Ne dovodimo Islanđane

Ne dovodimo Islanđane
Joj da nam je jedan taj prelazni iz 2016, da ne spavamo noćima hahaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jan 17, 2023 7:34 pmKopiraju nas iz 2016. godine kad smo dovodili koga smo stigli.
Mi smo tada dobijali i dobijali utakmice, onda u maju smo bili sretni kad smo izvukli remi kući protiv Rudara iz Prijedora.
Ma ovaj Turković je izjavio nedavno da Hodžić traži klub po Turskoj, jedino da mu sve propadne doći će kod nas.
Pa to je i logicno.milanribar je napisao/la:Ma ovaj Turković je izjavio nedavno da Hodžić traži klub po Turskoj, jedino da mu sve propadne doći će kod nas.
Bespotrebne su mi ove neke objave po instagramu, zna da smo u kurcu i da bi raja volila da nam dodje takvo pojačanje al nemoj davat lažnu nadu ako nema šanse.
Znaci nisam jedinimilanribar je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 8:54 amMa problem je što je vukao dvije jako nezgodne povrede i nije ih dobro zaliječio, prvo povreda trbušnog zida pa povreda leđa. Dugo je trpio i igrao povrijeđen i onda je došlo na naplatu. Dugo je bez odigrane utakmice, mislim da mu neće škoditi makar pola sezone u našoj ligi da vrati formu. Najgore je za fudbalera kad u najboljim godinama ne igra a on je u tim godinama. Ove objave na društvenim mrežama odaju da nije baš najstabilniji trenutno, volio bi da griješim.
Nisi iskreno, i meni djeluje ko da je malo labilanAsharaK je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 8:58 amZnaci nisam jedinimilanribar je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 8:54 amMa problem je što je vukao dvije jako nezgodne povrede i nije ih dobro zaliječio, prvo povreda trbušnog zida pa povreda leđa. Dugo je trpio i igrao povrijeđen i onda je došlo na naplatu. Dugo je bez odigrane utakmice, mislim da mu neće škoditi makar pola sezone u našoj ligi da vrati formu. Najgore je za fudbalera kad u najboljim godinama ne igra a on je u tim godinama. Ove objave na društvenim mrežama odaju da nije baš najstabilniji trenutno, volio bi da griješim.![]()