Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 03, 2023 2:11 pm

Uprava radi pošteno i čestito. Da je najkvalitetnija nije. Da može bolje, može. Njima od svega najviše fali nogometnog znanja i iskustva. Pratiti procese, povlačiti strateške i organizacione poteze i na terenu, i van njega. Tu su najtanji. A kvalitet je uvijek dobrodošao, i u Skupštinu, i u UO i u NO. I da dodam malo su previše sujetni, teško prihvataju kritiku u bilo kojem obliku, što je loše. Svaka kritika i dobronamjerna, i ona druga treba da ti pomogne da se nadograđuješ. Kod nas to trenutno nije slučaj, na žalost.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

salle86
Kontakt:

uto jan 03, 2023 2:43 pm

Treći je januar. Hajduk već nagurao na 10k članova. Ljudi zasukali rukave i od 00:01 već se krenulo u realizaciju zacrtanih ciljeva.
Pitanje za ove koji brane našu upravu, zna li se šta o njima, jesu živi zdravi, jel mahmuraju još pa će nekad tamo sredinom januara objaviti sa idu članske i to je to od njih ?
Ne bih ali zaista moram o "onoj upravi". Nisu oni nešto poturali svoja leđa a bgm ni novčanike koliko su bili ažurni i pravovremeni. I tad su navijači gurali maksimalno samo što su znali kako da nas "izmuzu".
Jedino, ali jedino dobro sad je da (bar se iskreno nadam) ne nabijaju više dugova, da je napravljen jeftin tim i da se tako gura. A najbolje o svima se sazna tek kad odu nažalost
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 03, 2023 2:51 pm

Sky1 je napisao/la:
uto jan 03, 2023 1:45 pm
djoxxx1921 je napisao/la:
uto jan 03, 2023 1:11 pm
Sky1 je napisao/la:
uto jan 03, 2023 12:26 pm

Halali brate, ali znaš li ti koliko smo mi dužni i koliko si puta samo ove godine morao isplaćivati Amara, a gdje su obaveze prema ostalim dobavljačima. Sačekajmo finansijski izvještaj, pa ćemo o tim stvarima. Mislim da Uprava radi dobar posao ali je treba pojačati sa par uspješnih ljudi iz realnog sektora, ako bi bilo moguće. Samo da napomenem, pustoš koju je ostavio Amaw je 6.9 miliona, na PU se odnosi 2.4 miliona, a ostalo na druge dugove, pa ti vidi i da dodatno pojasnim moraš plaćati ovo i izmirivati tekuće obaveze na vrijeme, a one su izmirene sa novembrom, bio je izvještaj.
Njihov izvjestaj je friziran, tj. lazan. Ustvari ono sto je objavljeno na presu.. Tesko je i raditi u ovakvim uslovima, ne sporim.. Navijaci su iznijeli najveci teret, a sta su oni uradili? Sta je uradila nasa uprava? Jesu doveli nekog jakog sponzora u klub? Jesu namakli neke pare? Jesu, ali sitno.. Skroz sitno.. Na osnovu cega ih hvalite?
Pa neka su iznijeli navijači i treba da iznesemo. Iznijet ćemo opet, samo da znamo gdje pare idu, a znamo, Uprava nas obavijesti o tome i to je najbitnije.
To i jest dobra stvar, što su pošteni. To su navijači osjetili i pogurali maksimalno, al ne može tako dovijeka. I nije baš normalno da navijači iznose.

BC1921
Kontakt:

uto jan 03, 2023 3:43 pm

Ma treba vratiti Amara, neka ispravi svoje greske a pravo neka osvoji i titulu. Jedino ispravno rijesenje.
Krivina Jug

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto jan 03, 2023 4:10 pm

Nesto ne znam da je ovakav pritisak i kritike trpila uprava grobara kao i on sam

Pa mi smo ovo sve APSOLUTNO ZASLUZILI,ALI BAS SVE STO NAM SE DOGADJA ZASLUZILI SMO

Sky1
Kontakt:

uto jan 03, 2023 4:53 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
uto jan 03, 2023 1:56 pm
Uprava je katastrofalna, nivo Gredica. Puno price malo konkretnosti. Vec mi je obrisan post, pocevsi od najsitnijeg detalja za zvanicnu. Covjek iz uprave ima firmu koja se bavi time i to nije u stanju obezbjediti.
Nama je rasulo u Borcu najveca sansa za Evropu. Kako smo cetvrti, uz kvalitetnog spica i jednog jos u21 igrača te eventualno Begica imamo konkurentnu momčad.

Opet cu reci pogledajte s kim je sjedio Oro neki dan.
Sa Amarom? S kim, reci nam.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto jan 03, 2023 4:56 pm

Sky1 je napisao/la:
Uprava je katastrofalna, nivo Gredica. Puno price malo konkretnosti. Vec mi je obrisan post, pocevsi od najsitnijeg detalja za zvanicnu. Covjek iz uprave ima firmu koja se bavi time i to nije u stanju obezbjediti.
Nama je rasulo u Borcu najveca sansa za Evropu. Kako smo cetvrti, uz kvalitetnog spica i jednog jos u21 igrača te eventualno Begica imamo konkurentnu momčad.

