Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 06, 2023 4:57 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon feb 06, 2023 4:43 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
pon feb 06, 2023 4:39 pm
rodrigo87 je napisao/la:
pon feb 06, 2023 4:34 pm

Hoces da kazes nakon sto si gledao 90 minuta neke prijateljske da si procijenio da je neko polovnjak? Evo danas meni Hodzic mozda i najlosiji bio mozda je i on taraba, sta znam :)
Ne, nije polovnjak samo je dosao iz 3.svedske lige.Inace je igracina.
a dosadasnji bek(ovi)?
Bojim se da se ne razumijemo.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

rodrigo87
Kontakt:

pon feb 06, 2023 4:59 pm

pon feb 06, 2023 4:57 pm
rodrigo87 je napisao/la:
pon feb 06, 2023 4:43 pm
pon feb 06, 2023 4:39 pm

Ne, nije polovnjak samo je dosao iz 3.svedske lige.Inace je igracina.
a dosadasnji bek(ovi)?
Bojim se da se ne razumijemo.
Shvatam ja sta ti zelis reci. Da je skuplji a ne toliko bolji od Malica. Skuplji puno nije, a da je bolji od Malica sigurno jeste, nadam se da ce to i pokazati.

Valter
Kontakt:

pon feb 06, 2023 5:09 pm

Defanzivno smo bili dosta neuigrani (ništa novo), jednostavno ne znamo iznijeti loptu prema naprijed a nema ni ko. Od tog trenutka i nastaju svi naši problemi, nema ko napraviti igrača više i da povuće loptu. Treba nam neki Tomić (radilica).
Jašarević, hajmo reči da nije ništa posebno pokazao. Ali kakve to ima veze sa Malićem i Vegom, Od njih dvojice niisi mogao napraviti osrednjeg beka. E hoče li i Jašarević biti takav bumo vidjeli, zašto ga poslije prve prozivati.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Diverzant
Kontakt:

pon feb 06, 2023 5:21 pm

Malić je teska rinaka od beka i ko kaze suprotno nema pojma od fudbalu
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ono.na
Kontakt:

pon feb 06, 2023 5:31 pm

Jasarevic je masina. Cekajte jos sedmicu - dvije.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

CrazySouth1987
Kontakt:

pon feb 06, 2023 5:51 pm

Ne znam koju ste vi utakmicu gledali, meni najbolji pojedinci su bekovi Galić i Jašarević.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Lopta
Kontakt:

pon feb 06, 2023 5:57 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
pon feb 06, 2023 4:42 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
pon feb 06, 2023 4:02 pm
milanribar je napisao/la:
pon feb 06, 2023 3:20 pm
Bitno je da se vidi kolko ko može. Drljo lijevo teško, Hajdar protiv jačih ekipa ne može igrat, eventualno kad se branimo, Jašarević po meni napredak na lijevom beku, Santos fali i to se osjeti sad na jačoj utakmici.
Ne stoji ti to vala za Hajdara, on itekako može igrat protiv jačih ekipa. Pogledaj bitnije utakmice koje smo igrali, konama je pojeo vezni red, Zrinjski itd, preore teren.. On zna zakazati, ali najčešće protiv nominalno slabijih protivnika, protiv jačih ekipa skoro uvijek odigra odlično, izdominira.
Sta je bolan pojeo. Lik najveci krivac sto je 2-2 bilo. Kad se sjetim one prilike, kad je sutirao mjesto da Gasalu doda i povedemo i slomimo utakmicu, mi primimo DVA gola s igracem vise. Sta je on pojeo. Danas pola sata nije sposoban nista uraditi. Jasarevic pet puta siri ruke, da neko pridje on se krije. A kad se ne krije da je Stilicu i to obavezno kad su dvojica na njemu. 25.godina strpao u guzicu nije u stanju jedan pas dodati kako treba. Odvuci igraca misaona imenica. Sut u rangu pijetlica. Svaku jebenu utakmicu je igrac manje. Fol neka trka, i tu ga redovno otresu.

Eno Dujakovic je slobodan iz Goska, nek uzmu njega ima i trku i zna podvaliti loptu. Ne moze gori i skuplji biti od ovog.
Ako cemo tako mozemo svakom igracu gledati u zube. Stila kriv sto smo od Zrinjskog izgubili, fulio prazan gol. Gore nego hajdar sto nije dodao...

