ode Dzeko u Englesku
prosvijetlio bih,ali nema Struje
Zna ali nije mu to posao.
Interesantno je da je Smit koji je bio golman samo jednu sezonu igrao u Zelji i u sljedecoj je bio nas trener. Nakon toga je Josip Sebalj, koji je isto bio golman, preuzeo tu ulogu.
Kod nas je sve suprotno, država sad mislim na FBiH gasi sportsk.e kolektive, otima im imovinu, ne da obićni sporazum da potpišeš da bi funkcionisao uopšte, postavi ti milion uslova, misliš da se kod nas slučajbo razvuklo sa PU i tim sporazumom. Mi se radujemo kad produže moratorij na porezne dugove, a ne da nam nađu sponzora. Dodiku svaka čast i Rs-u nikada nijedan sportski kolektiv ugasili nisu, a kad negdje zapne kao kod Borca sada ulete s parama i riješe to. Kod nas sve lafo ne mogu zbog Zakona. Ja neki dan nisam slučajno pitao kolika nam je kamata od 2018-te, ta kamata nam neće biti otpisana, eto i toga su se Bošnje sjetile.milanribar je napisao/la: ↑uto jan 17, 2023 11:20 amDok čekamo pojačanja i prve prijateljske, evo jedna zanimljivost sa istoka. Čisto da uporedimo kako oni a kako mi i što oni mogu a što mi ne možemo, trenutno.
https://www.butasport.rs/drzava-pronasl ... ca/?fbclid