Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 14, 2023 11:54 am

Mulalic Edis je napisao/la:
uto feb 14, 2023 10:20 am
storm_raider je napisao/la:
uto feb 14, 2023 9:31 am
milanribar je napisao/la:
uto feb 14, 2023 8:16 am
Jedino što zamjeram Edisu je što je lagao konstantno da igrači igraju džaba, da nema plate, da je pita od 3 marke i prebacivao pritisak na upravu koja se tad borila sa blokadama. Nikad mu niko a nije reko za to a trebali su. Jako je ružno pričat da nemaš ekipu da su ti slabi igrači a ti lično izabro te neke ispred drugih koji su nuđeni. Tako da u tom dijelu nije korektan ali to većina navijača gleda ko neku njegovu iskrenost, on kao kaže sve kako jeste a zapravo slaže.

Ovo za Santosa stvarno ne znam pouzdano, istina je da malo više kritikuje njega i galami ali on inače više galami na mlađe igrače, da ima neka ozbiljna svađa nisam primjetio. Po meni što se tiče ekipe i rada sa njom zasad je ok, ima dobru atmosferu u svlačionici, na terenu djeluju kompaktno. Mislim da ga ne treba dirati jer je u klubu specifična situacija i dok god možemo gurati ovako mislim da on treba da ostane, ma šta većina mislila o njegovom radu...
Zamjeram mu ono sto je radio Odovicu.
To je mit za pokojnog Odu.
Nije mit. Da pogresno ne budem shvacen, podrzavam svakog trenera, tako i Mulalica. Da Bog da osvojili titulu za njim.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 14, 2023 12:29 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto feb 14, 2023 11:41 am
Ne trebaju nam prepucavanja i tenzije pred pocetak prvenstva. Svi trebamo biti kao jedan.
Baš to.

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto feb 14, 2023 12:32 pm

Znaci nece dobit raskid ugovora Ovcina po ssba?

Diverzant
Kontakt:
Status: Online

uto feb 14, 2023 12:36 pm

slika
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

milanribar
Kontakt:

uto feb 14, 2023 2:38 pm

Da malo smirimo situaciju pred početak sezone, jedna priča slična našoj.

Navijači njemačkog kluba skupili 652.000 eura, stadion im neće nositi sponzorsko ime

https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... /230214087

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 14, 2023 2:59 pm

Dodaje se i to da je ukupno učestvovalo 2.773 navijača, što znači da je u prosjeku svaki od njih donirao više od 200 eura za godinu dana.

Tanka brojka. :kafa:

salle86
Kontakt:

uto feb 14, 2023 3:27 pm

storm_raider je napisao/la:
pon feb 13, 2023 11:55 pm
Ma bice Zelje i poslije Santosa, nemojte se za vratove odmah.
Na jednu stranu mi što volimo Želju, ali treba biti i realan. Ono što mi Santosu možemo ponuditi trenutno, on toliko može uzeti puta 5 bilo gdje vani. Svi, ali baš svi gledaju da se ispale i ne znam čemu čuđenje.
Eh da bi igrača vezao, zna se šta i kako ide. Više love ili procenat od transfera, a ovako pored sve ljubavi prema klubu koji mi osjećamo, ne vidim da bi iko normalan odbio neki enormno veću cifru te se svezao za klub koji te onda može "ucjenjivati i razvlačiti" kako mu volja.
Pa ugovori i jesu tu da se obje strane zadovolje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

uto feb 14, 2023 3:31 pm

"Naime, nogometaši koji su u prvom dijelu sezone igrali Kup mečeve za neki tim, a zatim u prelaznom roku promijenili klub mogu nastupati u istom takmičenju u novoj sredini.

Tako će npr. Andrija Drljo moći da nosi dres Željezničara u nastavku takmičenja Kupa naše zemlje, iako je upisao nešto više od pola sata u duelu Zrinjskog protiv Zvijezde 09.

Ranije je pravilo bilo takvo da nogometaši nisu mogli nastupiti u Kupu naše zemlje u nekom drugom klubu, te je ova vijest svakako sjajna za njih, ali i za njihove nove klubove."

