Da mi je znati ko dovodi igrace na probu i ko odobrava to.
Da mi je znati ko dovodi igrace na probu i ko odobrava to.
Bilalagic, nije nam Kemo i Madzid bila dovoljna opomena. Vratite i Husaru da nas dvojica papaka bar jebu
A evo vidim da je menadžer isti kao kod Edisa i Haračića. Mogao bi leći jedan ugovor na godinu i po, bit će na klupi u kupu. Na ljeto ide raskid.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 17, 2023 4:52 pmBilalagic, nije nam Kemo i Madzid bila dovoljna opomena. Vratite i Husaru da nas dvojica papaka bar jebu
Puno kvalitetniji i trazili smo ga na forumu ovdje prije par godina.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jan 17, 2023 4:46 pmMoze li se znati koji je bek u pitanju sto ga spominjete?
Jel kvalitetniji od trenutnih bar
Koji je to?
Pa ce biti skupljaj pare od navijaca da nas Hubanic u crno ne zavedeLARSSON je napisao/la: ↑uto jan 17, 2023 5:07 pmA evo vidim da je menadžer isti kao kod Edisa i Haračića. Mogao bi leći jedan ugovor na godinu i po, bit će na klupi u kupu. Na ljeto ide raskid.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 17, 2023 4:52 pmBilalagic, nije nam Kemo i Madzid bila dovoljna opomena. Vratite i Husaru da nas dvojica papaka bar jebu
Sta treba igraca iz Malmea da dovedemo?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jan 17, 2023 6:03 pmLik igro 4 ligu Svedske,ne moze se to smtrati pojacanjem al hajde
Moramo se navici na ovakva "pojacanja" i to je to...
A možeš li ti meni odgovoriti evo kako bi tebe Bingo privukao da kod njih kupuješ pored ostalih lanaca (nebitno je sad fakat ime).Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto jan 17, 2023 1:12 pmMoze ovo puno bolje sa clanskim. Ne treba nam 3, 4 hiljade biti neki domet, a 1650 ljudi je tanko dosad. Nadam se 5 hiljada do prve utakmice, ali ovim tempom tesko. Imam osjecaj da oni sto najvise pametuju ne samo po forumima nego i generalno najmanje daju doprinos tamo gdje se treba dati.
Hajde Amire, vakat je.Da nisu u pitanju tek špekulacije potvrdio i njegov “impressario” Hadis Zubanović za portal.
– Istine u tome ima. Amir je skrenuo veliku pažnju na sebe. Pregovori traju i ne mogu detaljnije o tome sve dok iz Konyaspora ne izađu s informacijom da je postignut dogovor s nekim od klubova. Jesu li to klubovi koji se spominju u medijima (Burnley i Bešiktaš, op.a)? Jesu, ali zadnjih dana pojavili su se još neki iz Italije, Njemačke… Vidjet ćemo – kaže nam Hadis Zubanović.
Hadžiahmetović s Konyasporom ima ugovor do ljeta 2024. godine. Navodno ga ne žele pustiti bez pet miliona eura.
– Konyaspor će pokušati da dobije što je više moguće, to je normalno, a koja će cifra na kraju biti – vidjet ćemo. Svašta se piše. Klubovi obično naprave neki ‘deal’ kako bi sve strane bile zadovoljne.
Igro je dugo Prvu ligu Švedske, pa i drugu, samo je zadnju sezonu igro treću.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jan 17, 2023 6:03 pmLik igro 4 ligu Svedske,ne moze se to smtrati pojacanjem al hajde
Moramo se navici na ovakva "pojacanja" i to je to...