Dao je Dženis gol u kupu.Simply Blue je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 5:34 pmApropo Elsnera, treba istaci da on i Began imaju isti ucinak nakon jedne polusezone u PL, po jednu asistenciju da budemo precizniji
Dao je Dženis gol u kupu.Simply Blue je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 5:34 pmApropo Elsnera, treba istaci da on i Began imaju isti ucinak nakon jedne polusezone u PL, po jednu asistenciju da budemo precizniji
Kup nije PL.Maestro_1921 je napisao/la:Dao je Dženis gol u kupu.Simply Blue je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 5:34 pmApropo Elsnera, treba istaci da on i Began imaju isti ucinak nakon jedne polusezone u PL, po jednu asistenciju da budemo precizniji
Bitno je da je dao, mora se znati da naš prvi napadač nije bez učinka.amar92 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:19 pmKup nije PL.Maestro_1921 je napisao/la:Dao je Dženis gol u kupu.Simply Blue je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 5:34 pmApropo Elsnera, treba istaci da on i Began imaju isti ucinak nakon jedne polusezone u PL, po jednu asistenciju da budemo precizniji
Ovo boldirano i podvučeno jedino može vući na diskriminaciju zbog nečijeg prezimena, al tvoje pravo da se nosiš sa tim.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:47 pmSad cu ti rec zasto.
Mi smo zatucani nekim politickim zivotom, drustvo nam se djeli na ove ili one. Imas puno botova sa jedne i druge strane koji je samo javljaju kad se spomene neka politicka partija i onda ode u nedogled. Ljudi to smatraju nekim zivotnim pitanjem, sta li vec. Vidis da se moze kritikovat i bez spominjanja politickih partija.
Btw, ja bih dekretom zabranio da prezime Balic sjedi u UO naseg kluba. Koliko ih je bilo do sad? Otkako su tu nas klub konstantno nazaduje.![]()
Uz to je dodao i maestralnu asistenciju Cocaliću u prvom kolu, gdje je maestralno potegao punim u gol, ali lopta na putu prema autu pogadja cocalićaMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:28 pmBitno je da je dao, mora se znati da naš prvi napadač nije bez učinka.![]()
Koliko god odigra puno je.Mehmed Baždarević je napisao/la:Možda je bolja paralela koliko mjeseci Dženis odigra za jednu platu koju je imao Elsner.
S obzirom da si neki dan pisao kako si jedan od starijih clanova ovog foruma, sto izuzetno postujem, mogu shvatiti kako nisi mogao shvatiti sarkazam. Kao drugo da si procito ostale postove, vidio bi da sam pisao da ima dosta prije njega koje treba mjenjat, a kao trece, nama nije cilj da sjede ljudi u UO koji nas nece zakinut, mada je i to pomak, nego neko ko ce donijet pare. Zelim ti lijep i sportski pozdrav.Valter je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:35 pmOvo boldirano i podvučeno jedino može vući na diskriminaciju zbog nečijeg prezimena, al tvoje pravo da se nosiš sa tim.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:47 pmSad cu ti rec zasto.
Mi smo zatucani nekim politickim zivotom, drustvo nam se djeli na ove ili one. Imas puno botova sa jedne i druge strane koji je samo javljaju kad se spomene neka politicka partija i onda ode u nedogled. Ljudi to smatraju nekim zivotnim pitanjem, sta li vec. Vidis da se moze kritikovat i bez spominjanja politickih partija.
Btw, ja bih dekretom zabranio da prezime Balic sjedi u UO naseg kluba. Koliko ih je bilo do sad? Otkako su tu nas klub konstantno nazaduje.![]()
Naravno svako ima pravo na svoj lični stav, kao uostalom i ti, na svrstavanje pojedinaca na jednu ili drugu stranu BOT političke armije. Jasno je da se nečeš složiti sa mnom ali ubijeđen sam da je više lošeg ovdje napisano o ovom Kerimu (nemam veze ko je lik da bih ga zbog toga branio) nego o izvjesnom Šiljku koji nije znao ispuniti uplatnicu (lafo nije znao) pa ostasmo bez Europe. Al je.bo to, poenta priće je Kerim. Možda momak zaista i nije kompetentan za funkciju u Želji ali zašto otrov prema njemu, iskreno ne znam da nas je zaje.bao za Europu. Dakle razlog napada može biti samo njegova stranačka pripadnost. Nećemo priću o političkim strankama ali ćemo njega svako malo satanizirati. Ako nije problem molim vas navedite štetu koju je on učinio Želji a koju ostali članovi nisu. Je li mogao donijeti neku veću korist Želji, moRe bit i da je mogao. A zar nisu i drugi. E onda je poenta nešto drugo.