Znaci Drljo moze igrati.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto feb 14, 2023 3:33 pm

Zna li se sta kada mozemo ocekivati novac od Amirovog transfera ?
Zna li se kojom dinamikom ce ici isplata, hocemo li sve odjednom dobiti ili ce biti na 150 rata?
Alea iacta est!

salle86
Kontakt:

uto feb 14, 2023 3:37 pm

cipiripi je napisao/la:
uto feb 14, 2023 11:33 am
O njegovom trenerskom kvalitetu je suvisno trositi rijeci. 95% nas koji dolazimo na utakmice vidimo mnoge stvari koje bismo sigurno bolje uradili nego on (od pozicija igraca pa dalje).

Meni licno je dovoljno kada njega vidim na zagrijavanju kako on GLAVNI TRENER zagrijava igrace a TRI pomocnika ceskaju jajca.

Frajer izadje na zagrijavanje, uzme setka tamo vamo ko da ide na giljotinu. Halo ba imas li ikakvo dostojanstvo, ostani u svlacionici vidi sta ti je protivnicki trener pripremio, imas jos 45 minuta da promjenis taktiku, formaciju da se prilagodis protivnik, al jok odoh ja razgibavati igrace.

Gledam izvjestaje iz Konjica, pa covjek i na pripremama isto radi, jednostavno kako je on trener ja jos nikada nisam vidio da je u toku utakmice promjenio formaciju ili nesto slicno. Jedino sto zna jeste mijenjati poziciju za poziciju ili zamjeniti mjesta Santosu i Amoahu. Jednostavno ogranicen je kao trener, sto bi rekla jedna fudbalska legenda "Fudbal je jednostavan, ali je tesko jednostavno igrati"
Sve to stoji, i sve si uoravu. Kad bi se definitivno morali svrstavati na strane, ja bih bio kontra njega.
ALI...postoje ljudi iznad njega koji su odgovorni što je on tu, koji mu trebaju skrenuti pažnju šta je njegov posao i koji na koncu trebaju da se "upliću" u rad.
Ja koliko znam Bekrić je na volonterskoj osnovi SD, to bi se prvo trebalo promjeniti. Trebao bi on ili ne bitno sad on jel ili neko drugi ili više njih, da su zaduženi za sportski segment i da se njima prepusti taj posao za koji će biti nagrađeni ili kažnjeni. Ali da se pitaju za to, a jok ovako gdje se haman svi za sve pitaju i niko za ništa
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto feb 14, 2023 3:45 pm

cipiripi je napisao/la:
Zna li se kojom dinamikom ce ici isplata, hocemo li sve odjednom dobiti ili ce biti na 150 rata?
FK Željezničar ovim putem potvrđuje da, u skladu s ugovorom iz februara 2016. godine, ima pravo na 15% od iznosa transfera, a sredstva će se isplatiti u ratama do ljeta 2024. godine.
Kao da sam negdje pročitao da je ukupno 9 rata, ali nisam siguran u to.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

exbabilon
Kontakt:

uto feb 14, 2023 4:04 pm

cipiripi je napisao/la:
U martu naši očekuju prvu ratu, koja bi trebala biti skoro pola ukupnog iznosa. Ostalo ne znam kako će ići. Izvor iz uprave, ako me laže, lažem i ja.

BC1921
Kontakt:

uto feb 14, 2023 4:09 pm

volimtezeljo je napisao/la:
pon feb 13, 2023 11:29 pm
Senad1921 je napisao/la:
pon feb 13, 2023 9:59 pm
blueboy je napisao/la:
pon feb 13, 2023 9:33 pm

Znam ja. Nije bio baš prema svima takav, ali prema većini jeste. A nije se rodio s titulama ni on ni Husref, a uvijek su to radili, i prije nego što su osvojili te titule, tako da ne vidim razliku ako je Mulalić to radio sad. Mulalića ne gotivim, ali neki red se mora znati. Južnoamerikanci su jako nezgodni, dolaze iz siromaštva i čim dođu u Evropu i počnu zarađivati malo veće pare postaje ih jako teško kontrolisati. Ne kažem da je sa Santosom bio takav slučaj, jer kod nas love nema, ali popularnost, navijači, autogrami...i brzo se umisliš.

