phpBB [video]
Ma znam da su topla braća. Pišaj smradove, i jedne i druge, a i ove treće..Diverzant je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 9:24 pmkitari i ra su topla braća tako da tu nece sigurno biti sukoba, murija ce sigurno obezbijediti sve da ne može veca grupa ljudi proci od zapadnog prema vrapčićima, a manijaci vjerujem da nece ni iciMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 9:15 pmMa nema šanse da se igra u Vrapčićima, to je potencijalni haos u najavi. Četiri navijačke grupe na istom mjestu, trebat će im oružane snage da to osiguraju.
O cemu vi pricate, kakvih 0:3. Mozda je smijesno i pic*asto to sto su kone odgodile derbi jer ih je bilo prpa tad, ali je sve po propisima savez. Svaka ekipa ima pravo odgoditi 2-3 utakmice u sezoni, moraju samo na vrijeme javiti savezu sto su oni uradili. Razlozi za odgadjanje nisu definisani tako da se ne mozemo zaliti. Nema tog suda koji bi presudio u nasu korist u ovom slucaju.Maestro_1921 je napisao/la:Ma znam da su topla braća. Pišaj smradove, i jedne i druge, a i ove treće..Diverzant je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 9:24 pmkitari i ra su topla braća tako da tu nece sigurno biti sukoba, murija ce sigurno obezbijediti sve da ne može veca grupa ljudi proci od zapadnog prema vrapčićima, a manijaci vjerujem da nece ni iciMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 9:15 pmMa nema šanse da se igra u Vrapčićima, to je potencijalni haos u najavi. Četiri navijačke grupe na istom mjestu, trebat će im oružane snage da to osiguraju.
I onako neregularno prvenstvo će postati još neregularnije ako se ovo desi. Klub mora poduzeti nešto, odgodilo se navodno zbog navijača i da bi se igralo na Koševu. Na kraju se opet ne igra na Koševu, i bez navijača, a oni ulaze u derbi sa potpuno drugačijom ekipom od one s kojom smo tada trebali igrati. Pitanje je sad imamo li snage ili hrabrosti usprotiviti se ovome i napokon podići glas.
Mrka kapa sto se skupstine tice.cipiripi je napisao/la: ↑čet feb 16, 2023 8:56 amNeko je napisao da svaka ekipa ima pravo da odgodi par utakmica bez obzira na razloge. Zamislite sada se mi zainatimo i odgodimo derbi sa njima, kakvu bi HAVARIJU napravili. Automatski bi prvenstvno bilo ne regularno jer se do pocetka marta mora zavrsiti dvokruzni sistem. Znaci ako hocemo da j.ebemo jedne i druge mozemo pokusati ZAKUHATI.
P.S. Ima li neko konkretnih informacija sta je desavalo sinoc na Skupstini, kakav je model bio prezentiran?
kako nista,svanu novi dan
Ispricavam se.
Slazem se, ne bih vam bio u kozi. Sta god da se odluci, nekome nece valjati.milanribar je napisao/la: ↑čet feb 16, 2023 10:07 amPrezentovan je prijedlog javnog poziva za investitore kojim bi se ostavilo više opcija za koje se isti mogu prijaviti.
Mislim da smo se najviše razišli zbog toga što neke opcije predviđaju većinsko upravljanje klubom za potencijalne ulagače a po tom pitanju dosta delegata smatra da bi se trebalo komunicirati sa članovima prije svega da se vidi šta članovi misle o tome.
Mislim da nema potreba ishitreno djelovati po pitanju ovoga, jer i da se to sve uradi i provede poziv, izabere neko, to nam neće ništa preko noći riješiti niti donijeti boljitak. Sve to naravno pod pretpostavkom da bi bio neko zaintersovan i da se javi.
Velika većina ovih nekih fejsbuk i forum navijača je stava: "nesposobni ste nađite nekog da uloži da donese pare".
Ne znam jel to stvarno većina članova misli jer najlakše je dati nekom većinsko upravljanje klubom da radi šta hoće i da dovodi igrače, ubire plodove tog svega a mi zavaljeni sjedimo u foteljama i nizašta se ne pitamo. Jel stvarno to hoćete. Po meni to nije Željo. Ne znam za vas.
Ova nasa uprava jos jednom pokazuje da su NESPOSOBNI , 99% skupstinara je tu samo reda radi , da imaju neku titulu , samo su sposobni kad treba navijace uključiti u kakve humanitarne akcije , znaci dno dna ..
Imamo takav primjer u najbližem komšiluku. Ne znam po čemu su oni to odskočili, u ovih 9-10 godina jesu li napravili neki iskorak (makar i manji, a da nakon toga nisu spušteni prema dnu), jesu li oni primjer drugim sportskim kolektivima kako se ulaskom kapitala mogu stvari promijeniti na bolje. U stilu rečenice "ako je xy pojačanje, onda smo se pojačali", tako je i ovo "ako je ovo rješenje, onda smo se riješili".milanribar je napisao/la: ↑čet feb 16, 2023 10:07 amPrezentovan je prijedlog javnog poziva za investitore kojim bi se ostavilo više opcija za koje se isti mogu prijaviti.
Mislim da smo se najviše razišli zbog toga što neke opcije predviđaju većinsko upravljanje klubom za potencijalne ulagače a po tom pitanju dosta delegata smatra da bi se trebalo komunicirati sa članovima prije svega da se vidi šta članovi misle o tome.
Mislim da nema potreba ishitreno djelovati po pitanju ovoga, jer i da se to sve uradi i provede poziv, izabere neko, to nam neće ništa preko noći riješiti niti donijeti boljitak. Sve to naravno pod pretpostavkom da bi bio neko zaintersovan i da se javi.
Velika većina ovih nekih fejsbuk i forum navijača je stava: "nesposobni ste nađite nekog da uloži da donese pare".
Ne znam jel to stvarno većina članova misli jer najlakše je dati nekom većinsko upravljanje klubom da radi šta hoće i da dovodi igrače, ubire plodove tog svega a mi zavaljeni sjedimo u foteljama i nizašta se ne pitamo. Jel stvarno to hoćete. Po meni to nije Željo. Ne znam za vas.