Evo moju podrsku ima, a ja itekako imam pojma o fudbalu, a instaliran sigurno nisam. Ko nasjeda na ove blago receno idiotske price nije normalan. I da jesu u nekoj svadji (a sigurno nisu), jel mislite da tu ne bi "intervenisali" Bekric, Stilic, Cocalic i ostali iskusniji.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑uto feb 14, 2023 12:54 amVidim pojavila se 3-4 Edisova "fana" da ih tako najblaze nazovem.
Samo su 2 razloga za podrsku takvih likova.Ili su ovdje "instalirani" s razlogom ili pojma nemaju o fudbalu.
Treceg nema.
Ja ne govorim o njegovim taktičkim potezima, nego o omalovažavanju fudbalskog znanja većine igrača. On Šabiću, Zebi, Hasagiću to nikad nije mogao reći jer su bili puno bolji igrači nego što je bio on. Hasagić imao fudbalski znanje centralnog veznog igrača, na treninzima bio ravnopravan sa svima u polju. Uostalom, Zeba mu je, kad ga je klupirao, ulazio u svlačionicu s rečenicom "Gdje si Mourinho". A govorio je svakakve stvari Grediću, Vasiliću itd., ne kao Husref koji je psovao, ali ovaj im je baš omalovažavao fudbalsko znanje. Onda bi se tom logikom jedan Sušić ili Zidane trebali sprdati s igračima, jer je malo onih koji imaju više znanja od njih.Senad1921 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 9:59 pmblueboy je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 9:33 pmZnam ja. Nije bio baš prema svima takav, ali prema većini jeste. A nije se rodio s titulama ni on ni Husref, a uvijek su to radili, i prije nego što su osvojili te titule, tako da ne vidim razliku ako je Mulalić to radio sad. Mulalića ne gotivim, ali neki red se mora znati. Južnoamerikanci su jako nezgodni, dolaze iz siromaštva i čim dođu u Evropu i počnu zarađivati malo veće pare postaje ih jako teško kontrolisati. Ne kažem da je sa Santosom bio takav slučaj, jer kod nas love nema, ali popularnost, navijači, autogrami...i brzo se umisliš.Senad1921 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 9:24 pm
Pa ne znam bas da je to bas tako. Amar (iako ga ne gotivim) je prema svima bio takav, nije bilo izuzetaka. Joldic kad je bio ponajbolji igrac lige je bio ismijavan. Iza Amara i Husrefa su i neke titule, razlika je velika. A u ovom timu ima puno vise igraca koji zasluzuju ismijavanje i da se trenira strogoca, koliko hoces alkoholicara i ljudi koji konzumiraju cigarete a ne mogu 60 min da trce...
Grijesis, ali postujem. Amar je u prvom mandatu odmah osvojio titulu. Tako da nije imo kad prije. A da grijesis dokaz je i klupiranje Šabica, al hajd da ne duljimo.
Neka radi to Edis, nije problem, ali neka onda objasni istim nacinom to i Mekicu, Kosketu, Stilicu. Malo vise postenja u zivotu treba imati, vrati se to uvijek.
Ne treba puno talasati oko Santosa, bice sta bude. Moje je misljenje da momak nije zasluzio to, svojim radom, zalaganjem na treninzima i sl. Ono je sto je trebalo jeste dodatni treninzi za odredjene stvari, regulisati mu bolji smjestaj, ishranu i korektniji odnos jer i on i par ljudi su bili puno korektniji prilikom dolaska.
Nevjerovatno guranje Beganovića na špica stavljanje sa strane Haračića koji je isto loš bio ovu polusezonu ali bolji od Beganovića kao špic.Čovjek 4 dao mogao je 10 ali opet je 4 dao i konstatno se nalazio u šansi a Beganović rijetko se i nalazio u šansama covjek je klasični CAM sve njegove šanse su šutevi iz daljine.Pogodio 3 stative covjek.Dzezvar je napisao/la: ↑uto feb 14, 2023 7:14 amEdis je sve samo ne neko koga trebate okivati u zvijezde.Edis je to sto je tu "kada niko nije htio" jako dobro naplatio.Platu koju ima u Zelji nebi dobio nigdje drugo.
Kada je naguzio svog pomocnika u sezoni kada je tek dosao,ne sumnjam da mozda ima istine i u prici oko Santosa.Ono sto znam sigurno da su ljudi koji koji zastupaju Santosa bili super korektni od samog pocetka.Njegovom trvrdoglavscu i non stop guranjem Beganovica direktno nas je kostao nekoliko bodova koji bi nam mogli biti jako bitni u narednom periodu.
Kroz njegove izjave se moze vidjeti koliki je zaista egiosta,kada se desi dobar rezultat onda sam sebe uzdize,kada je los rezultat onda su mu drugi krivi.
Sjetimo se samo price o piti od 3 marke,samo ne znam sta ce mu sada biti izgovor.
Na kraju onako kako se ponio prema pokojnom Odi,mogu licno iznijeti misljenje da je supak od insana.
Od zadnjeg mandata kod nas nije napredovao sekunde,a tada sa igracki najjacom ekipom u zadnjih 15 godina nije uspio izboriti yebenu Europu ....
Na kraju Edis je tu,a iskljucivo ekipa koju vodi treba nasu podrsku,znaci ekipa iskljucivo on nikako.
Ti nisi navijac FKZ, pitao sam se zasto se javljas. Vjerovatno je razlog Santos.. pa da likujes.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑uto feb 14, 2023 12:54 amVidim pojavila se 3-4 Edisova "fana" da ih tako najblaze nazovem.
Samo su 2 razloga za podrsku takvih likova.Ili su ovdje "instalirani" s razlogom ili pojma nemaju o fudbalu.
Treceg nema.
To i jest belaj. Sve dobro je vezano za igrace, sve lose trener.
samo u siframa pisete..................................
Zamjeram mu ono sto je radio Odovicu.milanribar je napisao/la: ↑uto feb 14, 2023 8:16 amJedino što zamjeram Edisu je što je lagao konstantno da igrači igraju džaba, da nema plate, da je pita od 3 marke i prebacivao pritisak na upravu koja se tad borila sa blokadama. Nikad mu niko a nije reko za to a trebali su. Jako je ružno pričat da nemaš ekipu da su ti slabi igrači a ti lično izabro te neke ispred drugih koji su nuđeni. Tako da u tom dijelu nije korektan ali to većina navijača gleda ko neku njegovu iskrenost, on kao kaže sve kako jeste a zapravo slaže.
Ovo za Santosa stvarno ne znam pouzdano, istina je da malo više kritikuje njega i galami ali on inače više galami na mlađe igrače, da ima neka ozbiljna svađa nisam primjetio. Po meni što se tiče ekipe i rada sa njom zasad je ok, ima dobru atmosferu u svlačionici, na terenu djeluju kompaktno. Mislim da ga ne treba dirati jer je u klubu specifična situacija i dok god možemo gurati ovako mislim da on treba da ostane, ma šta većina mislila o njegovom radu...