Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 23, 2023 11:54 pm

Naravno da znam, 70% pokrivaju sponzori. Svi smo mi koji smo u IT-ju nekada bili gameri, samo su neki ostali u tome malo ozbiljnije. Tarek radi u Symphony-u (isto IT kompanija), radio u Ankori do jula ove godine, drugi Chahin i dalje u Ankori radi kao QA. Ostale da ne spominjem. Stranci su, ali zive u Sarajevu, zajednicka konekcija im je Ankora, dobri momci. Vidjecemo kako ce se provesti na ebl-u. Steam sam spomenuo jer ulete na GO ponekad. Odoh daleko, ali poenta je da Ankora ne daje tako lako "velike pare".
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 23, 2023 11:56 pm

storm_raider je napisao/la:
Naravno da znam, 70% pokrivaju sponzori. Svi smo mi koji smo u IT-ju nekada bili gameri, samo su neki ostali u tome malo ozbiljnije. Tarek radi u Symphony-u (isto IT kompanija), radio u Ankori do jula ove godine, Fattah i dalje u Ankori radi kao QA. Ostale da ne spominjem. Stranci su, ali zive u Sarajevu, zajednicka konekcija im je Ankora, dobri momci. Vidjecemo kako ce se provesti na ebl-u. Steam sam spomenuo jer ulete na GO ponekad. Odoh daleko, ali poenta je da Ankora ne daje tako lako "velike pare".
Samo cu ti rec da slot na EBLu iznosi 20k ojri jer se nisu kvalifikovali, nego su ga otkupili, pa eto. Da ne idemo u off, podrzavam eSport scenu i drago mi je da Bosna to ima. Nadam se da ce i Zeljo imati esport tim u buducnosti, ali nadovezo sam se na post kvaliteta u vezi sponzora.
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

uto jan 24, 2023 12:00 am

Da je nama kako zadržati sport team Željo, kakav još crni esport 🙃
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 24, 2023 12:01 am

salle86 je napisao/la:
Mozda nekad, pa Beganovica preselimo da igra fifu, a ne da se igra sa nasim zivcima npr.

storm_raider
Kontakt:

uto jan 24, 2023 12:06 am

AsharaK je napisao/la:
pon jan 23, 2023 11:56 pm
Naravno da znam, 70% pokrivaju sponzori. Svi smo mi koji smo u IT-ju nekada bili gameri, samo su neki ostali u tome malo ozbiljnije. Tarek radi u Symphony-u (isto IT kompanija), radio u Ankori do jula ove godine, Fattah i dalje u Ankori radi kao QA. Ostale da ne spominjem. Stranci su, ali zive u Sarajevu, zajednicka konekcija im je Ankora, dobri momci. Vidjecemo kako ce se provesti na ebl-u. Steam sam spomenuo jer ulete na GO ponekad. Odoh daleko, ali poenta je da Ankora ne daje tako lako "velike pare".
Samo cu ti rec da slot na EBLu iznosi 20k ojri jer se nisu kvalifikovali, nego su ga otkupili, pa eto. Da ne idemo u off, podrzavam eSport scenu i drago mi je da Bosna to ima. Nadam se da ce i Zeljo imati esport tim u buducnosti, ali nadovezo sam se na post kvaliteta u vezi sponzora.
Podrzavam i ja, pogotovo obzirom da sam uz 1.6 obisao cijeli Balkan uzduz i poprijeko. Mnogo prije ovih danasnjih uslova u tom svijetu.

