Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sheldon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 05, 2023 4:55 pm

Sky1 je napisao/la:
čet jan 05, 2023 4:48 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet jan 05, 2023 12:51 pm
Sky1 je napisao/la:
čet jan 05, 2023 11:17 am

hahahahaah, a jel'? Koliko ti imaš godina Fićo? Ti kao zrela i odrasla osoba, ako nisi neko dijete bi trebao znati da su to price za malu djecu. Nemoj nam to ovdje podvaljivati živ bio. Ja mislim da ti to nesvjesno, jer ne razumiješ kako ovdje kod nas funkcioniše društveno-politički život, pa ću ti halaliti ovu glupost.
Boga mi na tvoju zalost Fico je u pravu....
Vjeruj mi...
Što na moju žalost, ako je to bilo u interesu Želje. Hvala mu, samo se nadam da ništa nije tražio zauzvrat, ipak je to Amarova škola. Meni samo nije jasno šta se tu imalo pomoći ali nema veze.
Hoces li se izvinuti sto si me nazvao lazovom? Bilo bi ljudski…
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Dzezvar
Kontakt:

čet jan 05, 2023 5:23 pm

Sky1 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
čet jan 05, 2023 11:17 am

hahahahaah, a jel'? Koliko ti imaš godina Fićo? Ti kao zrela i odrasla osoba, ako nisi neko dijete bi trebao znati da su to price za malu djecu. Nemoj nam to ovdje podvaljivati živ bio. Ja mislim da ti to nesvjesno, jer ne razumiješ kako ovdje kod nas funkcioniše društveno-politički život, pa ću ti halaliti ovu glupost.
Vjeruj mi...
Što na moju žalost, ako je to bilo u interesu Želje. Hvala mu, samo se nadam da ništa nije tražio zauzvrat, ipak je to Amarova škola. Meni samo nije jasno šta se tu imalo pomoći ali nema veze.
Na tvoju stetu jer vidim da prozivas lika....
Nijaz nema ama bas nikakve veze sa Amarom vec odavno,cak sta vise ....
Imalo se pomoci itekako ,s obzirom u kakvom drustvu zivimo i kakvi su sve likovi odlucivali o ovome.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

čet jan 05, 2023 5:25 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
čet jan 05, 2023 4:07 pm
Obzirom da je Adžem sad nekad, početkom mjeseca pozvan u Ghanu na njihovu akademiju. Treba se sa njim dogovoriti da nam pošalje jednog ili dvojicu dobrih na probu, taman su pripreme. Dobro bi nam došao još jedan dobar garo. Ako bude valjao, odmah mu dati dugoročni ugovor i na kraju možemo i dobro zaraditi na njemu.
Adzemu je ponudjeno da dovede igraca na probu mesjutim on nije pristao na to...sam je to izjavio...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Maestro_1921
Kontakt:

čet jan 05, 2023 6:38 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet jan 05, 2023 5:25 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
čet jan 05, 2023 4:07 pm
Obzirom da je Adžem sad nekad, početkom mjeseca pozvan u Ghanu na njihovu akademiju. Treba se sa njim dogovoriti da nam pošalje jednog ili dvojicu dobrih na probu, taman su pripreme. Dobro bi nam došao još jedan dobar garo. Ako bude valjao, odmah mu dati dugoročni ugovor i na kraju možemo i dobro zaraditi na njemu.
Adzemu je ponudjeno da dovede igraca na probu mesjutim on nije pristao na to...sam je to izjavio...
To je drugo, nema to veze s ovim. Tad je ponudio igrača klubu, a oni su mu rekli da ga dovede na probu, polusezona je tad već bila završena ja mislim. Bio neki igrač iz Nigerije ako se ne varam, to je bilo prije možda mjesec i po. Ovo je drugo, sad ide u Ghanu, tamo je pozvan u njihovu akademiju. Bit će tamo neko vrijeme i imat će vremena fino da pogleda igrače i izabere. Zašto se ne bi dogovorili sa njim da pošalje jednog ili dvojicu dobrih igrača na probu, svakako su nam pripreme.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jan 05, 2023 7:10 pm

Eno Stupćanica dovela 4 igrača iz Nigerije. Šta su se svi naložili na te tamnopute. :D

svraka
Kontakt:

čet jan 05, 2023 7:22 pm

U nedjelju (15.01.2023.) od 18:00 sati u organizaciji grupe bit će organizovan turnir humanitarnog karaktera.