Minimum korektnosti koju tražim da se ovaj moj post ne obriše kao neki predhodni. .
Vjerovatno mnoge neće interesovati moj stav ali iskoristio sam svoje pravo bez da ikoga vrijeđam, ili da protežiram neku političku opciju da dam svoje mišljenje.
Mozda bi bio raji i drazi da se na svaki dodir ne baca ko da ga je metak pogodio, realno.Diverzant je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:44 pmMene nervira najvise sto se seljakluk pravda sa "Željin gen". Nije Željin gen kad udaraš protivnika bez lopte i kada se bacaš po terenu i simuliraš ko Neymar i pedro zajedno. Nervira me sto izmedju dvije tarabe od napdača biraš onog goreg, haračić je dao prebitne golove i donio brodove svojim golovima. Derbi i posušje i imao je strasnu asistenciju gasalu protiv Tuzle čini mi se. Ako imas napadača koji ne zna ni glavom ni nogom, a imas napadača koji djelimično zna glavom, pa valjda ces ovog drugog koristiti. I nemojte mi samo pisati da je to neka edisova zamisao da nesto on štilu pokriva ha hu, Edis to ne zna ni zamisliti, a ne provesti u djelo
Pa sigurno da bi, glumis nekog jakog, crvstog igrača, "Željin gen" i onde ga dotakne kostur od 60kg sa jaknom kad pokisne a ti se baciš ko da te pam sa sokolja pogodioAsharaK je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:45 pmMozda bi bio raji i drazi da se na svaki dodir ne baca ko da ga je metak pogodio, realno.Diverzant je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:44 pmMene nervira najvise sto se seljakluk pravda sa "Željin gen". Nije Željin gen kad udaraš protivnika bez lopte i kada se bacaš po terenu i simuliraš ko Neymar i pedro zajedno. Nervira me sto izmedju dvije tarabe od napdača biraš onog goreg, haračić je dao prebitne golove i donio brodove svojim golovima. Derbi i posušje i imao je strasnu asistenciju gasalu protiv Tuzle čini mi se. Ako imas napadača koji ne zna ni glavom ni nogom, a imas napadača koji djelimično zna glavom, pa valjda ces ovog drugog koristiti. I nemojte mi samo pisati da je to neka edisova zamisao da nesto on štilu pokriva ha hu, Edis to ne zna ni zamisliti, a ne provesti u djelo
AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 5:39 pmTobejarabivolimtezeljo je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 5:26 pmCim imas uposlenika pare ti trebaju. Cuj platiti sami sebe. Odakle bi oni imali zaradu?![]()
Hajd što koristiš nečije prezime za sarkazam, al i mene kulturno nazva da sam glup, kao star sam pa možeš shvatiti kako nisam skontao tvoj sarkazam. Ups pa možda je i ovo bio sarkazam.AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:43 pmS obzirom da si neki dan pisao kako si jedan od starijih clanova ovog foruma, sto izuzetno postujem, mogu shvatiti kako nisi mogao shvatiti sarkazam. Kao drugo da si procito ostale postove, vidio bi da sam pisao da ima dosta prije njega koje treba mjenjat, a kao trece, nama nije cilj da sjede ljudi u UO koji nas nece zakinut, mada je i to pomak, nego neko ko ce donijet pare. Zelim ti lijep i sportski pozdrav.Valter je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:35 pmOvo boldirano i podvučeno jedino može vući na diskriminaciju zbog nečijeg prezimena, al tvoje pravo da se nosiš sa tim.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:47 pm
Sad cu ti rec zasto.
