Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 13, 2023 2:38 pm

Diverzant je napisao/la:
pon feb 13, 2023 2:00 pm
Čuo sam od par ljudi da nema ništa od santosa i produživanja ugovora. Uzmite ovo sa velikom rezervom jer nije nista provjereno nego mahalske i ja se nadam da nije istina
Nema ti šta ko pričat, vidiš da je zapelo i Bekrić je to rekao. Čovjek je dobio jaku ponudu, neće da produži, na nama je da pokušamo na sve načine da ga nagovorimo. Dalje stručni štab će procjeniti jeli nam potrebniji na terenu makar do kraja ugovora ako ne produži ili nije...

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 13, 2023 2:49 pm

Ma mene je strah i za Armina.
Pricas vise od 2 mjeseca da ste dogovorili i do sad nisi potpisao produzenje. Zasto? Zasto se ne produzi odmah onaj dan kad se dogovorite, ako ste se vec dogovorili.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon feb 13, 2023 2:56 pm

Kako bi Ovcina legao 😍

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon feb 13, 2023 2:57 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Pricas vise od 2 mjeseca da ste dogovorili i do sad nisi potpisao produzenje. Zasto? Zasto se ne produzi odmah onaj dan kad se dogovorite, ako ste se vec dogovorili.
I meni je to cudno,malo i iritirajuce,radi se o dva igraca od kojih najvise zaradit mozemo

Inace ne znam sta mu je bilo ali u ovim pripremnim je bio najgori uvijek jbte

MiroslavKruzik

pon feb 13, 2023 3:00 pm

Kad shvatis da je njima Željo usputna stanica, neće te više biti strah. Ako potpišu dobro po nas, ako ne potpišu, nek' igraju do kraja Ugovora onako kako su i do sada što se tiče zalaganja i tjt. Fudbal je i biznis, a ne samo ljubav, pripadnost itd, tako da za mene lično neće biti tolika tragedija shvatiti ukoliko ne produže. Zahvalan sam im i na ovome što su do sad dali Klubu, sve ostalo je samo dodatni plus.

Mi bez Santosa,Amoaha i Hodzica smo 40% slabija ekipa gledajuci na sve aspekte igre.

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 13, 2023 3:20 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pon feb 13, 2023 3:00 pm
Kad shvatis da je njima Željo usputna stanica, neće te više biti strah. Ako potpišu dobro po nas, ako ne potpišu, nek' igraju do kraja Ugovora onako kako su i do sada što se tiče zalaganja i tjt. Fudbal je i biznis, a ne samo ljubav, pripadnost itd, tako da za mene lično neće biti tolika tragedija shvatiti ukoliko ne produže. Zahvalan sam im i na ovome što su do sad dali Klubu, sve ostalo je samo dodatni plus.

Mi bez Santosa,Amoaha i Hodzica smo 40% slabija ekipa gledajuci na sve aspekte igre.
Ja nisam.

cala
Kontakt:

pon feb 13, 2023 3:26 pm

Neka ide, Boze moj, ni prvi ni zadnji koji je bio i otisao. Valjali smo mu isto kao i on nama, ne treba bezveze pljuvat po frajeru. Bekric se javno kurci kako odbijamo jake ponude i blizu produzenja ugovora, a svaka marka nam sad treba.

Eto vi biste ostali u istoj firmi sa nesigurnom buducnoscu, a vamo vas ceka ponuda sa platom 5 milja mjesecno.

Amar927
Kontakt:

pon feb 13, 2023 3:34 pm

Kazu Ovcina potpisuje ,sad nezz koliko je tacno ali mi rece jedan uposlenik kluba

Maestro_1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 3:36 pm

Eh sad, kad se sleglo preko vikenda. :D
Ara, dobro došao kući. Sretno, majstore!

Z_1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 3:39 pm

Postoji veoma dobar razlog zasto jos uvijek nije potpisano. Uglavnom, nema razloga za ikakvu brigu, opusteno :palacgore:

Maestro_1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 3:41 pm

Ma meni je iskreno nigdje veze ta priča za Santosa, kao fol on bi ostao, al mu menadžer pravi probleme, ne dozvoljava ili šta već. Njemu ako se ostaje, ostat će. Ne može mu menadžer zabraniti da potpiše ugovor. Ako je njemu dobro ovdje, i ostaje mu se, menadžer može ušima mahati. A uostalom kolika god bila ta navodna ponuda koju je dobio, ako ostane, ona samo može biti veća.

