Izgleda izganjo raskid ugovora
Ma ne čudi mene takva priča od pojedenih ljudi ovdje, odavno su se oni otkrili ko su i sta su.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 11:21 amSamo u nasoj drzavi se ove nase akcije i spasavanje kluba moze okarakterisat kao nesto lose i predmet sprdnje. Klasicna idiotska pitarska prica. Ako neki nisu shvatili ovo je borba za goli zivot i navijaci rade sve sto mogu da spase voljeni klub. Ovakvi potezi se okarakterisu kao potezi pravih i lojalnih navijaca diljem svijeta. Npr navijaci Union Berlina, spasili klub bankrota svojim donacijama i volontirali da sagrade stadion.. Ljudi okarakterisani kao heroji diljem svijeta.
Ma redovni navijači bi pored članske trebali imati godišnje karte. Meni se to podrazumijeva da ide jedno s drugim. Ako ideš svaku normalno je da ćeš uzeti godišnju.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 9:49 amJednostavno nije tako. Nemamo mi dugo te clanske i ljudi nisu nauceni na to.
Vec sam rekao, pozajem mnogo redovnih navijaca koji nemaju clansku. Vjerujem da je i kod drugih isto.
Dakle, tih 6k redovnih, pola ih nema clansku i to je to. To je brojka 3k, ostalo je dijaspora, bivsi igraci i pojedini clanovi porodice ovih "zagrizenih".
Kazu da je dogovorio raskid sa velezom. Isto tako kazu da se i dogovorio sa nama
taman da ne idem,strah me da me ko ne sacekaLeon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 11:06 amTo kralju.AsharaK je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 11:03 amArena bh prenosiLeon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 11:00 am
Da li Lara ima člansku?![]()
Nego ima li šanse da bude prenos protiv Leotara, za ove prave navijače?![]()
Kakvi nepismeni debili od novinara rade na ovom avazu. Zamisli to napiše "ulaZka u klub". Završilo Žurnalistiku na Sokocu.Zaki87 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 1:38 pmhttps://avaz.ba/sport/nogomet/808772/na ... g-partnera
Što bi Milić Vukašinović rek'o: " Kažu vrijeme liječi sve, al' ja neću da me izliječi od naše ljubavi, tuga kad ode i ti ćeš nestati"
javi da znam da ne nosim zastavu djaba
Da nije dosao kod nas igrao bi jos u rudaru i slicnim ekipama, al samo mi znamo dici igraca u nebesa nakon dva prodora, i evo kako nam taj isti vraca, samo nemojte price menadžer , bla , bla
Treba se potrudit i razmislit pa napisat ulaZkaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 1:59 pmKakvi nepismeni debili od novinara rade na ovom avazu. Zamisli to napiše "ulaZka u klub". Završilo Žurnalistiku na Sokocu.Zaki87 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 1:38 pmhttps://avaz.ba/sport/nogomet/808772/na ... g-partnera![]()