kvalitet je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 3:00 am
Qooler je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 1:02 am
kvalitet je napisao/la: ↑sub jan 14, 2023 12:47 am
Onda nikad nije ni trebao ulaziti u klub, vrlo jednostavno. Ovako će ostati upamćen kao neko ko je uradio odlične stvari za klub, ali nedovoljno hrabar za nešto više. Na kraju krajeva, ako znaš za neko krivično djelo, dužnost je to prijaviti. Oni to nisu uradili, ne mislim samo na Senada. To im najviše ja zamjeram.
I to što ima milione u kontekstu Želje je nebitno. Željo je puno veći i od Senada i od svih nas. To što dobiješ priliku pitati se nešto u Želji bi trebala biti najveća odgovornost i čast u životu. Ali s obzirom na to da su kod nas apsolutno sve vrijednosti poremećene, ne čudi me takvo razmišljanje.
Hvala njemu što je ušao u klub. Unaprijedio nas je. Divim se njegovom djelu kad god odem na utakmicu. Grbavica ima skroz drugi izgled zahvaljujući njemu. To će ostat upisano dok je Želje, znači zauvjek.
Isto tako sam "sretan" jer imamo tebe i takve kao ti, u kontekstu ko je za šta sposoban. Ako je sve to što je on učinio ništa, takvi kao ti će nas, kada se uhvatite u koštac sa problemima koji nas more, sve to riješiti i dići u nebo. Moje iskustvo je da prvo skočim, pa kažem "hop". Možemo mi ovde diskutovat o Ronaldu i Mesiju, al u stvarnosti prvo treba doći u priliku da im kopačke dodirnemo, uslikamo se sa njima. To je level nedostižan za nas, zato je bolje da se svi bavimo onim za šta smo sposobni.
Obavezno u večernju školu i uči opet čitanje s razumijevanjem. Ja govorim da ta Uprava na čelu sa Senadom jeste bila najbolja, a ti mi pričaš o Grbavici i sl.
Sve to stoji, ali ponavljam, da su se uhvatili u koštac s izvorom problema, a ne bavili se samo posljedicama, ne bi nikad bili otjerani. Shvataš sad? Nisu željeli, nisu smjeli, nisu znali… ne znam šta je bilo, ali ni oni se nisu bavili time da se napokon jasno, glasno i nedvosmisleno kaže KO JE KRIV I ZA ŠTA KONKRETNO.
Dakle tvrdiš, da po tvojoj izjavi, najsposbnija uprava, nikada nije trebala doći u Želju, ako nije mogla sve riješiti i prije svega svima nama reći KO JE KRIV, što ionako svako sa gram mozga već zna i tada i danas.
Važi buraz, odoh ja u večernju, da riješim to.
Molim te da samo ti do tada riješi ove probleme od kojih je Senad pobjegao. Jest stvarno pogriješio, pa ti ispravi.
Poslije toga, vidi da Musku, popraviš dionice Tesle, i nešto mu sa twiterom ne ide. Popravi to, sevap je pomoći čovjeku izgubio je preko 100 mrd u 2022, sad samo ima 138 000 000 000 USD.
Bitno je da ima takvih, za sve ove nesposobne okolo, bez škole i koji ne znaju sa čim se u koštac treba hvatati.