Samo cu ti rec da slot na EBLu iznosi 20k ojri jer se nisu kvalifikovali, nego su ga otkupili, pa eto. Da ne idemo u off, podrzavam eSport scenu i drago mi je da Bosna to ima. Nadam se da ce i Zeljo imati esport tim u buducnosti, ali nadovezo sam se na post kvaliteta u vezi sponzora.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 11:54 pmNaravno da znam, 70% pokrivaju sponzori. Svi smo mi koji smo u IT-ju nekada bili gameri, samo su neki ostali u tome malo ozbiljnije. Tarek radi u Symphony-u (isto IT kompanija), radio u Ankori do jula ove godine, Fattah i dalje u Ankori radi kao QA. Ostale da ne spominjem. Stranci su, ali zive u Sarajevu, zajednicka konekcija im je Ankora, dobri momci. Vidjecemo kako ce se provesti na ebl-u. Steam sam spomenuo jer ulete na GO ponekad. Odoh daleko, ali poenta je da Ankora ne daje tako lako "velike pare".
Mozda nekad, pa Beganovica preselimo da igra fifu, a ne da se igra sa nasim zivcima npr.
Podrzavam i ja, pogotovo obzirom da sam uz 1.6 obisao cijeli Balkan uzduz i poprijeko. Mnogo prije ovih danasnjih uslova u tom svijetu.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 11:56 pmSamo cu ti rec da slot na EBLu iznosi 20k ojri jer se nisu kvalifikovali, nego su ga otkupili, pa eto. Da ne idemo u off, podrzavam eSport scenu i drago mi je da Bosna to ima. Nadam se da ce i Zeljo imati esport tim u buducnosti, ali nadovezo sam se na post kvaliteta u vezi sponzora.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 11:54 pmNaravno da znam, 70% pokrivaju sponzori. Svi smo mi koji smo u IT-ju nekada bili gameri, samo su neki ostali u tome malo ozbiljnije. Tarek radi u Symphony-u (isto IT kompanija), radio u Ankori do jula ove godine, Fattah i dalje u Ankori radi kao QA. Ostale da ne spominjem. Stranci su, ali zive u Sarajevu, zajednicka konekcija im je Ankora, dobri momci. Vidjecemo kako ce se provesti na ebl-u. Steam sam spomenuo jer ulete na GO ponekad. Odoh daleko, ali poenta je da Ankora ne daje tako lako "velike pare".
Obzirom na to koliko imamo trenera po glavi stanovnika, bili bismo svjetski prvaci.
Kad smo kod trenera, ja imam osjećaj da samo oni najgori među nama i završavaju te školestorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 12:06 amObzirom na to koliko imamo trenera po glavi stanovnika, bili bismo svjetski prvaci.![]()
Jednom je trener rekao jaranu dok smo jos kadeti bili, da si pametan ganjo bi skolu, a ne bi trcao ovde. Kad vidim ove nase igrace, sve kontam da mu je to bila najpametnija recenica ikada izgovorena.salle86 je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 12:07 amKad smo kod trenera, ja imam osjećaj da samo oni najgori među nama i završavaju te školestorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 12:06 amObzirom na to koliko imamo trenera po glavi stanovnika, bili bismo svjetski prvaci.![]()
![]()
Ruku na srce Daver je dobar momak. Znam da ne bi svjesno Zelju ostetio za fening. Veliki bolesnik kluba koji je tu svaku tekmu. Vjerovatno je najmladji clan uprave kluba u historiji, ne treba sad momka razapinjati.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:47 pmSad cu ti rec zasto.
Mi smo zatucani nekim politickim zivotom, drustvo nam se djeli na ove ili one. Imas puno botova sa jedne i druge strane koji je samo javljaju kad se spomene neka politicka partija i onda ode u nedogled. Ljudi to smatraju nekim zivotnim pitanjem, sta li vec. Vidis da se moze kritikovat i bez spominjanja politickih partija.
Btw, ja bih dekretom zabranio da prezime Balic sjedi u UO naseg kluba. Koliko ih je bilo do sad? Otkako su tu nas klub konstantno nazaduje.![]()
Ma ja to zbog maleraSheldon je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 1:14 amRuku na srce Daver je dobar momak. Znam da ne bi svjesno Zelju ostetio za fening. Veliki bolesnik kluba koji je tu svaku tekmu. Vjerovatno je najmladji clan uprave kluba u historiji, ne treba sad momka razapinjati.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 7:47 pmSad cu ti rec zasto.
Mi smo zatucani nekim politickim zivotom, drustvo nam se djeli na ove ili one. Imas puno botova sa jedne i druge strane koji je samo javljaju kad se spomene neka politicka partija i onda ode u nedogled. Ljudi to smatraju nekim zivotnim pitanjem, sta li vec. Vidis da se moze kritikovat i bez spominjanja politickih partija.
