Evo stranice sa sedmičnim primanjima fudbalera u gotovo svim ligama svijeta, čisto informativno da uporedite sa našom situacijom i mogućnostima:
https://salarysport.com/football/
Tretnuno je Amir na nekih 500 hiljada po sezoni.
Zanimljiv je podatak zamilanribar je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 1:42 pmEvo stranice sa sedmičnim primanjima fudbalera u gotovo svim ligama svijeta, čisto informativno da uporedite sa našom situacijom i mogućnostima:
https://salarysport.com/football/
Tretnuno je Amir na nekih 500 hiljada po sezoni.
Ma samo iz supljeg u prazno , nazalost nista konkretno .volimtezeljo je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 11:58 pmhttps://raport.ba/predsjednik-zelje-edi ... i-problem/
Nista novo..
A očekujemo da nam završe strateškog partneracipiripi je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 10:24 amIma li neko u klubu ko prima platu ili radi volonterski, a da je zaduzen za informacije.
Pripreme su davno pocele, a mi pojma nemamo gdje su sta rade, kako se pripremaju igraci ima li povreda, neki intervju i slicno.
Svi gledaju prema ekipi 1921, pa ljudi to rade iz ljubavi i svi oni imaju svoj zivot i obaveze, ima li neko u klubu kome je to posao.
Kada se pogleda zvanicna stranica kluba, pa nama na stranici stoje informacije iz 2019 godine, vezano za omladinski pogon i slicne stvari, pa to je fakat sramota.
Jedini izvor informacija su nam sportski portali koji ponekad objave kakvu vijest vezano za nas klub, kao i to da danas igramo prijateljsku
Bit će sutra izvještaj sa tekme.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 9:03 amIde li 1921 ekipa danas na tekmu, hoće li biti izvještaj?
Svaka cast!1921.ba je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 10:27 amBit će sutra izvještaj sa tekme.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 9:03 amIde li 1921 ekipa danas na tekmu, hoće li biti izvještaj?![]()
Oni pisu, da se u miru spremamo.cipiripi je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 10:24 amIma li neko u klubu ko prima platu ili radi volonterski, a da je zaduzen za informacije.
Pripreme su davno pocele, a mi pojma nemamo gdje su sta rade, kako se pripremaju igraci ima li povreda, neki intervju i slicno.
Svi gledaju prema ekipi 1921, pa ljudi to rade iz ljubavi i svi oni imaju svoj zivot i obaveze, ima li neko u klubu kome je to posao.
Kada se pogleda zvanicna stranica kluba, pa nama na stranici stoje informacije iz 2019 godine, vezano za omladinski pogon i slicne stvari, pa to je fakat sramota.
Jedini izvor informacija su nam sportski portali koji ponekad objave kakvu vijest vezano za nas klub, kao i to da danas igramo prijateljsku
Pozdrav, na prvu par pitanja:Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:52 pmHajmo braćo šaljite pitanja, marketing, loša komunikacija s navijačima, porez, rezultatski i poslovni ciljevi, investitor,...
Ja sam poslao svoje pitanje. Nadam se da ćemo dobiti sve odgovore.
![]()
Jesi li poslao?Ludvig Leple je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 10:51 amPozdrav, na prvu par pitanja:Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:52 pmHajmo braćo šaljite pitanja, marketing, loša komunikacija s navijačima, porez, rezultatski i poslovni ciljevi, investitor,...
![]()
Kada će se vratiti gospoda Senad Misimović i Vedran Vukotić u Klub?
Koliko je Klub dužan prema Amaru Osimu?
Koji igrači primaju redovno platu, a koji ne primaju nikako (stručni štab isto tako)?
Kada će Edis Mulalić dobiti otkaz?
Kada će početi gradnja južne tribine?
U kojoj fazi su pregovori sa potencijalnim Investitorima i koje su to osobe?
Zbog čega je uplaćeno samo 100HKM poreza i odgoda urađena do 6/23?
Kolika su dugovanja i izloženost prema Bankama?
Kada ćete prestati prositi i moliti navijače da održe Klub u životu?
Pozdrav, odgovori su u skladu sa mojim poznavanjem situacije.Ludvig Leple je napisao/la: ↑sri jan 25, 2023 10:51 amPozdrav, na prvu par pitanja:Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:52 pmHajmo braćo šaljite pitanja, marketing, loša komunikacija s navijačima, porez, rezultatski i poslovni ciljevi, investitor,...
![]()
Kada će se vratiti gospoda Senad Misimović i Vedran Vukotić u Klub?
Koliko je Klub dužan prema Amaru Osimu?
Koji igrači primaju redovno platu, a koji ne primaju nikako (stručni štab isto tako)?
Kada će Edis Mulalić dobiti otkaz?
Kada će početi gradnja južne tribine?
U kojoj fazi su pregovori sa potencijalnim Investitorima i koje su to osobe?
Zbog čega je uplaćeno samo 100HKM poreza i odgoda urađena do 6/23?
Kolika su dugovanja i izloženost prema Bankama?
Kada ćete prestati prositi i moliti navijače da održe Klub u životu?