam sada čuo, patka je za ove ponude. A za novi ugovor se čeka da napuni 23 godine pa da produži, a rodjendan mu je kroz 7-8 dana.Durgo je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 3:11 pmPrvi dio se odnosi na stav navijaca "da prodamo". Ja se odnosim na taj dio, gdje sam licno protiv prodaje bilo koga TRENUTNO.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 2:47 pm
Prvo, nigdje ne pise da smo zainteresovani da ga prodamo, pise da saznaju da su stigle 2 ponude u klub. Druga stvar, do 30.6. moramo isplatiti nesto vise od 400k maraka, to o reprogramu okaci macku o rep. To mozda mozemo traziti za ovaj dug od 2018. Treca stvar, izlazak u Evropu gdje nismo nosioci u prvom pretkolu gdje lahko mozemo izletiti, a i sa drugim pretkolom to je negdje oko 350k eura koje stizu u DECEMBRU. Cetvrta stvar, ako Santos ne zeli da produzi ugovor(a sto se jos uvijek zvanicno ne zna jer mu menadzer tek treba stici u klub), a postoji neka ponuda za njega, prodati ga obavezno.
Ne znam zasto, ali postali smo bahati, necemo da prodajemo igrace, necemo da pomazemo klubu, necemo ovo, necemo ono. Hocemo u Evropu. hocemo boljeg trenera, hocemo svasta nesto, a do 30.6. MORAMO stvoriti malo jace od 400 milja maraka.
Za drugu stvar si U POTPUNOSTI U KRIVU. Ne bih ulazio u detalje.
Za trecu i cetvrtu stvar se slazem, ali polahko stajemo na noge i ne trebamo odmah na prvu sve davati. Hajmo korak po korak vidjet da li mozemo produziti ugovre pa nakon evrope prodavati. ko nece da produzi ugovor, tu se nema sta pricati.
Ja licno pomazem klubu, nisam bahat. Zelim boljeg trenera, ali nemamo para za njega, pa podrzavam Edisa trenutno, ali to ne mijenja cinjenicu da je tanak ko rizla.
i opet za kraj to 30.6. MORAMO stvoriti 400k NIJE TACNO. Opet neistina.
Da, kratko i jasno.Zvaka72 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 3:54 pmLjudi moji jel se vi šalite?
Ako ćemo dobiti milion i dvjesta za Santosa i Hodžića, koje smo doveli džaba i imaju ugovor još 6 mjeseci,
Obojicu ih zamotati u mašnicu i poslati.
Jbt do prije 2 mjeseca nam blokirani računi i nemamo za kifle a vi bi se kurčili.
U ovom momentu taj iznos je bingo i uz pare od Amira mogućnost da se stabilizujemo i uložimo u MLADE Igrače kao što je Drljo, Drina, Benjo, Amoah itd.
Fokusirati se na njih i već produžiti ugovor na 4 ili 5 god . E to je već ozbiljna priča.
najvise bih volio da obojica produze na po 3 god od ljeta , da imaju ozbiljne plate,s tim da bih Hodzicu dao kapitensku traku.... al jbg ne moze to kod nas jos zadugo....i zato bi obojicu prodao ako uopste ima konkretnih ponuda....Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 3:16 pmBas tako.blueheart je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 2:51 pmKakva crna prodaja od 1mil e.... Pored kvaliteta koji posjeduju Hodzic i Santos oni MORAJU imati jake ugovore tj velike plate da bi se i dobro prodali.... Bez toga nema prodaje za ozbiljne pare... Isto tako ce biti za godinu sa Drljom, naravno ako bude dobar.... Nas klub nije u mogućnosti dati nekom 50-100.000 e godisnje jbg dok tako ne bude zadovoljit cemo se sitnim iznosima.....
Sad ce neko u klubu morati rizikovati i donijeti odluku, ili o prodaji pa te pare odmah dati poreskoj, ili krenuti sa njima obojicom u napad na Europu i na ljeto ostati bez njih 99,99 % bez marke....