Vezano za Zelju, daj Boze.

storm_raider
Kontakt:

salle86 je napisao/la:
Obzirom na to koliko imamo trenera po glavi stanovnika, bili bismo svjetski prvaci. :kafa:

salle86
Kontakt:

uto jan 24, 2023 12:07 am

salle86 je napisao/la:
Obzirom na to koliko imamo trenera po glavi stanovnika, bili bismo svjetski prvaci. :kafa:
Kad smo kod trenera, ja imam osjećaj da samo oni najgori među nama i završavaju te škole 🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 24, 2023 12:10 am

salle86 je napisao/la:
uto jan 24, 2023 12:07 am
salle86 je napisao/la:
Kad smo kod trenera, ja imam osjećaj da samo oni najgori među nama i završavaju te škole 🤣
Jednom je trener rekao jaranu dok smo jos kadeti bili, da si pametan ganjo bi skolu, a ne bi trcao ovde. Kad vidim ove nase igrace, sve kontam da mu je to bila najpametnija recenica ikada izgovorena. :D

Sheldon
Kontakt:

uto jan 24, 2023 1:14 am

AsharaK je napisao/la:
pon jan 23, 2023 7:47 pm
kvalitet je napisao/la:
pon jan 23, 2023 6:42 pm
Imam pitanje - da li je (su) firma(e) Kerima Balića sponzor kluba i koliko novca je (su) njegova(e) firma(e) u 2022. kroz sponzorstvo donijela(e) klubu?
Sad cu ti rec zasto.
Mi smo zatucani nekim politickim zivotom, drustvo nam se djeli na ove ili one. Imas puno botova sa jedne i druge strane koji je samo javljaju kad se spomene neka politicka partija i onda ode u nedogled. Ljudi to smatraju nekim zivotnim pitanjem, sta li vec. Vidis da se moze kritikovat i bez spominjanja politickih partija. :D

Btw, ja bih dekretom zabranio da prezime Balic sjedi u UO naseg kluba. Koliko ih je bilo do sad? Otkako su tu nas klub konstantno nazaduje. :D
Ruku na srce Daver je dobar momak. Znam da ne bi svjesno Zelju ostetio za fening. Veliki bolesnik kluba koji je tu svaku tekmu. Vjerovatno je najmladji clan uprave kluba u historiji, ne treba sad momka razapinjati.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 24, 2023 2:15 am

Sheldon je napisao/la:
uto jan 24, 2023 1:14 am
AsharaK je napisao/la:
pon jan 23, 2023 7:47 pm
kvalitet je napisao/la:
pon jan 23, 2023 6:42 pm
Imam pitanje - da li je (su) firma(e) Kerima Balića sponzor kluba i koliko novca je (su) njegova(e) firma(e) u 2022. kroz sponzorstvo donijela(e) klubu?
Sad cu ti rec zasto.
Mi smo zatucani nekim politickim zivotom, drustvo nam se djeli na ove ili one. Imas puno botova sa jedne i druge strane koji je samo javljaju kad se spomene neka politicka partija i onda ode u nedogled. Ljudi to smatraju nekim zivotnim pitanjem, sta li vec. Vidis da se moze kritikovat i bez spominjanja politickih partija. :D

Btw, ja bih dekretom zabranio da prezime Balic sjedi u UO naseg kluba. Koliko ih je bilo do sad? Otkako su tu nas klub konstantno nazaduje. :D
Ruku na srce Daver je dobar momak. Znam da ne bi svjesno Zelju ostetio za fening. Veliki bolesnik kluba koji je tu svaku tekmu. Vjerovatno je najmladji clan uprave kluba u historiji, ne treba sad momka razapinjati.
Ma ja to zbog malera :D

MiroslavKruzik

uto jan 24, 2023 3:34 am

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 24, 2023 8:47 am

Obustavljeni pregovori oko odlaska Amira Hadžiahmetovića iz Konyaspora

Ekstra :psujem:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jan 24, 2023 9:27 am

Leon_Professional je napisao/la:

Zadnje 3 godine smorise sa Amirom i njegovim transferom. Sve fol neke ponude i na kraju ostane.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

milanribar
Kontakt:

uto jan 24, 2023 9:43 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:

Zadnje 3 godine smorise sa Amirom i njegovim transferom. Sve fol neke ponude i na kraju ostane.
Ne kontam priču odbit 4 miliona od engleza a kao pregovara se sa Besiktasem i Galatom koji nude 2.5 i 3 miliona. Glupo i sumnjivo...

