Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 02, 2023 1:46 pm

gavran je napisao/la:
pon jan 02, 2023 1:42 pm
rodrigo87 je napisao/la:
pon jan 02, 2023 1:29 pm
blueboy je napisao/la:
pon jan 02, 2023 1:25 pm
Evo ih trojica imaju, dvojica su pisali danas i ima još jedan, pronaći će se on. I to su ti koji ne žele ono što želi Misimović. Šta kaže brat, pojavio se s plaćenim intervjuom usred pregovora s investitorom i rasturio pregovore. Jesi vidio kako je moćan.
Hajde genijalac objasni nam sta hoce Misimovic? Mozes li prije tog izlaganja samo objasniti siroj masi navijaca kako je moguce da megamix nije nikakav sponzor kluba ako je vec vlasniku te kompanija toliko stalo do kluba?
Pa zar ne slavimo Dan pobjede kad je otjeran iz kluba.Sad jos treba da sponzorise.Nidje veze
Pa on je branio Misimovica na forumu dok je bio u klubu, cak vise i od mene. :D
Predsjednik koji je najvjerovatnije najvise uradio za klub, samo ne vidim nacin kako je moguce ostvariti to sto on zeli.
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 02, 2023 1:46 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
pon jan 02, 2023 1:44 pm
Možemo li zamoliti administraciju kluba da pojedince koji pokušavaju isprovocirati članove foruma sa tematikom Senad Misimović(onda usput kao popljuje se Osim kojeg su veličali, pa sad da bi opravdali njegov lik i djelo sa Misimovićem koriste se metodom relativizacije) za i protiv, da ih se upozori ili barem pobrišu postovi.

Da ne bude kasnije neko zastupa nečije stavove, brani ili slijedi ideale, jer ovo se svjesno nameće tematika Senada i provocira dobar dio forumske zajednice, bespotrebno.
Ne moze, svako ima pravo na svoje misljenje.

blueboy
Kontakt:

pon jan 02, 2023 2:07 pm

rodrigo87 je napisao/la:
blueboy je napisao/la:
Evo ih trojica imaju, dvojica su pisali danas i ima još jedan, pronaći će se on. I to su ti koji ne žele ono što želi Misimović. Šta kaže brat, pojavio se s plaćenim intervjuom usred pregovora s investitorom i rasturio pregovore. Jesi vidio kako je moćan.
Hajde genijalac objasni nam sta hoce Misimovic? Mozes li prije tog izlaganja samo objasniti siroj masi navijaca kako je moguce da megamix nije nikakav sponzor kluba ako je vec vlasniku te kompanija toliko stalo do kluba?
Hajde ti genijalac objasni prvo koji ste to "vi"? I šta to "vi" hoćete, a ne poklapa se s nama ostalima i čovjekom koji je vodio najuspješniju poslijeratnu upravu kluba?

salle86
Kontakt:

pon jan 02, 2023 2:08 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon jan 02, 2023 11:56 am
Pa što se ne vrati? A da, hoće dioničar da bude :D
Bil se ti vratio negdje odakle si otjeran, gdje si uradio ko malo ko a opet te pljuju "plaćenici" i nepametni, gdje i dan danas rade i vrte se ljudi protiv kojih si se borio.
Ja vala ne bih.
A šta fali i što "hoće dioničar sa bude", sve da je tako?
Ako ništa bolje on nego mnoga imena koja su se ove potezala, za neke se čak sumnja i da postoje a neka su mutna ko Miljacka poslije kiše
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

rodrigo87
Kontakt:

pon jan 02, 2023 2:26 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
pon jan 02, 2023 1:44 pm
Možemo li zamoliti administraciju kluba da pojedince koji pokušavaju isprovocirati članove foruma sa tematikom Senad Misimović(onda usput kao popljuje se Osim kojeg su veličali, pa sad da bi opravdali njegov lik i djelo sa Misimovićem koriste se metodom relativizacije) za i protiv, da ih se upozori ili barem pobrišu postovi.

Da ne bude kasnije neko zastupa nečije stavove, brani ili slijedi ideale, jer ovo se svjesno nameće tematika Senada i provocira dobar dio forumske zajednice, bespotrebno.
Nisu me jos iz policije zvali.

rodrigo87
Kontakt:

pon jan 02, 2023 2:34 pm

blueboy je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
blueboy je napisao/la:
Hajde ti genijalac objasni prvo koji ste to "vi"? I šta to "vi" hoćete, a ne poklapa se s nama ostalima i čovjekom koji je vodio najuspješniju poslijeratnu upravu kluba?
"Mi" navijamo za Zelju i ne gledamo sve crno-bijelo. Ne pravimo svetu kravu od nekoga.
A ovaj Bosanac, prijatelju, ja sam na ovom forumu od pocetka. Ti sebi napravi forum pa odlucuj ko ce biti odstranjen. Za ono sto si napisao o grupi bi trebao biti trajno odstranjen ali nisi cak ni ban na 24h dobio.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jan 02, 2023 2:38 pm

