Iz tvoje u Božije uši!Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 6:49 pmKakvi su to šupljaci, ide rutinski 4:0 u Konjicu i ćao.
Treba nam svaki bod, čuj ako nam ne bude trebalo, ko da smo prvi i 10 bodova ispred drugog.![]()
Iz tvoje u Božije uši!Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 6:49 pmKakvi su to šupljaci, ide rutinski 4:0 u Konjicu i ćao.
Treba nam svaki bod, čuj ako nam ne bude trebalo, ko da smo prvi i 10 bodova ispred drugog.![]()
Kakvom ekipom?bagonja1234 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 7:13 pmKakva su to razmišljanja. da mi nekog pustimo. Prvo sa ovakvom ekipom ne mozes reci ni protiv koga da si favorit,a pogotovo protiv Igmana kojeg si jedva uzeo na Grbavici.
@storm_raider ja bih ovakve banovo.fanaticZeljin je napisao/la:Ja koliko znam nama je Badzak glavni domacin, isto tako koliko znam on je Zeljovac , tako da ti to razmisljanje i nema neke logike ...Z_1921 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 5:33 pmDobro si razmislio, nema sta. Kakva glupost505 VITEŠKA je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 5:12 pmSta vi mislite o ovim komentarima tipa da cemo uzvratiti gostoprimstvo Konjica tako sto cemo pustit 3 boda Igmanu....
Nije da nesto spinujem,ali o ako kad covjek razmisli nije da nema smisla![]()
Sve osim 6 bodova ce biti namjesteno.JocoStokić je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 6:44 pmJa mislim da je moguće da bude u Konjicu X ili na Grbavici da ih pustimo ako nama ne bude trebalo
Nikada niko nije dao sve pare odjednom....
Pa Dzekine pare od prvog puta su nam isplacivane u 15 rata....
Pa dobro jarane pitao sam samo sta mislite,nisam zelio izazvat neke nesuglasice
Bit ce zajebano svjeza krv Husfer onda Iskusni Ahmo pojacali su se otvara se stadion prvi put nece biti lagano sigurno. Ali eto mi cemo imat posjetu ko da igramo kući ako ništa.Lopta je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 7:40 pmIstina je za 9 rata, turska posla ali ocekivano. A sto se tice Igmana bit ce to jako teska utakmica. Igraju prvi put u Konjicu ako se ne varam. Start sezone, promjena trenera, a i generalno igraju poprilicno dobro u ovom pripremnom periodu i pripremne utakmice prati dosta ljudi. Mislim da ce stadion biti pun a navijaci pola pola.
Znači od planiranih šest pripremnih utakmica, mi ćemo odigrati četiri.. Pa jbt mogli su bar juniore dovesti u Konjic pa sutra prijateljsku odigrati, probati možda nešto uigrati, probati neku novu formaciju, da ne igramo stalno jednu te istu. Sigurno bi i juniorima dobro došla jedna takva utakmica.
Ja bih još vratio tvog imenjaka i prezimenjaka i upario sa Dženisom. Garantujem da takav napadački tandem svijet fudbala nije vidio u historiji.JocoStokić je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 8:33 pmŠta će biti sa bekovima iskreno ja sam za to da se na obje strane dovede po još jedan i ako je Benjamin Sehic odlicna opcija ali ne znam je li mu to prirodna pozicija a lijeva strana trebali bi dovesti barem još jednog ne mozes na Irfanu ostati koji je dobar igrac ali realno ne znamo kako ce se snaći u prvenstvu itditd.