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jan 24, 2023 10:19 am

Ko nije poslovo sa Turcima taj ne moze ni razumjeti kakvi su to hostapleri.

Zednog bi te preko vode preveli, tako da ove za.jebancije sa Amirom ni malo ne iznenadjuju.

Ljudi ovdje gledaju samo svoje LICNE interese, boli njih briga za igrace i za klub opcenito,
Alea iacta est!

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 24, 2023 10:30 am

milanribar je napisao/la:

Ne kontam priču odbit 4 miliona od engleza a kao pregovara se sa Besiktasem i Galatom koji nude 2.5 i 3 miliona. Glupo i sumnjivo...
Po priči, Amir je odbio to, ne želi ići iz Turske.

kvalitet
Kontakt:

uto jan 24, 2023 10:57 am

Naravno da znam, 70% pokrivaju sponzori. Svi smo mi koji smo u IT-ju nekada bili gameri, samo su neki ostali u tome malo ozbiljnije. Tarek radi u Symphony-u (isto IT kompanija), radio u Ankori do jula ove godine, drugi Chahin i dalje u Ankori radi kao QA. Ostale da ne spominjem. Stranci su, ali zive u Sarajevu, zajednicka konekcija im je Ankora, dobri momci. Vidjecemo kako ce se provesti na ebl-u. Steam sam spomenuo jer ulete na GO ponekad. Odoh daleko, ali poenta je da Ankora ne daje tako lako "velike pare".
Ako me sjećanje služi, samo jedna firma gdje je Balić suvlasnik je 2021. imala oko 400.000 KM čistog profita. Za druge ne znam, za ovu se sjećam kad sam provjeravao da je bilo oko 400.000 KM dobiti. Za 2022. ne znam. Čisto da ljudi imaju predstavu o kakvim parama je riječ.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

milanribar
Kontakt:

uto jan 24, 2023 12:06 pm

Ne znam, nek mi obrazloži neko razumno kako je bolje za igrača u najboljim igračkim godinama i reprezentativca, ostati u Turskoj i ne ići u najjaču ligu na svijetu koju će Barnsli igrati dogodine. Super je Bešiktaš, Galatasaray, vjerujem da će lijepo zarađivati ali mislim da se uvijek može u Tursku vratiti ako ne uspije ovamo...

storm_raider
Kontakt:

uto jan 24, 2023 12:13 pm

kvalitet je napisao/la:
uto jan 24, 2023 10:57 am
Ako me sjećanje služi, samo jedna firma gdje je Balić suvlasnik je 2021. imala oko 400.000 KM čistog profita. Za druge ne znam, za ovu se sjećam kad sam provjeravao da je bilo oko 400.000 KM dobiti. Za 2022. ne znam. Čisto da ljudi imaju predstavu o kakvim parama je riječ.
Zbog covida se tada pumpao ogroman novac u IT sektoru, plus su svi bili remote. Danas je drugacija prica, ogromna je kriza u IT sektoru. FAANG kompanije masovno otpustaju radnike, osim Apple-a do sada. Sve to pogadja i nase firme.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 24, 2023 12:20 pm

uto jan 24, 2023 12:06 pm

Ne znam, nek mi obrazloži neko razumno kako je bolje za igrača u najboljim igračkim godinama i reprezentativca, ostati u Turskoj i ne ići u najjaču ligu na svijetu koju će Barnsli igrati dogodine. Super je Bešiktaš, Galatasaray, vjerujem da će lijepo zarađivati ali mislim da se uvijek može u Tursku vratiti ako ne uspije ovamo...
To sam i ja rekao, ali očito su bolje pare u Turskoj.
A i nije jedini koji tako razmišlja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.

Prijava