Btw, ja bih dekretom zabranio da prezime Balic sjedi u UO naseg kluba. Koliko ih je bilo do sad? Otkako su tu nas klub konstantno nazaduje.![]()
Zadnje 3 godine smorise sa Amirom i njegovim transferom. Sve fol neke ponude i na kraju ostane.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 8:47 amObustavljeni pregovori oko odlaska Amira Hadžiahmetovića iz Konyaspora
Ekstra![]()
Ne kontam priču odbit 4 miliona od engleza a kao pregovara se sa Besiktasem i Galatom koji nude 2.5 i 3 miliona. Glupo i sumnjivo...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 9:27 amZadnje 3 godine smorise sa Amirom i njegovim transferom. Sve fol neke ponude i na kraju ostane.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 8:47 amObustavljeni pregovori oko odlaska Amira Hadžiahmetovića iz Konyaspora
Ekstra![]()
Po priči, Amir je odbio to, ne želi ići iz Turske.milanribar je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 9:43 amNe kontam priču odbit 4 miliona od engleza a kao pregovara se sa Besiktasem i Galatom koji nude 2.5 i 3 miliona. Glupo i sumnjivo...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 9:27 amZadnje 3 godine smorise sa Amirom i njegovim transferom. Sve fol neke ponude i na kraju ostane.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 8:47 amObustavljeni pregovori oko odlaska Amira Hadžiahmetovića iz Konyaspora
Ekstra![]()
Ako me sjećanje služi, samo jedna firma gdje je Balić suvlasnik je 2021. imala oko 400.000 KM čistog profita. Za druge ne znam, za ovu se sjećam kad sam provjeravao da je bilo oko 400.000 KM dobiti. Za 2022. ne znam. Čisto da ljudi imaju predstavu o kakvim parama je riječ.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 11:54 pmNaravno da znam, 70% pokrivaju sponzori. Svi smo mi koji smo u IT-ju nekada bili gameri, samo su neki ostali u tome malo ozbiljnije. Tarek radi u Symphony-u (isto IT kompanija), radio u Ankori do jula ove godine, drugi Chahin i dalje u Ankori radi kao QA. Ostale da ne spominjem. Stranci su, ali zive u Sarajevu, zajednicka konekcija im je Ankora, dobri momci. Vidjecemo kako ce se provesti na ebl-u. Steam sam spomenuo jer ulete na GO ponekad. Odoh daleko, ali poenta je da Ankora ne daje tako lako "velike pare".
Ne znam, nek mi obrazloži neko razumno kako je bolje za igrača u najboljim igračkim godinama i reprezentativca, ostati u Turskoj i ne ići u najjaču ligu na svijetu koju će Barnsli igrati dogodine. Super je Bešiktaš, Galatasaray, vjerujem da će lijepo zarađivati ali mislim da se uvijek može u Tursku vratiti ako ne uspije ovamo...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 10:30 amPo priči, Amir je odbio to, ne želi ići iz Turske.milanribar je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 9:43 amNe kontam priču odbit 4 miliona od engleza a kao pregovara se sa Besiktasem i Galatom koji nude 2.5 i 3 miliona. Glupo i sumnjivo...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 9:27 am
Zadnje 3 godine smorise sa Amirom i njegovim transferom. Sve fol neke ponude i na kraju ostane.
Zbog covida se tada pumpao ogroman novac u IT sektoru, plus su svi bili remote. Danas je drugacija prica, ogromna je kriza u IT sektoru. FAANG kompanije masovno otpustaju radnike, osim Apple-a do sada. Sve to pogadja i nase firme.kvalitet je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 10:57 amAko me sjećanje služi, samo jedna firma gdje je Balić suvlasnik je 2021. imala oko 400.000 KM čistog profita. Za druge ne znam, za ovu se sjećam kad sam provjeravao da je bilo oko 400.000 KM dobiti. Za 2022. ne znam. Čisto da ljudi imaju predstavu o kakvim parama je riječ.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 23, 2023 11:54 pmNaravno da znam, 70% pokrivaju sponzori. Svi smo mi koji smo u IT-ju nekada bili gameri, samo su neki ostali u tome malo ozbiljnije. Tarek radi u Symphony-u (isto IT kompanija), radio u Ankori do jula ove godine, drugi Chahin i dalje u Ankori radi kao QA. Ostale da ne spominjem. Stranci su, ali zive u Sarajevu, zajednicka konekcija im je Ankora, dobri momci. Vidjecemo kako ce se provesti na ebl-u. Steam sam spomenuo jer ulete na GO ponekad. Odoh daleko, ali poenta je da Ankora ne daje tako lako "velike pare".
To sam i ja rekao, ali očito su bolje pare u Turskoj.milanribar je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 12:06 pmNe znam, nek mi obrazloži neko razumno kako je bolje za igrača u najboljim igračkim godinama i reprezentativca, ostati u Turskoj i ne ići u najjaču ligu na svijetu koju će Barnsli igrati dogodine. Super je Bešiktaš, Galatasaray, vjerujem da će lijepo zarađivati ali mislim da se uvijek može u Tursku vratiti ako ne uspije ovamo...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 10:30 amPo priči, Amir je odbio to, ne želi ići iz Turske.milanribar je napisao/la: ↑uto jan 24, 2023 9:43 am
Ne kontam priču odbit 4 miliona od engleza a kao pregovara se sa Besiktasem i Galatom koji nude 2.5 i 3 miliona. Glupo i sumnjivo...