Sa Hajrizom Brcvakom 😁

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto jan 03, 2023 5:03 pm

Sa Hajrizom Brcvakom 😁
Nadam se da je Oro barem pokušao srediti neko sponzorstvo.
Fear of the Maniacs!

Sky1
Kontakt:

uto jan 03, 2023 5:06 pm

Sky1 je napisao/la:

Sa Hajrizom Brcvakom 😁
Trznu me, reko da nije sa Misketom 😁

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 03, 2023 5:19 pm

Sky1 je napisao/la:

Sa Hajrizom Brcvakom 😁
Mokri snovi :D
Željezničar ante portas !

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto jan 03, 2023 5:25 pm

Nadamo se da je i Željo bio tema razgovora.
Fear of the Maniacs!

fcz
Kontakt:

uto jan 03, 2023 5:36 pm

Direktor Fondacije Hemiias, Hajriz Brčvak, dobrotvor, humanista, filantrop i biznismen poznat je cijeloj regiji po brojnim humanitarnim projektima. 

Ovaj put ga predstavljamo kao investitora dva velika projekta u Sarajevu koji još nisu predstavljeni bh. javnosti.

Prvi je stambeno-poslovni objekat "Hotel & Residential Buildings" na Vracama (iznad stadiona Grbavica) vrijedan oko 30 miliona eura, saznaje ekskluzivno Akta.ba.
Hajriz Brčvak za Akta.ba o višemilionskim projektima na Vracama i Čavljaku
10.08.2022. 09:37 / Izvor: Akta.ba
https://www.akta.ba/vijesti/bih/151521/ ... i-cavljaku

Eto ga izgleda u najblizi komsiluk. Sad, ima li to ikakve veze...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto jan 03, 2023 6:00 pm

Da ne bude da je kakva insajderska, ja nemam pojma o cemu su pricali. Samo sam vidio na linkedinu. Za covjeka znam iz medija i znam da voli fudbal. To je to.

Sky1
Kontakt:

uto jan 03, 2023 6:18 pm

uto jan 03, 2023 6:00 pm
Da ne bude da je kakva insajderska, ja nemam pojma o cemu su pricali. Samo sam vidio na linkedinu. Za covjeka znam iz medija i znam da voli fudbal. To je to.
Ja mislio ti se zezaš, neka fora 😁kad vidim čovjek bisnismem i to ozbiljan.

Cedva
Kontakt:

uto jan 03, 2023 7:14 pm

Da li postoji kakva mogućnost da S. Radović dođe kod nas? Barem ikakve šanse,ili postotka. Haman da se kone spominju i da bi možda njima mogao otići. 🙄
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jan 03, 2023 7:36 pm

Sukob teorije i prakse. Teoretski, ne postoje nikakve prepreke
da dovedemo bilo kojeg igraca za kojeg smo zainteresovani, ali
provesti teoriju u preksu znaci suociti se sa realnoscu i zapitati
se koliko smo im mi u stanju ponuditi, u odnosu na neke druge
klubove koji su za njih zainteresovani.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Veteran1965
Kontakt:

uto jan 03, 2023 8:09 pm

Siguran sam da igrače nećemo dovoditi parama koje nemamo, i ponavljati dovođenja iz nekih ranijih sezona, koja su u najvećoj mjeri i dovela do dugova u kojima se trenutno nalazimo.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto jan 03, 2023 9:00 pm

Veteran1965 je napisao/la:
uto jan 03, 2023 8:09 pm
Siguran sam da igrače nećemo dovoditi parama koje nemamo, i ponavljati dovođenja iz nekih ranijih sezona, koja su u najvećoj mjeri i dovela do dugova u kojima se trenutno nalazimo.
S obzirom da se transfer politika promijenila, prema izjavama sportskog direktora on priča realno, bez petljanja, sigurno neće obećati nešto što mi kao klub ne možemo ispuniti u doglednom periodu, možemo ti ponuditi to, ako se ispune sportski ciljevi, ako tvoje igre budu na nivou, možemo pričati o povećanju plate, bonusu i produženju ugovora.

I mislim da je ovaj pristup potpuno ispravan, nema laganja i obećavanja onog što ne možemo ispuniti, to je na stolu, sad je do njih (igrača) da li će prihvatiti ili ne. A vjerujem da pare neće igrati toliku ulogu, Bekrić ima priču i to je ono što je najbitnije i on kako razmišlja to i jeste tako, neće se oni hljeba najesti u Bosni, nego gledaj gdje ti je najbolja opcija i odakle (iz kojeg kluba) se najbolje možeš prodati u inostranstvo gdje ćeš sebi obezbijediti egzistenciju.
Fear of the Maniacs!

Grbavica
Kontakt:

uto jan 03, 2023 9:20 pm

Polahko, dok vidimo prelazni rok pa cemo komentarisati Bekricev ucinak.
Sad za sad je mirno :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Mulalic Edis
Kontakt:

uto jan 03, 2023 10:19 pm

9.1. Prozivka
Konjic, pa Medjugorje.
Prva tekma kup Leotar za vikend mislim 18.2.
Prvo se uclaniti, pa napuniti stadion protiv Leotara. Treba dici ljestvicu. Neka nas bude deset tisuća.
Grande Miske 💪

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], SamoNapad i 39 gostiju.

Prijava