Na turniru će učestvovati četiri ekipe:

Prvotimci FK Željezničar
Futsal klub Željezničar
Veterani FK Željezničar
UNFKŽ The Maniacs

Turnir će se održati u dvorani “Goran Čengić” na Grbavici.

Cijena ulaznice iznosit će 5 KM, a sav prihod od ulaznice ići će u humanitarne svrhe.

Telegram kanal The Maniacs:

https://t.me/TheManiacs1987
Forza 1921!

Oda majstore!

svraka
Kontakt:

čet jan 05, 2023 7:24 pm

Od subote (07.01.) u The Maniacs Shopu od 10:00 do 18:00 sati počinje učlanjivanje u grupu za 2023. godinu.

Osim što članstvom pomažemo rad tribine, u isto vrijeme razvijamo osjećaj pripadnosti prema grupi, ali i prema klubu.

Biti član grupe je dužnost svih Željinih navijača širom svijeta. Nije to samo obaveza ljudima koji dolaze na jug i navijaju iz kopa. Pomaganje rada grupe mora biti obaveza svih jer je ovo naše. Naša kuća koju pazimo, ne damo i čuvamo!

Uz članske karte u prodaju će biti pušteni i šalovi koji će se moći kupiti isključivo uz člansku kartu za 2023. godinu.

Zajednička cijena članske i šala iznosi 35 KM, dok će pojedinačna cijena za člansku iznositi 12 KM kao i prethodnih godina.

BUDI ČLAN GRUPE - OBAVI SVOJU NAVIJAČKU DUŽNOST!

Telegram kanal The Maniacs:

https://t.me/TheManiacs1987
Forza 1921!

Oda majstore!

exbabilon
Kontakt:

čet jan 05, 2023 7:45 pm

Vakat obnavljat članske. Pet hiljada je skroz ok.

Lopta
Kontakt:

čet jan 05, 2023 10:06 pm

exbabilon je napisao/la:
Hajduk za sada u novoj godini ima 18 250 clanova, stvarno svaka im cast. Sto se navijaca tice daleko iznad ostalih klubova sa Balkana. Treba raditi u narednim godinama da i mi dizemo broj clanova. Ispod 10 000 nisam zadovoljan ove sezone. Treba nam navika biti da se uclanjujemo svake godine

Sky1
Kontakt:

čet jan 05, 2023 10:08 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet jan 05, 2023 5:23 pm
Sky1 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Vjeruj mi...
Na tvoju stetu jer vidim da prozivas lika....
Nijaz nema ama bas nikakve veze sa Amarom vec odavno,cak sta vise ....
Imalo se pomoci itekako ,s obzirom u kakvom drustvu zivimo i kakvi su sve likovi odlucivali o ovome.
Drago mi je da to cujem, ako nema vise sa njim nista. Hvala mu onda.

MiroslavKruzik

čet jan 05, 2023 10:48 pm

Jedino što je dobro u vezi transfera i dovođenja igrača, jeste činjenica da imamo Bekrića, koji recimo za razliku sad od Sabrine u Slobodi neće dovesti polovnjaka na kratke staze da se izbori neki cilj bez plana budućnosti. Ne treba nam Rustemović, Hadzić, Ćorić i slični, to nek ide za Tuzlu nek podijele između sebe.

svraka
Kontakt:

čet jan 05, 2023 11:08 pm

exbabilon je napisao/la:
Ako smo ove sezone imali skoro 13.000, ne znam kako mozes 5 biti ok.
Sve ispod 10.000 je sramota za nas. Trebamo teziti ka boljem, a to je obaranje rekorda.
Forza 1921!

Oda majstore!

ubaceni element
Kontakt:

pet jan 06, 2023 1:46 am

Tih 13 je bilo uz nevidjeno furanje. To furanje smo sad vec ispucali za sponzora, sumnjam da ce ove godine biti i blizu odziv za clanske.