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 13, 2023 3:43 pm

Z_1921 je napisao/la:
Postoji veoma dobar razlog zasto jos uvijek nije potpisano. Uglavnom, nema razloga za ikakvu brigu, opusteno :palacgore:
Moguce da ima nesto, pravno ili finansijski ili sta vec, sto ne znam. Samo neozbiljno je i malo rizicko doci 3,4 mjeseca do kraja ugovora.
Svasta se moze obecati, pa "promijeniti" misljenje.

Maestro_1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 3:49 pm

Amar927 je napisao/la:
pon feb 13, 2023 3:34 pm
Kazu Ovcina potpisuje ,sad nezz koliko je tacno ali mi rece jedan uposlenik kluba
Dok ne bude zvanično, ništa ne vjerujem.
Svašta se pričalo proteklih mjeseci, od Hiroša, Ordagića i ko zna koga više. Ja sam čak čuo da nam dolazi Fanimo, i to provjerena informacija, navodno od čovjeka iz kluba koji je zadužen za transfere. To sam čuo na utakmici s Veležom na Grbavici. Ne treba ništa vjerovati dok ne bude zvanično.

CrazySouth1987
Kontakt:

pon feb 13, 2023 3:52 pm

Jel ko bio na treningu, to Karić malo više brani?
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Z_1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 4:34 pm

pon feb 13, 2023 3:43 pm
Z_1921 je napisao/la:
Moguce da ima nesto, pravno ili finansijski ili sta vec, sto ne znam. Samo neozbiljno je i malo rizicko doci 3,4 mjeseca do kraja ugovora.
Svasta se moze obecati, pa "promijeniti" misljenje.
Samo opusteno, ide potpis uskoro. Armin je prava momcina, vjeruje Bekricu i pametno razmislja.

MiroslavKruzik

pon feb 13, 2023 5:16 pm

Šta mislite hoćemo li u Kupu početi sa Krpićem ili Hodzicem, ili će obojica biti na klupi, s obzirom na cinjenicu da nisu prosli pripreme?

Haračić, pa onda zamjena Krpić ili ako ne bude povoljan rezultat onda i Hodzic uz Krpića.

Dzezvar
Kontakt:

pon feb 13, 2023 5:32 pm

Za Krpica ne vazi jeli prosao pripreme ili nije,on je uvijek spreman.
Na kraju do skoro je igrao utakmice.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Grbavica
Kontakt:

pon feb 13, 2023 6:01 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:Šta mislite hoćemo li u Kupu početi sa Krpićem ili Hodzicem, ili će obojica biti na klupi, s obzirom na cinjenicu da nisu prosli pripreme?

Haračić, pa onda zamjena Krpić ili ako ne bude povoljan rezultat onda i Hodzic uz Krpića.
A mozda bude Ara lijevo umjesto Santosa, a Krpic na spicu? Njegovim dovodjenjem smo dobili potrebnu sirinu na svim ofanzivnim pozicijama, od krila, poluspica, do spica.
A vjerujem da je spreman bar za poluvrijeme.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Veteran1965
Kontakt:

pon feb 13, 2023 6:02 pm

Krpa ima problem jer je dole ljeto, i sa velikih pluseva uletio ovdje u zimu. Treba se organizam adaptirati bar malo...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Maestro_1921
Kontakt:

pon feb 13, 2023 6:27 pm

Grbavica je napisao/la:
pon feb 13, 2023 6:01 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:Šta mislite hoćemo li u Kupu početi sa Krpićem ili Hodzicem, ili će obojica biti na klupi, s obzirom na cinjenicu da nisu prosli pripreme?

A mozda bude Ara lijevo umjesto Santosa, a Krpic na spicu? Njegovim dovodjenjem smo dobili potrebnu sirinu na svim ofanzivnim pozicijama, od krila, poluspica, do spica.
A vjerujem da je spreman bar za poluvrijeme.
Ma ja se Ari ne nadam uopšte sad, bar ovih prvih nekoliko utakmica. Bio bih baš iznenađen ako bude igrao prije marta. Treba na lijevom krilu polako davati minutažu malom Efendiću, bar poluvrijeme, zaštićeno je godište svakako. Ako ne ide dobro po njegovoj strani imaš Amoaha i nek se ide na njega onda, pa ga izvedeš na poluvremenu.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.

Prijava