Oba momka imaju ugovor do kraja sezone i nisu nista potpisali. Ako ne zele potpisati, logicno je da ih prodamo.
Naravno da bismo svi zeljeli da produze ugovor i da se na ljeto prodaju po vecoj cijeni. Mada ni na ljeto to ne bi bilo 1 milion kako se prizeljkuje.
Nit smo stabilan klub, nit bilo sta. Mozemo se pojesti, ali ako uzmemo za oba igraca isto kao Sarajevo za Andreja, dobro i jest. U ovakvim okolnostima, a to su da imaju ugovor jos 3-4 mjeseca.
Po meni kad bi produzili i ostali do ljeta, na ljeto opet po meni ne mozemo uzeti vise od 1 milion Eura za oba skupa.
Kad vidim kakva maloumna razmisljanja imaju pitari i ti, jasno mi je da Vama ne odgovara da sposobni i struka odlučuje u Klubovima o tome, nego mahala i podobni pojedinci za rad sitnih interesa i klošarskih mangupluka. Ponavljaj sebi, ti si ubijeđen da je to normalno, meni nije, niti će ikada biti. Stadion Grbavica je mjesto okupljanja, kako porodičnog tako i navijačkog u vidu fer sportskog navijanja, a Vi šatro "opasni momci" bi i tri boda oprostili samo da se ne igra na Grbavici. Mentalitet tipični koji je uništio i doveo Klub na rub opstanka.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 2:17 pmPonavljam ti kao i neki dan, oni na Grbavici domacini nece biti pa makar se na beogradskoj Marakani igrao derbi.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 1:59 pmPored Grbavice, da se odigra kulturno komšijski, derbi se prebacuje u trening centre...pa komotno su onda mogli i u butmiru staviti da se igra.
Kakvo ponižavanje, nevjerovatno.
Niti sam ja neki opasan momak niti se predstavljam tako. Da gledam kako ruse, pale stadion, dizu koreografije zapaljene Grbavice, pjevaju daj mi majko sibicu i kantu benzina da zapalim Grbavicu itd itd, neka hvala. A ti se vrati u neka ranija vremena i zamisljaj da je i danas tako, a nije.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 5:36 pmKad vidim kakva maloumna razmisljanja imaju pitari i ti, jasno mi je da Vama ne odgovara da sposobni i struka odlučuje u Klubovima o tome, nego mahala i podobni pojedinci za rad sitnih interesa i klošarskih mangupluka. Ponavljaj sebi, ti si ubijeđen da je to normalno, meni nije, niti će ikada biti. Stadion Grbavica je mjesto okupljanja, kako porodičnog tako i navijačkog u vidu fer sportskog navijanja, a Vi šatro "opasni momci" bi i tri boda oprostili samo da se ne igra na Grbavici. Mentalitet tipični koji je uništio i doveo Klub na rub opstanka.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 2:17 pmPonavljam ti kao i neki dan, oni na Grbavici domacini nece biti pa makar se na beogradskoj Marakani igrao derbi.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 1:59 pmPored Grbavice, da se odigra kulturno komšijski, derbi se prebacuje u trening centre...pa komotno su onda mogli i u butmiru staviti da se igra.
Kakvo ponižavanje, nevjerovatno.