svraka
Kontakt:

pet jan 06, 2023 8:25 am

ubaceni element je napisao/la:
pet jan 06, 2023 1:46 am
Tih 13 je bilo uz nevidjeno furanje. To furanje smo sad vec ispucali za sponzora, sumnjam da ce ove godine biti i blizu odziv za clanske.
Da bilo je furanje, ali i gradjenje svijesti koliko je svaka clanska bitna kako za navijaca, tako i za finansije kluba. Jedno vuce drugo. Klub ce isto biti na ispitu sa svojim marketingom.
Opet kazem ispod 10.000 ce biti sramota.
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

pet jan 06, 2023 10:30 am

Bosanac1993 je napisao/la:
Jedino što je dobro u vezi transfera i dovođenja igrača, jeste činjenica da imamo Bekrića, koji recimo za razliku sad od Sabrine u Slobodi neće dovesti polovnjaka na kratke staze da se izbori neki cilj bez plana budućnosti. Ne treba nam Rustemović, Hadzić, Ćorić i slični, to nek ide za Tuzlu nek podijele između sebe.
Treba malo sačekati sa pohvalama na Bekrićev račun. Ovo mu je zvanično prvi prelazni, a nezvanično drugi.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jan 06, 2023 10:37 am

Leon_Professional je napisao/la:
Treba malo sačekati sa pohvalama na Bekrićev račun. Ovo mu je zvanično prvi prelazni, a nezvanično drugi.
Mozda ljudi bolje rade kad je nezvanicno :D
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

pet jan 06, 2023 10:46 am

Iskreno ja sam čuo da je HOdžić jedino sto posto njegovo djelo. Kod druih je imao i pomoć značajnu ali nema veze. I to treba znati. Ali da je kratko vrijeme da ga dižemo u zvijezde to jeste. Da ima dobru logiku oko pravljenja ekipa na osnovu ovih intervjeua ima. PO meni mora preuzeti više odgovornosti u smislu nekih stvari itpa kao sa slučejem Jaganjac i Kočević. Znači mora trener takvu djecu gurati, zadržati. To su dvije ozbiljne fule u kratkom periodu kojeponištavaju bar jedno dovođenje. Vidjet ćemo i oko procjena nekih igrača. Hodža, Santos i Amoah su provjereni. Igrali već ligu. Vidjelo se mogu li. Pola nas je htjelo ovu dvojicu. Respect na dovođenju ali ja sad pričam o procjeni. Hoće li znati sovesti nekog koga nismo svi vidjeli npr iz federalne ili lige RS-a. Dalekoje on još od pravog ali ima smisla i treba ga podržati.

amar92
Kontakt:

pet jan 06, 2023 11:05 am

ponosannavas je napisao/la:Iskreno ja sam čuo da je HOdžić jedino sto posto njegovo djelo. Kod druih je imao i pomoć značajnu ali nema veze. I to treba znati. Ali da je kratko vrijeme da ga dižemo u zvijezde to jeste. Da ima dobru logiku oko pravljenja ekipa na osnovu ovih intervjeua ima. PO meni mora preuzeti više odgovornosti u smislu nekih stvari itpa kao sa slučejem Jaganjac i Kočević. Znači mora trener takvu djecu gurati, zadržati. To su dvije ozbiljne fule u kratkom periodu kojeponištavaju bar jedno dovođenje. Vidjet ćemo i oko procjena nekih igrača. Hodža, Santos i Amoah su provjereni. Igrali već ligu. Vidjelo se mogu li. Pola nas je htjelo ovu dvojicu. Respect na dovođenju ali ja sad pričam o procjeni. Hoće li znati sovesti nekog koga nismo svi vidjeli npr iz federalne ili lige RS-a. Dalekoje on još od pravog ali ima smisla i treba ga podržati.
Slazem se sa tobom. Svi bi mi neka zvucna imena ali to za nas nije realno trenutno. Mozda jedino neki bivsi igraci, pa da ih uzmes na emociju. Ostali svi su preskupi. Medjutim, ima kod nas uvijek par finih igraca, ako nista potencijala koji nisu skupi. Takve treba dovoditi pa probati s njima.

Evo recimo Dragan Matkovic je slobodan. U21 igrac. Igrao redovno u Leotaru. Protiv nas jedan od boljih bio, pogotovo prvu utakmicu. Sigurno nije skup.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jan 06, 2023 11:19 am

AsharaK je napisao/la:
pet jan 06, 2023 10:37 am
Leon_Professional je napisao/la:
Mozda ljudi bolje rade kad je nezvanicno :D
To je stoposto :D

Mene brine "zatucanost" našeg trenera, a on se najviše pita. Obično ovi naši treneri su negdje ostali u prošlosti i uzimaju te neke njima poznate igrače iz prošlosti.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jan 06, 2023 1:05 pm

Duraković ide u Sarajevo.
Znam da su ga neki pominjali, a i bio je naš omladinac.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.

Prijava