Bojim se da se ne razumijemo.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:43 pma dosadasnji bek(ovi)?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:39 pmNe, nije polovnjak samo je dosao iz 3.svedske lige.Inace je igracina.
Bojim se da se ne razumijemo.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:43 pma dosadasnji bek(ovi)?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:39 pmNe, nije polovnjak samo je dosao iz 3.svedske lige.Inace je igracina.
Shvatam ja sta ti zelis reci. Da je skuplji a ne toliko bolji od Malica. Skuplji puno nije, a da je bolji od Malica sigurno jeste, nadam se da ce to i pokazati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:57 pmBojim se da se ne razumijemo.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:43 pma dosadasnji bek(ovi)?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:39 pm
Ne, nije polovnjak samo je dosao iz 3.svedske lige.Inace je igracina.
Ako cemo tako mozemo svakom igracu gledati u zube. Stila kriv sto smo od Zrinjskog izgubili, fulio prazan gol. Gore nego hajdar sto nije dodao...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:42 pmSta je bolan pojeo. Lik najveci krivac sto je 2-2 bilo. Kad se sjetim one prilike, kad je sutirao mjesto da Gasalu doda i povedemo i slomimo utakmicu, mi primimo DVA gola s igracem vise. Sta je on pojeo. Danas pola sata nije sposoban nista uraditi. Jasarevic pet puta siri ruke, da neko pridje on se krije. A kad se ne krije da je Stilicu i to obavezno kad su dvojica na njemu. 25.godina strpao u guzicu nije u stanju jedan pas dodati kako treba. Odvuci igraca misaona imenica. Sut u rangu pijetlica. Svaku jebenu utakmicu je igrac manje. Fol neka trka, i tu ga redovno otresu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:02 pmNe stoji ti to vala za Hajdara, on itekako može igrat protiv jačih ekipa. Pogledaj bitnije utakmice koje smo igrali, konama je pojeo vezni red, Zrinjski itd, preore teren.. On zna zakazati, ali najčešće protiv nominalno slabijih protivnika, protiv jačih ekipa skoro uvijek odigra odlično, izdominira.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 3:20 pmBitno je da se vidi kolko ko može. Drljo lijevo teško, Hajdar protiv jačih ekipa ne može igrat, eventualno kad se branimo, Jašarević po meni napredak na lijevom beku, Santos fali i to se osjeti sad na jačoj utakmici.
Eno Dujakovic je slobodan iz Goska, nek uzmu njega ima i trku i zna podvaliti loptu. Ne moze gori i skuplji biti od ovog.
Pitanje je igraju li sa 30%,ne mogu vjerovati daljudi ozbiljno shvataju prijateljske tekme..Veteran1965 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 6:23 pmPrije bilo kakvih komentara današnje utakmice, par napomena:
- ekipa je jučer odradila dva treninga
- utakmica je igrana na plastici
- vremenski uslovi su bili katastrofa
- Široki je ekipa koja nam godinama "ne leži", a nisu ni loša ekipa, imaju odličnog trenera za uslove PL BiH
- u prvih 11 tri nova igrača
- pripremna tekma, gdje se uvijek pomalo "čuvaju" i "paze" posebno standardni igrači
Nikada ovakve utakmice nisu bile reper ničega, mnogo puta se dokazalo u predhodnim sezonama, i ne kontam čemu negativa i kritike, a još i pobjedili. Ne znam šta bi govorili da smo kojim slučajem tricu fasovali, što se znalo desiti ranije...
Po meni ekipa će biti jača nego jesenas, a da li će i kako biti uigrana vidjećemo u tekmama koje dolaze..uskoro...
Protiv Posušja napokon na prirodnoj travi. iskreno strah me malo povreda, i od te utakmice ne očekujem ništa.
Ono u šta nemam uopšte sumnju da će ekipa kao i jesenas davati maksimum na svakoj tekmi, a dobili smo dva igrača koji su poznati po tome (Krpa i Jašarević).
Što se kvalitete tiče, uvijek ćemo mi navijači željeti više, bolje, kvalitetnije, međutim sa ovakvim budgetom, to je to teško da može bolje...
