A sve kažu u dijaspori pidžama i radno odijelo, ne bi po se našem Leonu reklo

A sve kažu u dijaspori pidžama i radno odijelo, ne bi po se našem Leonu reklo
Jesi li to ti Violina?? Jeb** marketing, ja sam ti marketing jelde??!Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 12:48 pmEvo prilike da forumski vizionari ostave posao cvjecara/zidara/saraca/komercijalista/bankara/sumara/konobara i unaprijede naseg Zelju u pravom smislu te rijeci.milanribar je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 10:08 amVezano za česta negodovanja na forumima radi lošeg marketinga i PR-a evo jedna vijest.
FK Željezničar raspisuje javni oglas za prijem zaposlenika na tri pozicije
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... 67/?fbclid
Ovi sto su radili fizicko nek i dalje prave formacije i taktike. Tika takaaa tuuu
Kakvo kvalitetno pišanje po istim tim ljudima koji jedini drže Želju iznad vode, aferim ti ljudino.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 12:48 pmEvo prilike da forumski vizionari ostave posao cvjecara/zidara/saraca/komercijalista/bankara/sumara/konobara i unaprijede naseg Zelju u pravom smislu te rijeci.milanribar je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 10:08 amVezano za česta negodovanja na forumima radi lošeg marketinga i PR-a evo jedna vijest.
Ovi sto su radili fizicko nek i dalje prave formacije i taktike. Tika takaaa tuuu
Hahahaahah a vjeruj da me ne bi čudilo. Ko onds kad je bio Joux, mislim da ni amar osim ne bi sebe branio ko sto ga je joux branio. Kad bolje razmislim ono garant i jest bio osimsalle86 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 2:11 pmKakvo kvalitetno pišanje po istim tim ljudima koji jedini drže Želju iznad vode, aferim ti ljudino.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 12:48 pmEvo prilike da forumski vizionari ostave posao cvjecara/zidara/saraca/komercijalista/bankara/sumara/konobara i unaprijede naseg Zelju u pravom smislu te rijeci.milanribar je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 10:08 amVezano za česta negodovanja na forumima radi lošeg marketinga i PR-a evo jedna vijest.
To je taj Željin gen, nema dalje znači.
Svako ko ukaže na grešku, propust...treba ga popišati.
Čak nekad zaista pomislim da se iza tvog nika koje osoba istog imena i prezimena
Nego besplatno ?
Najjace mi je kad na poluvremenu dođe i prepriča golove i prilike, ko da radi na Areni a ne u ŽeljiMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 4:29 pm
Stručni štab na visini zadatka
Prije će Halid Genjac otići iz politike nego Haris Alihodzic iz Želje.![]()
Ja sam to isto pomislio, ali ovaj momak dosta smisleno povezuje rečenice, a znaš Edisa kako to radisalle86 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 2:11 pmKakvo kvalitetno pišanje po istim tim ljudima koji jedini drže Želju iznad vode, aferim ti ljudino.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 12:48 pmEvo prilike da forumski vizionari ostave posao cvjecara/zidara/saraca/komercijalista/bankara/sumara/konobara i unaprijede naseg Zelju u pravom smislu te rijeci.milanribar je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 10:08 amVezano za česta negodovanja na forumima radi lošeg marketinga i PR-a evo jedna vijest.
Čak nekad zaista pomislim da se iza tvog nika koje osoba istog imena i prezimena
Pa vidi, nešto sumnjam da Edis i u tekstualnoj formi koristi "onaj".blueboy je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 5:05 pmJa sam to isto pomislio, ali ovaj momak dosta smisleno povezuje rečenice, a znaš Edisa kako to radisalle86 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 2:11 pmKakvo kvalitetno pišanje po istim tim ljudima koji jedini drže Želju iznad vode, aferim ti ljudino.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 12:48 pm
Evo prilike da forumski vizionari ostave posao cvjecara/zidara/saraca/komercijalista/bankara/sumara/konobara i unaprijede naseg Zelju u pravom smislu te rijeci.
Čak nekad zaista pomislim da se iza tvog nika koje osoba istog imena i prezimena![]()
Al bukvalno, prepriča lik poluvrijeme. I to navodi minute u kojima se nešto desilo.Diverzant je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 4:48 pmNajjace mi je kad na poluvremenu dođe i prepriča golove i prilike, ko da radi na Areni a ne u ŽeljiMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 4:29 pm
Može komotno raditi za gg.ba portal uzivo tekstualne prenose, svakako nema neku drugu svrhu na klupi i u Klubu generalno, kamoli da je nešto doprinio napretku Kluba.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 5:13 pmAl bukvalno, prepriča lik poluvrijeme. I to navodi minute u kojima se nešto desilo.Diverzant je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 4:48 pmNajjace mi je kad na poluvremenu dođe i prepriča golove i prilike, ko da radi na Areni a ne u ŽeljiMiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri feb 15, 2023 4:29 pm
![]()