Ma bravo, svaka vam čast.
Sramota, a garantujem da sam najstariji koji piše na ovom forumu.
E nek ste me prepoznali kao največeg neprijatelja Želje. Još jednom, BRAVO.
Pa ako si najstariji postuj pravila foruma, cuj najveci neprijatelj Zelje jer ti je obrisan post, svasta
Ako se dobro sjećam, čini mi se da su "spasioci" odmah nakon ulaska u klub povukli te prijave.storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 10:08 amVidi, obzirom na pritiske i sve sto se desavalo tih mjeseci, pa i godina na te ljude, vjerovatno nisu zeljeli sebi da dodatno jos okrecu pojedince protiv sebe. Ne znam, nagadjam. Ali eto, pokrenuli su nesto i ako nesto i bude od toga, bice zbog te prijave.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 9:31 amPa kako možeš dići protiv NN lica a u papirima ima ko je kad bio. Pa je.bemu majku nije kasetofon iz auta ukro pa da podnosis prijavu protiv NN licastorm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 8:27 am
Nije to bas tako bilo. Nije njihovo bilo da glume i kadiju i dzelata, ovo je ipak pravna drzava. Digli su tuzbe protiv N.N. lica, a na tuzilastvu je da istrazi ko su oni. Ti predmeti su vjerovatno jos uvijek aktivni i ako izadju na cistac, izaci ce jer je to ta struktura pokrenula. Uradili su samim time vise nego ijedna struktura prije njih i nakon na tom konkretno problemu.
Volio bih da ovakve kriterije drzimo prema svima, a ne samo prema onima sto su nedvojbeno najvise uradili.
Ne moze se predmet takve prirode koji je prosao protokol povuci, nije razvod braka.Sky1 je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 12:32 pmAko se dobro sjećam, čini mi se da su "spasioci" odmah nakon ulaska u klub povukli te prijave.storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 10:08 amVidi, obzirom na pritiske i sve sto se desavalo tih mjeseci, pa i godina na te ljude, vjerovatno nisu zeljeli sebi da dodatno jos okrecu pojedince protiv sebe. Ne znam, nagadjam. Ali eto, pokrenuli su nesto i ako nesto i bude od toga, bice zbog te prijave.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 9:31 am
Pa kako možeš dići protiv NN lica a u papirima ima ko je kad bio. Pa je.bemu majku nije kasetofon iz auta ukro pa da podnosis prijavu protiv NN lica
Super.storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 1:01 pmNe moze se predmet takve prirode koji je prosao protokol povuci, nije razvod braka.Sky1 je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 12:32 pmAko se dobro sjećam, čini mi se da su "spasioci" odmah nakon ulaska u klub povukli te prijave.storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 10:08 am
Vidi, obzirom na pritiske i sve sto se desavalo tih mjeseci, pa i godina na te ljude, vjerovatno nisu zeljeli sebi da dodatno jos okrecu pojedince protiv sebe. Ne znam, nagadjam. Ali eto, pokrenuli su nesto i ako nesto i bude od toga, bice zbog te prijave.
Ti na forumu ko da si od jucer majkemi. Tako je od samog pocetka, cuj da najbolje pisete vas 5,6. Sta treba pustit da pise ko sta hoce, dokle bi to dovelo onda?fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 2:08 pmFakat AsharaK sta se.res , kojeg dzavola brises postove? Jesam sta slagao, jesam koga uvrijedio ? Samo iznosim svoje mišljenje
E cu dno dna.fanaticZeljin je napisao/la:I onda se cudite sto je ovaj forum dotakao dno dna
Vise nego realno
Baš mi znamo lol..
Investitor nece investirati
Jel red da izadju u javnost kao sto su rekli?
Dakle ja spadam u one koji pišu "ko šta hoce". Ovi što pišu o investitorima, porezima, silnim igračima koji nam dolaze i sl. su sveznalice a ja nemam pojma šta pišem.AsharaK je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 2:16 pmTi na forumu ko da si od jucer majkemi. Tako je od samog pocetka, cuj da najbolje pisete vas 5,6. Sta treba pustit da pise ko sta hoce, dokle bi to dovelo onda?fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 2:08 pmFakat AsharaK sta se.res , kojeg dzavola brises postove? Jesam sta slagao, jesam koga uvrijedio ? Samo iznosim svoje mišljenje
Zabranjeno je i tacka.