ned feb 12, 2023 4:50 pm
Ma volimo se svi mi praviti "malo više Željovci" nego neko drugi, govorim na personalnom nivou. To što neko ne plati članarinu, a neko plati 10, ili što neko ne učestvije u finansijskoj pomoći sa značajnim sredstvima, a neko simbolično ili nikako, to što neko više cijeni neku bivšu upravu od trenutne, ili nekog od trenera, nikome ne daje za pravo da "sipa" negativne epitete ili komentare o ljubavi prema klubu.
Svako svoje ima, i (govorim u svoje ime) ja svačije poštujem. Ne cijenim, ne podržavam, ali svakom njegovo. Tako bi trebalo biti uopšte u životu, pa i u ovim našim navijačkim pogledima i ljubavi prema klubu.
Druga, ali možda i bitnija stvar je što svaki različit stav, mišljenje ili postupak neki tumače kao prilklanjanje nekoj drugoj strani, a rijetko kao nečiji lični stva ili mišljenje bez interesa. Od takvog razmišljanja nećemo ili ne želimo izvući nešto pozitivno od onih koji misle drukčije, i sa čijim stavovima se ne slažemo. Uz mahalu mislim da nam je to jedan od navećih problema...
Samo 5% i ni stolice više!!!!