Grijesis, ali postujem. Amar je u prvom mandatu odmah osvojio titulu. Tako da nije imo kad prije. A da grijesis dokaz je i klupiranje Šabica, al hajd da ne duljimo.
Neka radi to Edis, nije problem, ali neka onda objasni istim nacinom to i Mekicu, Kosketu, Stilicu. Malo vise postenja u zivotu treba imati, vrati se to uvijek.
Ne treba puno talasati oko Santosa, bice sta bude. Moje je misljenje da momak nije zasluzio to, svojim radom, zalaganjem na treninzima i sl. Ono je sto je trebalo jeste dodatni treninzi za odredjene stvari, regulisati mu bolji smjestaj, ishranu i korektniji odnos jer i on i par ljudi su bili puno korektniji prilikom dolaska.
Dokaz da ga je ismijavao?
To je obicna laz koju si plasirao na forum, kao sto si plasirao u vakat da ti je Hiros rodjak i da prelazi u FKS. Jedna u nizu tvojih lazi koje ovdje plasiras, a niko ne reaguje mislim imas pravo na to.
Edis nema i nikad nije imao takav odnos sa igracima. Ima dosta raje koja je u OP bila kod njega, popricajte malo, do sad u razgovorima sa igracima nikad niko nije nesto lose rekao za njega, samo vas sveznalica kojima je udario na nekog na koga se ne smije udariti pa sad mora da jede vasa govna godinama. On mozda nema vokabular kao neki akademski treneri sto su godinama jahali ovaj klub, nema taj beogradski, zagrebacki, slovenski "smek".
Nije dosao da klub zavije u crno sa "svojim" kartotekama, igracima. Ne zna praviti prezentacije, pisati emailove, nije za pohvalu ali je trener za sve one koji su u klubu bili izuzetak Adzem i pokojni Odovic.
Koliko znam rekao je Mekicu nakon sastanaka sa Dudicem, Kosoric je klupiran, Stilic mu je najbolji igrac u ekipi zajedno sa Santosom proveli su mozda i najvise minuta na terenu mislim da je i njima sa tim rekao sta misli o njima.
To sto Santos ne zeli da produzi nije njegova krivica, krivica ide onima koji pregovaraju sa Santosom, a tu Edis zvanicno ulogu nema.
Godinama imamo taj problem jednog igraca koji nece da produzi i koji ne postuje klub redoslijedom ili se desi neki skandal: Djelmic, Hervas, Krizman, Stevanovic, Gotal, Stanic, Zakaric, Ubiparip, Blagojevic, Jovanovic, Ramovic..
Nije to problem od jucer..

Hajd ne lupetaj ziv bio...
Krivina Jug

fanaticZeljin
Kontakt:

uto feb 14, 2023 5:07 pm

:karanje: Gdje je onaj brat sto najavi da je Ovcina dobio papire i dogovorio sa nasim ???
Srcu draga, boja PLAVA !

Dr. Adzem
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:04 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
:karanje: Gdje je onaj brat sto najavi da je Ovcina dobio papire i dogovorio sa nasim ???
Nista jos nije gotovo
Cuva Bog Zelju svog!

fanaticZeljin
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:10 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
uto feb 14, 2023 7:04 pm
fanaticZeljin je napisao/la:
Nista jos nije gotovo
Ma nema braca od toga nista
Srcu draga, boja PLAVA !

volimtezeljo

uto feb 14, 2023 7:23 pm

Senad1921 je napisao/la:
uto feb 14, 2023 4:09 pm
volimtezeljo je napisao/la:
pon feb 13, 2023 11:29 pm
Senad1921 je napisao/la:
pon feb 13, 2023 9:59 pm