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:01 pm

Izgleda da je za Aru fakat istina,ako mu je vjerovati po storyu (😁) sutra mu je let za Bosnu

Veteran1965
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:23 pm

Prije bilo kakvih komentara današnje utakmice, par napomena:
- ekipa je jučer odradila dva treninga
- utakmica je igrana na plastici
- vremenski uslovi su bili katastrofa
- Široki je ekipa koja nam godinama "ne leži", a nisu ni loša ekipa, imaju odličnog trenera za uslove PL BiH
- u prvih 11 tri nova igrača
- pripremna tekma, gdje se uvijek pomalo "čuvaju" i "paze" posebno standardni igrači
Nikada ovakve utakmice nisu bile reper ničega, mnogo puta se dokazalo u predhodnim sezonama, i ne kontam čemu negativa i kritike, a još i pobjedili. Ne znam šta bi govorili da smo kojim slučajem tricu fasovali, što se znalo desiti ranije...
Po meni ekipa će biti jača nego jesenas, a da li će i kako biti uigrana vidjećemo u tekmama koje dolaze..uskoro...
Protiv Posušja napokon na prirodnoj travi. iskreno strah me malo povreda, i od te utakmice ne očekujem ništa.
Ono u šta nemam uopšte sumnju da će ekipa kao i jesenas davati maksimum na svakoj tekmi, a dobili smo dva igrača koji su poznati po tome (Krpa i Jašarević).
Što se kvalitete tiče, uvijek ćemo mi navijači željeti više, bolje, kvalitetnije, međutim sa ovakvim budgetom, to je to teško da može bolje...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

tm87alem
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:25 pm

Nije mi jasno zasto niko nije prokomentarisao intervju/gostovanje nase legende i velikog gospara Zdenka Jelica! Toplo preporucam dobro poslusati zadnje tri minute! Ostar je prema upravi, jer smo izgubili 2 godine u trazenju investitora, a covjek kojeg je Radmilo preporucio, cekao nas i cekao i otisao u Novi Sad! Gdje su odgovori uoravo? Nemojte se kititi da poslujete pozitivno, kad je klub u dubiozi! Kazu uplacuje se sve redovno, pa onda, hajmo se svi hvaliti kako uplacujemo drzavi sto je njeno! Nevjerovatno! Hvala Manijacima jos jednom, bez njih bi tesko opstali! Tekma je prijateljska i jos je rano bilo sta komentarisat. Jel bolje da su se na ovoj vjestackoj dokazali, zapeli 100 posto i onda se ispovrjedjivali! Oni koji su igrali i prelazili sa podloge na podlogu, znaju o cemu pisem. Jel bolja danas dobra igra, ili prolaz protiv trebinjaca? Ja biram ovo drugo. Jedva cekam da pocne. Idemo Zeljo!
Zadnja izmjena: tm87alem, dana/u pon feb 06, 2023 6:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

Veteran1965 je napisao/la:
pon feb 06, 2023 6:23 pm
Prije bilo kakvih komentara današnje utakmice, par napomena:
- ekipa je jučer odradila dva treninga
- utakmica je igrana na plastici
- vremenski uslovi su bili katastrofa
- Široki je ekipa koja nam godinama "ne leži", a nisu ni loša ekipa, imaju odličnog trenera za uslove PL BiH
- u prvih 11 tri nova igrača
- pripremna tekma, gdje se uvijek pomalo "čuvaju" i "paze" posebno standardni igrači
Nikada ovakve utakmice nisu bile reper ničega, mnogo puta se dokazalo u predhodnim sezonama, i ne kontam čemu negativa i kritike, a još i pobjedili. Ne znam šta bi govorili da smo kojim slučajem tricu fasovali, što se znalo desiti ranije...
Po meni ekipa će biti jača nego jesenas, a da li će i kako biti uigrana vidjećemo u tekmama koje dolaze..uskoro...
Protiv Posušja napokon na prirodnoj travi. iskreno strah me malo povreda, i od te utakmice ne očekujem ništa.
Ono u šta nemam uopšte sumnju da će ekipa kao i jesenas davati maksimum na svakoj tekmi, a dobili smo dva igrača koji su poznati po tome (Krpa i Jašarević).
Što se kvalitete tiče, uvijek ćemo mi navijači željeti više, bolje, kvalitetnije, međutim sa ovakvim budgetom, to je to teško da može bolje...
Pitanje je igraju li sa 30%,ne mogu vjerovati daljudi ozbiljno shvataju prijateljske tekme..

exbabilon
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:30 pm

Na poslu nisam mogao upalit tekmu, pa paralelno čitam forum i tekstualni. Na forumu Irfan proglašen promašajem, na tekstualnom kažu odličan, nagrađuju ga navijači aplauzom.

19.02., 18:00, Stadion Grbavica.

