Treba pare od članarine usmjeriti u neki turbe da ubacimo.

Ma realno kakve se stuhe prodaju za neke cifretine, evo ovaj levat satro 100mil€ u Chelsea, nidje veze. Otimacina za njega kofol i 100mil, vala ne bih ni ja dao Amira ispod 10 milki € ili £...AsharaK je napisao/la: ↑ned jan 15, 2023 11:14 amNisu ni Turci normalni, daj prodaj ga za 6mil jbt ledplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jan 15, 2023 10:10 amPo ovom turskom mediju i nekom bliskom Burnleyu, Turci traže 10£-12£Mil ....**** majku, napumpa se ovom guardiolu cijena, 3 utakmice dobre odigrao, loziona hajc u medijima i bum sto miliona satro...daj boze da i nama bude u pola![]()
Volio bih i ja, samo sto nece niko dati te pare. Al bi bila odlicna cifra za nas realnoplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jan 15, 2023 11:32 amMa realno kakve se stuhe prodaju za neke cifretine, evo ovaj levat satro 100mil€ u Chelsea, nidje veze. Otimacina za njega kofol i 100mil, vala ne bih ni ja dao Amira ispod 10 milki € ili £...AsharaK je napisao/la: ↑ned jan 15, 2023 11:14 amNisu ni Turci normalni, daj prodaj ga za 6mil jbt ledplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jan 15, 2023 10:10 amPo ovom turskom mediju i nekom bliskom Burnleyu, Turci traže 10£-12£Mil ....**** majku, napumpa se ovom guardiolu cijena, 3 utakmice dobre odigrao, loziona hajc u medijima i bum sto miliona satro...daj boze da i nama bude u pola![]()
Od riječi do riječi.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned jan 15, 2023 5:40 pmEventualni novac od Amira treba odmah preusmjeriti poreskoj upravi. To postaviti kao prioritet. Riješili bi ogroman problem, bili bi privlačniji investitoru i naravno dugoročno skinuli omču s vrata. Druga stvar Amir nam je zadnja slamka spasa. Mi jednostavno nemamo više niti jednog igrača koji nam može donijeti novac. Imamo procenat od Adela ali to je beskorisno. Dečko jednostvano nikad neće u AEK-u ostvariti potencijal. Možda je do njeg, ali to je činjenica. Mislim da mi ko navijači moramo izvršiti pritisak na UO da to bude prioritet. Ja ljudima iz UO izuzev Kovačevića ne vjerujem. Nesposobni su, neangažirani a pojedinci ne rade u interesu kluba. Ostatak eventualnih prihoda iskoristiti da se istok završi i da se dobiju papiri.
Isto sam razmisljao. Da ne bude neki reprogram opet pa da se bacaju pare na neke druge stvari.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned jan 15, 2023 5:40 pmEventualni novac od Amira treba odmah preusmjeriti poreskoj upravi. To postaviti kao prioritet. Riješili bi ogroman problem, bili bi privlačniji investitoru i naravno dugoročno skinuli omču s vrata. Druga stvar Amir nam je zadnja slamka spasa. Mi jednostavno nemamo više niti jednog igrača koji nam može donijeti novac. Imamo procenat od Adela ali to je beskorisno. Dečko jednostvano nikad neće u AEK-u ostvariti potencijal. Možda je do njeg, ali to je činjenica. Mislim da mi ko navijači moramo izvršiti pritisak na UO da to bude prioritet. Ja ljudima iz UO izuzev Kovačevića ne vjerujem. Nesposobni su, neangažirani a pojedinci ne rade u interesu kluba. Ostatak eventualnih prihoda iskoristiti da se istok završi i da se dobiju papiri.
Zelji treba samo jedan Anelkaplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jan 16, 2023 12:51 pmKad na kraju bude ko za Viscu... 974 prijelazna roka je po cijeloj Evropi setao, na kraju 1 transfer u karijeri..
Kud nas neka budala ko Mandzukic ne potrefi haha
Nedo TurkovićAsharaK je napisao/la: ↑pon jan 16, 2023 12:54 pmZelji treba samo jedan Anelkaplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jan 16, 2023 12:51 pmKad na kraju bude ko za Viscu... 974 prijelazna roka je po cijeloj Evropi setao, na kraju 1 transfer u karijeri..
Kud nas neka budala ko Mandzukic ne potrefi haha![]()
*Anelka za kojeg placaju obestecenjeDiverzant je napisao/la:Nedo TurkovićAsharaK je napisao/la: ↑pon jan 16, 2023 12:54 pmZelji treba samo jedan Anelkaplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jan 16, 2023 12:51 pmKad na kraju bude ko za Viscu... 974 prijelazna roka je po cijeloj Evropi setao, na kraju 1 transfer u karijeri..
Kud nas neka budala ko Mandzukic ne potrefi haha![]()
Ma to sam pročitao, nisam ja istraživao.