Naravno svako ima pravo na svoj lični stav, kao uostalom i ti, na svrstavanje pojedinaca na jednu ili drugu stranu BOT političke armije. Jasno je da se nečeš složiti sa mnom ali ubijeđen sam da je više lošeg ovdje napisano o ovom Kerimu (nemam veze ko je lik da bih ga zbog toga branio) nego o izvjesnom Šiljku koji nije znao ispuniti uplatnicu (lafo nije znao) pa ostasmo bez Europe. Al je.bo to, poenta priće je Kerim. Možda momak zaista i nije kompetentan za funkciju u Želji ali zašto otrov prema njemu, iskreno ne znam da nas je zaje.bao za Europu. Dakle razlog napada može biti samo njegova stranačka pripadnost. Nećemo priću o političkim strankama ali ćemo njega svako malo satanizirati. Ako nije problem molim vas navedite štetu koju je on učinio Želji a koju ostali članovi nisu. Je li mogao donijeti neku veću korist Želji, moRe bit i da je mogao. A zar nisu i drugi. E onda je poenta nešto drugo.
Minimum korektnosti koju tražim da se ovaj moj post ne obriše kao neki predhodni. .
Vjerovatno mnoge neće interesovati moj stav ali iskoristio sam svoje pravo bez da ikoga vrijeđam, ili da protežiram neku političku opciju da dam svoje mišljenje.
Nista od toga nece biti....milanribar je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 3:37 pmDrago mi je da vidim da imamo stručnih željovaca iz oblasti marketinga ovdje na forumu. Ja ću prenijeti kome treba da ima voljnih za pomoći u tom dijelu a nadam se i da ćete se uključiti u rad skupštine u narednim sazivima ili čak u ovaj trenutni.
E jbg sad, nigdje veze.Valter je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:56 pmHajd što koristiš nečije prezime za sarkazam, al i mene kulturno nazva da sam glup, kao star sam pa možeš shvatiti kako nisam skontao tvoj sarkazam. Ups pa možda je i ovo bio sarkazam.AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:43 pmS obzirom da si neki dan pisao kako si jedan od starijih clanova ovog foruma, sto izuzetno postujem, mogu shvatiti kako nisi mogao shvatiti sarkazam. Kao drugo da si procito ostale postove, vidio bi da sam pisao da ima dosta prije njega koje treba mjenjat, a kao trece, nama nije cilj da sjede ljudi u UO koji nas nece zakinut, mada je i to pomak, nego neko ko ce donijet pare. Zelim ti lijep i sportski pozdrav.Valter je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 6:35 pm
Ovo boldirano i podvučeno jedino može vući na diskriminaciju zbog nečijeg prezimena, al tvoje pravo da se nosiš sa tim.
A pozadina napada na Kerima od strane onih koji pišu isključivo o njemu je toliko providna. A iskreno taj Kerim da ima dvije čiste u glavi u ovom trenuku bi napustio sve ovo, koji će mu kur.ac ova zajebnacija. Svakako će biti na odstrelu.
Ko ga yebe ba...napadac sa 0 golova treba da se ismijava...pisaj ga ba...volimtezeljo je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 5:27 pmUz duzno postovanje prema svakome od vas. Ne sjecam se da su se nesto ismijavala Elzner, Husic.. kao sto su oni tad nosili ovaj dres, tako bi admin trrebao malo i iza Beganovica stati.
Neko doso sa konkretnim prijedlogom, projektom i ni mukajet ili je bilo "ja imam marketing u malom prstu trebal vam sta pomoc"Dzezvar je napisao/la:Nista od toga nece biti....milanribar je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 3:37 pmDrago mi je da vidim da imamo stručnih željovaca iz oblasti marketinga ovdje na forumu. Ja ću prenijeti kome treba da ima voljnih za pomoći u tom dijelu a nadam se i da ćete se uključiti u rad skupštine u narednim sazivima ili čak u ovaj trenutni.
I ranije se preporucivalo pa niko ni mukajet..