Nismo zaslužili da se vrati. Vratit će se aBd ja se iskreno nadam, pa da nastavimo gdje smo stali, a Bgm ga treba i zamoliti i stati iza njega, a ne da budemo pi.de kao 2018-te. Legao bi ovoj Upravi pravo dobro.
Sta si ti ovdje? Policajac? Pitanje za tebe. Moze li se zakonski sprovesti u djelo ono sto je Senad predlozio? Jer drugacije on NE ZELI u klub. To sto mislite da svako ko kaze nesto sto vam ne odgovara automatski podrzava onog smrada iz Trebinja, to je vas problem. Moji postovi stoje u posljednjih 7 godina.
Neka ih, njihova "mišljenja" su jako bitna također, uvijek moraš znati šta neprijatelj radi.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:26 pmOnaj tamo forum je pun pitara i dusmana kluba,zasto se to i ovdje dopusta?
Izvini momak, ti si ovdje 2 godine, ja 7. Ti si ispravan, ja nisam?Sky1 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:32 pmNeka ih, njihova "mišljenja" su jako bitna također, uvijek moraš znati šta neprijatelj radi.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:26 pmOnaj tamo forum je pun pitara i dusmana kluba,zasto se to i ovdje dopusta?
Trazio si odgovor...i dobio.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:27 pmSta si ti ovdje? Policajac? Pitanje za tebe. Moze li se zakonski sprovesti u djelo ono sto je Senad predlozio? Jer drugacije on NE ZELI u klub. To sto mislite da svako ko kaze nesto sto vam ne odgovara automatski podrzava onog smrada iz Trebinja, to je vas problem. Moji postovi stoje u posljednjih 7 godina.
Moji postovi stoje vec 7 godina. Nijedan obrisan nije. Izvadi mi JEDNU recenicu gdje sam rekao da je Senad KRIV za nesto sto je uradio u Zelji i prestat cu pisati. Isto tako nadji gdje sam rekao da je ne do Bog kriv kao onaj SMETLJAR i isto tako prestajem pisati. NEMA, zato sto ja dok sam prijetnje dobijao protiv Sirokog kada je bilo 700 ljudi na stadionu, vi ste drkali KUR.CINU na fejsbuku i forumima. Ti i svi ostali kojima se sve svodi na amar vs Senad, ograniceni ste do neba.MATORI je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:37 pmTrazio si odgovor...i dobio.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:27 pmSta si ti ovdje? Policajac? Pitanje za tebe. Moze li se zakonski sprovesti u djelo ono sto je Senad predlozio? Jer drugacije on NE ZELI u klub. To sto mislite da svako ko kaze nesto sto vam ne odgovara automatski podrzava onog smrada iz Trebinja, to je vas problem. Moji postovi stoje u posljednjih 7 godina.
Sta ti nije jasno?
De nam malo objasni ono o podjelama
Amar vs Senad?
Dok god budete bolesno dosadni sa pricom o
"ko fol" istoj krivici obojice, dobit cete odgovor.
Isto radite i pisete kao za "dan pobjede", samo sad perfidnije?
Gori ste 100x od onih sto i danas tvrde da je rat poceo zbog nacionalnih stranaka - a ne zbog
"Sanu-ovog" plana RAM!
Sikter...i naspite kao i za dan pobjede koju Lutvi.. Trebat ce mu.
I vama isto!
Svi mi cijenimo tvoje mišljenje, malo je zlobno znaš ne cijeniti nečiji rad, sposobnost i iskrene namjere. Ljudi se mjere prema djelima, znači onim što ostave iza sebe. Egzaktno isto kao u matematici 2+2=4 zar je teško. Voli bih ja da se ja i ti takmičimo ko više voli Želju, a ne ko je duže na forumu. Ja Želju volim od malih nogu i prezirem sve koju su nanijeli štetu, taman da je moj brat rođeni. Ja sam ovdj zbog Želje, a za tebe nisam siguran.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:36 pmIzvini momak, ti si ovdje 2 godine, ja 7. Ti si ispravan, ja nisam?Sky1 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:32 pmNeka ih, njihova "mišljenja" su jako bitna također, uvijek moraš znati šta neprijatelj radi.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:26 pmOnaj tamo forum je pun pitara i dusmana kluba,zasto se to i ovdje dopusta?
