Bili smo razočarani kada Irfan nije došao prije par godina, jer je fakat u Krupi bio "ko beton". Sada, nakon iskustva iz Švedske, on je ipak "mačak u vreći" i prinova, sve dok svojom igrom ne dokaže drukčije. Jeste rizik ako je potpisao na godinu i po, ali mislim da bi on trebao biti pravi tek u narednoj sezoni, dok se spremi, uklopi, vrati na "postavke" PL Bosne i Hercegovine. Sjetimo se i Zahirovića, mislili smo razvaliće, a on flop. I ne samo on mnogo je takvih kroz Želju prošlo, od kojih smo mnogo očekivali, a razočarali se na kraju. Zato, Irfane dobro došao, sve najbolje, ali polako, da se ponovo ne bi razočarali.
Interesantno je da među nama niko golmana ne spominje. Ja iskreno smatram da nam tu baš dobro škripi, i ja bi se ove zime riješio Bendera, a tražio kvalitetnije rješenje. Na žalost sada je kasno vjerovatno.
Nadam se da ćemo i špica dovesti, ako ne bude, takođe se nadam da će Haračić biti opcija prije Dženisa.
U 21 ipak nama najviše "škripi". Nešto smo valjda dobili sa ovim malim iz Zrinjskog, ali nije dovoljno. Mislim da će "štekati" tu na proljeće. Daj Bože da i Beća krene agresivnije i sa više samopouzdanja, a Drina neka samo nastavi kao jesenas.
Teško će proljeće biti, iskreno ne očekujem mnogo, obzirom na sve okolnosti, kada bi dogvatili Europu, bilo bi to iznad svih očekivanja.