Grijesis, ali postujem. Amar je u prvom mandatu odmah osvojio titulu. Tako da nije imo kad prije. A da grijesis dokaz je i klupiranje Šabica, al hajd da ne duljimo.
Neka radi to Edis, nije problem, ali neka onda objasni istim nacinom to i Mekicu, Kosketu, Stilicu. Malo vise postenja u zivotu treba imati, vrati se to uvijek.
Ne treba puno talasati oko Santosa, bice sta bude. Moje je misljenje da momak nije zasluzio to, svojim radom, zalaganjem na treninzima i sl. Ono je sto je trebalo jeste dodatni treninzi za odredjene stvari, regulisati mu bolji smjestaj, ishranu i korektniji odnos jer i on i par ljudi su bili puno korektniji prilikom dolaska.
Dokaz da ga je ismijavao?
To je obicna laz koju si plasirao na forum, kao sto si plasirao u vakat da ti je Hiros rodjak i da prelazi u FKS. Jedna u nizu tvojih lazi koje ovdje plasiras, a niko ne reaguje mislim imas pravo na to.
Edis nema i nikad nije imao takav odnos sa igracima. Ima dosta raje koja je u OP bila kod njega, popricajte malo, do sad u razgovorima sa igracima nikad niko nije nesto lose rekao za njega, samo vas sveznalica kojima je udario na nekog na koga se ne smije udariti pa sad mora da jede vasa govna godinama. On mozda nema vokabular kao neki akademski treneri sto su godinama jahali ovaj klub, nema taj beogradski, zagrebacki, slovenski "smek".
Nije dosao da klub zavije u crno sa "svojim" kartotekama, igracima. Ne zna praviti prezentacije, pisati emailove, nije za pohvalu ali je trener za sve one koji su u klubu bili izuzetak Adzem i pokojni Odovic.
Koliko znam rekao je Mekicu nakon sastanaka sa Dudicem, Kosoric je klupiran, Stilic mu je najbolji igrac u ekipi zajedno sa Santosom proveli su mozda i najvise minuta na terenu mislim da je i njima sa tim rekao sta misli o njima.
To sto Santos ne zeli da produzi nije njegova krivica, krivica ide onima koji pregovaraju sa Santosom, a tu Edis zvanicno ulogu nema.
Godinama imamo taj problem jednog igraca koji nece da produzi i koji ne postuje klub redoslijedom ili se desi neki skandal: Djelmic, Hervas, Krizman, Stevanovic, Gotal, Stanic, Zakaric, Ubiparip, Blagojevic, Jovanovic, Ramovic..
Nije to problem od jucer..

Hajd ne lupetaj ziv bio...
Mozda lupetam, ali lazov nisam sto se za tebe ne moze reci

blueboy
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:30 pm

Diže se frka oko Santosa, ne znam od koga ima tu navodnu ponudu, ali bih ga podsjetio da jedan Fanimo, koji je bolji igrač od njega, u hrvatskoj ligi se nije mogao sastaviti, pa ni njemu malo realnosti ne bi škodilo.

Maestro_1921
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:58 pm

blueboy je napisao/la:
uto feb 14, 2023 7:30 pm
Diže se frka oko Santosa, ne znam od koga ima tu navodnu ponudu, ali bih ga podsjetio da jedan Fanimo, koji je bolji igrač od njega, u hrvatskoj ligi se nije mogao sastaviti, pa ni njemu malo realnosti ne bi škodilo.
I treba ga malo spustiti na zemlju, puno se umislio i uzdigao nakon jedne polusezone. Tačno mu treba malo da ga poklopi realnost, da skonta neke stvari.

JocoStokić
Kontakt:

uto feb 14, 2023 8:20 pm

Stvarno mislite da je Edis problem sto Santos nece da ostane?
Ja da imam platu min 4 milje da me gleda 10k navijača na Grbavici da hodam po gradu navečer da sam mlad Brazilac i da nakon Rudara iz Prijedora želim ostati mislite da bi me bolio ***** za odnos trenera prema meni koji mi je svaku tekmu dao 90 minuta pri tom ja glupan udarim frajera laktom dobijem direktni crveni i malo trener se izgalami na mene i ja necu da produzim ugovor.
CLASMARIO OSTANI!
MA HAJTE MOLIM VAS!
Ne daj ispred nikome!

Trenutno korisnika/ca: ghamaz, Google [Bot], Yahoo [Bot] i 40 gostiju.

Prijava