To i jest dobra stvar, što su pošteni. To su navijači osjetili i pogurali maksimalno, al ne može tako dovijeka. I nije baš normalno da navijači iznose.Sky1 je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 1:45 pmPa neka su iznijeli navijači i treba da iznesemo. Iznijet ćemo opet, samo da znamo gdje pare idu, a znamo, Uprava nas obavijesti o tome i to je najbitnije.djoxxx1921 je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 1:11 pmNjihov izvjestaj je friziran, tj. lazan. Ustvari ono sto je objavljeno na presu.. Tesko je i raditi u ovakvim uslovima, ne sporim.. Navijaci su iznijeli najveci teret, a sta su oni uradili? Sta je uradila nasa uprava? Jesu doveli nekog jakog sponzora u klub? Jesu namakli neke pare? Jesu, ali sitno.. Skroz sitno.. Na osnovu cega ih hvalite?Sky1 je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 12:26 pm
Halali brate, ali znaš li ti koliko smo mi dužni i koliko si puta samo ove godine morao isplaćivati Amara, a gdje su obaveze prema ostalim dobavljačima. Sačekajmo finansijski izvještaj, pa ćemo o tim stvarima. Mislim da Uprava radi dobar posao ali je treba pojačati sa par uspješnih ljudi iz realnog sektora, ako bi bilo moguće. Samo da napomenem, pustoš koju je ostavio Amaw je 6.9 miliona, na PU se odnosi 2.4 miliona, a ostalo na druge dugove, pa ti vidi i da dodatno pojasnim moraš plaćati ovo i izmirivati tekuće obaveze na vrijeme, a one su izmirene sa novembrom, bio je izvještaj.
Sa Amarom? S kim, reci nam.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 1:56 pmUprava je katastrofalna, nivo Gredica. Puno price malo konkretnosti. Vec mi je obrisan post, pocevsi od najsitnijeg detalja za zvanicnu. Covjek iz uprave ima firmu koja se bavi time i to nije u stanju obezbjediti.
Nama je rasulo u Borcu najveca sansa za Evropu. Kako smo cetvrti, uz kvalitetnog spica i jednog jos u21 igrača te eventualno Begica imamo konkurentnu momčad.
Opet cu reci pogledajte s kim je sjedio Oro neki dan.
Sa Hajrizom BrcvakomSky1 je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 4:53 pmSa Amarom? S kim, reci nam.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 1:56 pmUprava je katastrofalna, nivo Gredica. Puno price malo konkretnosti. Vec mi je obrisan post, pocevsi od najsitnijeg detalja za zvanicnu. Covjek iz uprave ima firmu koja se bavi time i to nije u stanju obezbjediti.
Nama je rasulo u Borcu najveca sansa za Evropu. Kako smo cetvrti, uz kvalitetnog spica i jednog jos u21 igrača te eventualno Begica imamo konkurentnu momčad.
Opet cu reci pogledajte s kim je sjedio Oro neki dan.
Trznu me, reko da nije sa MisketomBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 4:56 pmSa Hajrizom BrcvakomSky1 je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 4:53 pmSa Amarom? S kim, reci nam.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 1:56 pmUprava je katastrofalna, nivo Gredica. Puno price malo konkretnosti. Vec mi je obrisan post, pocevsi od najsitnijeg detalja za zvanicnu. Covjek iz uprave ima firmu koja se bavi time i to nije u stanju obezbjediti.
Opet cu reci pogledajte s kim je sjedio Oro neki dan.![]()
Mokri snoviBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 4:56 pmSa Hajrizom BrcvakomSky1 je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 4:53 pmSa Amarom? S kim, reci nam.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 1:56 pmUprava je katastrofalna, nivo Gredica. Puno price malo konkretnosti. Vec mi je obrisan post, pocevsi od najsitnijeg detalja za zvanicnu. Covjek iz uprave ima firmu koja se bavi time i to nije u stanju obezbjediti.
Opet cu reci pogledajte s kim je sjedio Oro neki dan.![]()
Hajriz Brčvak za Akta.ba o višemilionskim projektima na Vracama i ČavljakuDirektor Fondacije Hemiias, Hajriz Brčvak, dobrotvor, humanista, filantrop i biznismen poznat je cijeloj regiji po brojnim humanitarnim projektima.
Ovaj put ga predstavljamo kao investitora dva velika projekta u Sarajevu koji još nisu predstavljeni bh. javnosti.
Prvi je stambeno-poslovni objekat "Hotel & Residential Buildings" na Vracama (iznad stadiona Grbavica) vrijedan oko 30 miliona eura, saznaje ekskluzivno Akta.ba.
Ja mislio ti se zezaš, neka foraBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 6:00 pmDa ne bude da je kakva insajderska, ja nemam pojma o cemu su pricali. Samo sam vidio na linkedinu. Za covjeka znam iz medija i znam da voli fudbal. To je to.
S obzirom da se transfer politika promijenila, prema izjavama sportskog direktora on priča realno, bez petljanja, sigurno neće obećati nešto što mi kao klub ne možemo ispuniti u doglednom periodu, možemo ti ponuditi to, ako se ispune sportski ciljevi, ako tvoje igre budu na nivou, možemo pričati o povećanju plate, bonusu i produženju ugovora.Veteran1965 je napisao/la: ↑uto jan 03, 2023 8:09 pmSiguran sam da igrače nećemo dovoditi parama koje nemamo, i ponavljati dovođenja iz nekih ranijih sezona, koja su u najvećoj mjeri i dovela do dugova u kojima se trenutno nalazimo.