Zdenko jedna velika ubleha i lazov.tm87alem je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 6:25 pmNije mi jasno zasto niko nije prokomentarisao intervju/gostovanje nase legende i velikog gospara Zdenka Jelica! Toplo preporucam dobro poslusati zadnje tri minute! Ostar je prema upravi, jer smo izgubili 2 godine u trazenju investitora, a covjek kojeg je Radmilo preporucio, cekao nas i cekao i otisao u Novi Sad! Gdje su odgovori uoravo? Nemojte se kititi da poslujete pozitivno, kad je klub u dubiozi! Kazu uplacuje se sve redovno, pa onda, hajmo se svi hvaliti kako uplacujemo drzavi sto je njeno! Nevjerovatno! Hvala Manijacima jos jednom, bez njih bi tesko opstali! Tekma je prijateljska i jos je rano bilo sta komentarisat. Jel bolje da su se na ovoj vjestackoj dokazali, zapeli 100 posto i onda se ispovrjedjivali! Oni koji su igrali i prelazili sa podloge na podlogu, znaju o cemu pisem. Jel bolja danas dobra igra, ili prolaz protiv trebinjaca? Ja biram ovo drugo. Jedva cekam da pocne. Idemo Zeljo!
A u sta da ovoj smlati gledam? Lik je kriminalan i to je cinjenica. Uvijek je igrac manje prema naprijed, defanzivno trci. To je jedina njegova vrlina. Frajer Trci. Da onda potpisemo Amela Tuku i on trci? Proziva se Malic, kao kriminalan, a ovaj nije.Lopta je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 5:57 pmAko cemo tako mozemo svakom igracu gledati u zube. Stila kriv sto smo od Zrinjskog izgubili, fulio prazan gol. Gore nego hajdar sto nije dodao...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:42 pmSta je bolan pojeo. Lik najveci krivac sto je 2-2 bilo. Kad se sjetim one prilike, kad je sutirao mjesto da Gasalu doda i povedemo i slomimo utakmicu, mi primimo DVA gola s igracem vise. Sta je on pojeo. Danas pola sata nije sposoban nista uraditi. Jasarevic pet puta siri ruke, da neko pridje on se krije. A kad se ne krije da je Stilicu i to obavezno kad su dvojica na njemu. 25.godina strpao u guzicu nije u stanju jedan pas dodati kako treba. Odvuci igraca misaona imenica. Sut u rangu pijetlica. Svaku jebenu utakmicu je igrac manje. Fol neka trka, i tu ga redovno otresu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:02 pm
Ne stoji ti to vala za Hajdara, on itekako može igrat protiv jačih ekipa. Pogledaj bitnije utakmice koje smo igrali, konama je pojeo vezni red, Zrinjski itd, preore teren.. On zna zakazati, ali najčešće protiv nominalno slabijih protivnika, protiv jačih ekipa skoro uvijek odigra odlično, izdominira.
Eno Dujakovic je slobodan iz Goska, nek uzmu njega ima i trku i zna podvaliti loptu. Ne moze gori i skuplji biti od ovog.
Upravo evo ušao da napišem to i napomenem da se pogleda zadnjih pet minuta. Već sam ja stavio ovdje video njegovog gostovanja kod Bahe, jučer ja mislim. Baš je napao upravu, ovaj dio oko investitora mi je posebno interesantan.tm87alem je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 6:25 pmNije mi jasno zasto niko nije prokomentarisao intervju/gostovanje nase legende i velikog gospara Zdenka Jelica! Toplo preporucam dobro poslusati zadnje tri minute! Ostar je prema upravi, jer smo izgubili 2 godine u trazenju investitora, a covjek kojeg je Radmilo preporucio, cekao nas i cekao i otisao u Novi Sad! Gdje su odgovori uoravo? Nemojte se kititi da poslujete pozitivno, kad je klub u dubiozi! Kazu uplacuje se sve redovno, pa onda, hajmo se svi hvaliti kako uplacujemo drzavi sto je njeno! Nevjerovatno! Hvala Manijacima jos jednom, bez njih bi tesko opstali! Tekma je prijateljska i jos je rano bilo sta komentarisat. Jel bolje da su se na ovoj vjestackoj dokazali, zapeli 100 posto i onda se ispovrjedjivali! Oni koji su igrali i prelazili sa podloge na podlogu, znaju o cemu pisem. Jel bolja danas dobra igra, ili prolaz protiv trebinjaca? Ja biram ovo drugo. Jedva cekam da pocne. Idemo Zeljo!
Pogledajte zadnjih pet minuta, interesantno je.