Sve to nabrojano rade i kad su gostujuci na Grbavici, tako da ti to apsolutno nije opravdanje niti argument za zabranu. Njihova mržnja i klošarski fazoni između dvije navijačke skupine i jeste proizašla iz tih shvatanja, pa smo došli do toga da dvije sarajevske navijačke grupe koje su stajale u odbrani Grada Sarajeva su došle na nivo beogradskih kriminalnih skupina koje vladaju tribinom. I rado bih se vratio i gajio sport.ske i kulturne vrijednosti da navijači uživaju na tribinama u fudbalu na terenu i fer navijanju na tribini, vremenu kada se bez tampon zona išlo na tekmu bez da se razmišlja kako komšiji zabosti čakiju prvom prilikom.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 5:52 pmNiti sam ja neki opasan momak niti se predstavljam tako. Da gledam kako ruse, pale stadion, dizu koreografije zapaljene Grbavice, pjevaju daj mi majko sibicu i kantu benzina da zapalim Grbavicu itd itd, neka hvala. A ti se vrati u neka ranija vremena i zamisljaj da je i danas tako, a nije.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 5:36 pmKad vidim kakva maloumna razmisljanja imaju pitari i ti, jasno mi je da Vama ne odgovara da sposobni i struka odlučuje u Klubovima o tome, nego mahala i podobni pojedinci za rad sitnih interesa i klošarskih mangupluka. Ponavljaj sebi, ti si ubijeđen da je to normalno, meni nije, niti će ikada biti. Stadion Grbavica je mjesto okupljanja, kako porodičnog tako i navijačkog u vidu fer sportskog navijanja, a Vi šatro "opasni momci" bi i tri boda oprostili samo da se ne igra na Grbavici. Mentalitet tipični koji je uništio i doveo Klub na rub opstanka.
Jest na Dan Drzavnostithierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 5:51 pmZašto se utakmica igra na dan kad pada državni praznik - dan nezavisnosti? Je li se prije to dešavalo?
Nikada nikome prijetio nisam, pa tako ni tebi. Ako je tebi poziv na pice prijetnja, onda ti nisi normalan.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 6:03 pmSve to nabrojano rade i kad su gostujuci na Grbavici, tako da ti to apsolutno nije opravdanje niti argument za zabranu. Njihova mržnja i klošarski fazoni između dvije navijačke skupine i jeste proizašla iz tih shvatanja, pa smo došli do toga da dvije sarajevske navijačke grupe koje su stajale u odbrani Grada Sarajeva su došle na nivo beogradskih kriminalnih skupina koje vladaju tribinom. I rado bih se vratio i gajio sport.ske i kulturne vrijednosti da navijači uživaju na tribinama u fudbalu na terenu i fer navijanju na tribini, vremenu kada se bez tampon zona išlo na tekmu bez da se razmišlja kako komšiji zabosti čakiju prvom prilikom.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 5:52 pmNiti sam ja neki opasan momak niti se predstavljam tako. Da gledam kako ruse, pale stadion, dizu koreografije zapaljene Grbavice, pjevaju daj mi majko sibicu i kantu benzina da zapalim Grbavicu itd itd, neka hvala. A ti se vrati u neka ranija vremena i zamisljaj da je i danas tako, a nije.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto feb 21, 2023 5:36 pm
Kad vidim kakva maloumna razmisljanja imaju pitari i ti, jasno mi je da Vama ne odgovara da sposobni i struka odlučuje u Klubovima o tome, nego mahala i podobni pojedinci za rad sitnih interesa i klošarskih mangupluka. Ponavljaj sebi, ti si ubijeđen da je to normalno, meni nije, niti će ikada biti. Stadion Grbavica je mjesto okupljanja, kako porodičnog tako i navijačkog u vidu fer sportskog navijanja, a Vi šatro "opasni momci" bi i tri boda oprostili samo da se ne igra na Grbavici. Mentalitet tipični koji je uništio i doveo Klub na rub opstanka.
I sve bih ti povjerovao da samo nisi lik koji zapravo fura taj fazon klošarije i prijetnji privatnim porukama kako ćeš/ćete nekog sačekati pri dolasku na Grbavicu ili u Grad Sarajevo, jer nema isti navijački mentalitet.
Ovo vam je forum, možete se predstavljati pod nickom, ali ne zaboravi da i iza nicka postoji prezime i ime pod kojim ćeš biti dužan krivično odgovarati. A to isto vrijedi i za tribinu, za svakog pojedinca koji ruši javni red i mir na Stadionu Grbavica ometajući normalne gledatelje da uživaju u fudbalskoj predstavi.