Ljudi stvarate pogresnu sliku. Ja bih VOLIO da udje u klub i poslozi ga kao sto je bio u prvom mandatu, ali ovo sto je ponudio sa dionicama je smijesno i NEMOGUCE za izvesti, a on ne zeli drugacije u klub uci. Zato govorim da dzaba pljujete ljude koji se trenutno bore za klub. Prozivate ih, vrijedjate i govorite da su nesposobni da vrate vise miliona duga. To je ruzno.Sky1 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:43 pmSvi mi cijenimo tvoje mišljenje, malo je zlobno znaš ne cijeniti nečiji rad, sposobnost i iskrene namjere. Ljudi se mjere prema djelima, znači onim što ostave iza sebe. Egzaktno isto kao u matematici 2+2=4 zar je teško. Voli bih ja da se ja i ti takmičimo ko više voli Želju, a ne ko je duže na forumu. Ja Želju volim od malih nogu i prezirem sve koju su nanijeli štetu, taman da je moj brat rođeni. Ja sam ovdj zbog Želje, a za tebe nisam siguran.
Poštovani,rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:35 pmNazivajte me kako hocete, to svakako govori o vama. Ocigledno niste dorasli tome da vodite normalnu diskusiju. Ili nemate argumente pa vam uvrede preostaju? 99% ljudi ovdje nema pojma, informacije kupe od xy osoba koje su cule od nekog treceg i dalje prenose. Pogledajte samo na sta ste sveli forum. Veliki broj kvalitetnih forumasa vise i ne pise uopce, a zasto bi i pisali kada god neko odstupi od misljenja "vecine" odmah te popljuju i vrijedjaju. Shvatite da svako ima pravo na svoje misljenje. Ako vam ne odgovara, imate opciju ignore i nastavite, ali dok me ne banuju zbog krsenja foruma ja cu nastaviti iznositi svoje misljenje.
Konkretno, znas li ti je li moguce sprovesti u djelo prijedlog g. Misimovica?gavran je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:48 pmPoštovani,rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:35 pmNazivajte me kako hocete, to svakako govori o vama. Ocigledno niste dorasli tome da vodite normalnu diskusiju. Ili nemate argumente pa vam uvrede preostaju? 99% ljudi ovdje nema pojma, informacije kupe od xy osoba koje su cule od nekog treceg i dalje prenose. Pogledajte samo na sta ste sveli forum. Veliki broj kvalitetnih forumasa vise i ne pise uopce, a zasto bi i pisali kada god neko odstupi od misljenja "vecine" odmah te popljuju i vrijedjaju. Shvatite da svako ima pravo na svoje misljenje. Ako vam ne odgovara, imate opciju ignore i nastavite, ali dok me ne banuju zbog krsenja foruma ja cu nastaviti iznositi svoje misljenje.
Za diskusiju je potrebno saslusati i druge, ti nisi u stanju ili neces da prihvatis suprotno misljenje. Misli sta hoces, ali po ovome sto pises ili pojma nemas ili pokusavas da odrzavas nemir medju rajom. I da naglasim JA za ŽELJU navijam od kako znam za sebe, na utakmice idem od aprila 76,kad je Dolina otvorena i pun mi kofer pisanja uz vjetar i mlacenja prazne slame.
LP
Bravo Gavrogavran je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:48 pmPoštovani,rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 5:35 pmNazivajte me kako hocete, to svakako govori o vama. Ocigledno niste dorasli tome da vodite normalnu diskusiju. Ili nemate argumente pa vam uvrede preostaju? 99% ljudi ovdje nema pojma, informacije kupe od xy osoba koje su cule od nekog treceg i dalje prenose. Pogledajte samo na sta ste sveli forum. Veliki broj kvalitetnih forumasa vise i ne pise uopce, a zasto bi i pisali kada god neko odstupi od misljenja "vecine" odmah te popljuju i vrijedjaju. Shvatite da svako ima pravo na svoje misljenje. Ako vam ne odgovara, imate opciju ignore i nastavite, ali dok me ne banuju zbog krsenja foruma ja cu nastaviti iznositi svoje misljenje.
Za diskusiju je potrebno saslusati i druge, ti nisi u stanju ili neces da prihvatis suprotno misljenje. Misli sta hoces, ali po ovome sto pises ili pojma nemas ili pokusavas da odrzavas nemir medju rajom. I da naglasim JA za ŽELJU navijam od kako znam za sebe, na utakmice idem od aprila 76,kad je Dolina otvorena i pun mi kofer pisanja uz vjetar i mlacenja prazne slame.
LP