Diverzant
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:32 pm

Ne kontam bas ovu izjavu Mulalića, biće im tesko da igraju na "normalnoj" travi jer su sve vrijeme radili na umjetnoj. Pa to nam je plus sto cemo igrati dole na toj travi, ne igramo utakmice u Krupi koliko znam pa da je bolje da na umjetnoj treniramo i igramo. To mi je minus citavih priprema sto se treniralo i igralo sve na umjetnoj travi

CrazySouth1987
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:38 pm

Hibridni tereni su sličniji plastičnoj podlozi nego normalnoj obicnoj travi koliko se ja razumijem
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Diverzant
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:44 pm

Super ako je tako, nisam znao fakat

rodrigo87
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:55 pm

tm87alem je napisao/la:
Nije mi jasno zasto niko nije prokomentarisao intervju/gostovanje nase legende i velikog gospara Zdenka Jelica! Toplo preporucam dobro poslusati zadnje tri minute! Ostar je prema upravi, jer smo izgubili 2 godine u trazenju investitora, a covjek kojeg je Radmilo preporucio, cekao nas i cekao i otisao u Novi Sad! Gdje su odgovori uoravo? Nemojte se kititi da poslujete pozitivno, kad je klub u dubiozi! Kazu uplacuje se sve redovno, pa onda, hajmo se svi hvaliti kako uplacujemo drzavi sto je njeno! Nevjerovatno! Hvala Manijacima jos jednom, bez njih bi tesko opstali! Tekma je prijateljska i jos je rano bilo sta komentarisat. Jel bolje da su se na ovoj vjestackoj dokazali, zapeli 100 posto i onda se ispovrjedjivali! Oni koji su igrali i prelazili sa podloge na podlogu, znaju o cemu pisem. Jel bolja danas dobra igra, ili prolaz protiv trebinjaca? Ja biram ovo drugo. Jedva cekam da pocne. Idemo Zeljo!
Zdenko jedna velika ubleha i lazov.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:57 pm

Lopta je napisao/la:
pon feb 06, 2023 5:57 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
pon feb 06, 2023 4:42 pm
pon feb 06, 2023 4:02 pm

Ne stoji ti to vala za Hajdara, on itekako može igrat protiv jačih ekipa. Pogledaj bitnije utakmice koje smo igrali, konama je pojeo vezni red, Zrinjski itd, preore teren.. On zna zakazati, ali najčešće protiv nominalno slabijih protivnika, protiv jačih ekipa skoro uvijek odigra odlično, izdominira.
Sta je bolan pojeo. Lik najveci krivac sto je 2-2 bilo. Kad se sjetim one prilike, kad je sutirao mjesto da Gasalu doda i povedemo i slomimo utakmicu, mi primimo DVA gola s igracem vise. Sta je on pojeo. Danas pola sata nije sposoban nista uraditi. Jasarevic pet puta siri ruke, da neko pridje on se krije. A kad se ne krije da je Stilicu i to obavezno kad su dvojica na njemu. 25.godina strpao u guzicu nije u stanju jedan pas dodati kako treba. Odvuci igraca misaona imenica. Sut u rangu pijetlica. Svaku jebenu utakmicu je igrac manje. Fol neka trka, i tu ga redovno otresu.

Eno Dujakovic je slobodan iz Goska, nek uzmu njega ima i trku i zna podvaliti loptu. Ne moze gori i skuplji biti od ovog.
Ako cemo tako mozemo svakom igracu gledati u zube. Stila kriv sto smo od Zrinjskog izgubili, fulio prazan gol. Gore nego hajdar sto nije dodao...
A u sta da ovoj smlati gledam? Lik je kriminalan i to je cinjenica. Uvijek je igrac manje prema naprijed, defanzivno trci. To je jedina njegova vrlina. Frajer Trci. Da onda potpisemo Amela Tuku i on trci? Proziva se Malic, kao kriminalan, a ovaj nije.

On i Mekic dva klauna, da ih zajedno sastavis ne bi mogli pola igraca dobiti.

blueboy
Kontakt:

pon feb 06, 2023 6:59 pm

Ja bih sačekao 2-3 zvanične utakmice za ocjenu Jašarevića, Drlje, Krpića i svih novih igrača, to bi bilo pošteno.

Maestro_1921
Kontakt:

pon feb 06, 2023 7:08 pm

tm87alem je napisao/la:
Upravo evo ušao da napišem to i napomenem da se pogleda zadnjih pet minuta. Već sam ja stavio ovdje video njegovog gostovanja kod Bahe, jučer ja mislim. Baš je napao upravu, ovaj dio oko investitora mi je posebno interesantan.

Maestro_1921
Kontakt:

pon feb 06, 2023 7:09 pm

ned feb 05, 2023 8:29 pm
phpBB [video]
Pogledajte zadnjih pet minuta, interesantno je. :kafa:
Naravno topla preporuka i za cijeli intervju. :D

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.

Prijava