Bio je covjek odlican i najbolji poslije rata. Ali on je bivsi vec pet godina i nebitan je trenutno. @rodrigo je u pravu, konstruisu se nekakvi mitovi da je ovo, da je ono...sve ove dionicke ideje i onaj intervju qrac obicni, ali eto ima pravo da prica. Ovdje se dize u nebesa isto kao i Amar kod nekih ljudi i to ce uvijek biti tako. Nas koje to ne zanima zaboli kitarata za Misketom i njegovim pipcima. Idemo dalje. U sezonu novu...
Grande Miske 💪

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 02, 2023 2:43 pm

Joj kako vam smrdi prica samo tako....auuuuu
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jan 02, 2023 2:49 pm

Dzezvar je napisao/la:
Auuu strasno, nakon pet godina trebam se vracati na Misketa i bacit drkicu na ustaljene procedure.
Nek prebaci 170 000 da stavimo Megamix na dres, da ne papi o dionickom drustvu...
Grande Miske 💪

rodrigo87
Kontakt:

pon jan 02, 2023 2:53 pm

A ko odlucuje ko je grobar? Ti?

Dzezvar
Kontakt:

pon jan 02, 2023 3:10 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
pon jan 02, 2023 2:49 pm
Dzezvar je napisao/la:
Auuu strasno, nakon pet godina trebam se vracati na Misketa i bacit drkicu na ustaljene procedure.
Nek prebaci 170 000 da stavimo Megamix na dres, da ne papi o dionickom drustvu...
Kao sto rekoh damfa vam prica samo tako....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

neroazzuro
Kontakt:

pon jan 02, 2023 3:11 pm

Rodila ih majka što otvaraju oči...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 02, 2023 3:11 pm

:doktor: :doktor: :doktor: :doktor:

MiroslavKruzik

pon jan 02, 2023 3:17 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon jan 02, 2023 2:34 pm
blueboy je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:

"Mi" navijamo za Zelju i ne gledamo sve crno-bijelo. Ne pravimo svetu kravu od nekoga.
A ovaj Bosanac, prijatelju, ja sam na ovom forumu od pocetka. Ti sebi napravi forum pa odlucuj ko ce biti odstranjen. Za ono sto si napisao o grupi bi trebao biti trajno odstranjen ali nisi cak ni ban na 24h dobio.
@Asharak je l' ti ono reče svako ima pravo na mišljenje? Ili su ovo svjesne provokacije, par stranica već svjesno izazivanje svađe na forumu.

Ili ćeš poslije odgovora na ovo njegovo dodijeliti ban?

@storm_raider molim te, barem da prelistate i uklonite postove, jer ne vodi ničemu osim podjelama. A ovo rade namjerno i po instrukcijama.

rodrigo87
Kontakt:

pon jan 02, 2023 3:27 pm

Pa ti si taj koji ne dozvoljavas tudje misljenje kao da je tvoj forum. A ustvari si nebitan lik koji (ne)dolazi na tekme

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 02, 2023 3:29 pm

Da, dobro si procito. Ako te provocira necije misljenje stavis ga na ignore listu i ne vidis njegove postove. Fakat ne razumijem kako vas to moze isprovocirat? Gle cuda, ne volim ni ja svete krave, meni je Zeljo svetinja. Misimovic je najbolji predsjednik Zelje, al sto covjek rece nije sveta krava, on je za mene predsjednik kojeg bih volio ponovo vidjet u klubu, a ne pada mi napamet pisati o njemu svaki dan, ako zeli da pomogne neka pomogne, a ako ne zeli hvala mu. Ja mu to jedino i zamjeram, ne samo njemu, nego cijeloj toj skupini ljudi koji su nas tad vodili jer su nas ostavili na nemilost Amara Osima i njegove skupine grobara koji su nas doveli do ovoga, a ako mene pitas ja bih prije podrzavao ovu skupinu ljudi koje vode klub, kao i skupstinu jer se bore svakodnevno.

Jos jednom, imate opciju IGNORE ako ne zelite raspravljat sa ljudima, a ponovit cu da je zabranjeno: psovanje i omalovazavanje, komentarisanja administracije i moderacije, kao i komentarisanje navijacke skupine. Imate temu za komentarisanje administracije i moderacije, a za navijacku skupinu imate .org.

rodrigo87
Kontakt:

pon jan 02, 2023 3:35 pm

Ne zeli on opciju ignore koristiti, on zeli da uz jos par likova komanduje ko ce sta pisati. Misli da je svu pamet svijeta pokupio i da sve zna. Doduse uvijek postoji pisanje po necijem nalogu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 02, 2023 3:37 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon jan 02, 2023 3:35 pm
Ne zeli on opciju ignore koristiti, on zeli da uz jos par likova komanduje ko ce sta pisati. Misli da je svu pamet svijeta pokupio i da sve zna. Doduse uvijek postoji pisanje po necijem nalogu.
Slozit cemo u tome da se necemo slozit da bezveze potezete tu raspravu iz dana u dan, mozes i ti koristit opciiju IGNORE :D

alenmesanovic
Kontakt:

pon jan 02, 2023 3:37 pm

Ok Senad jeste najuspješniji predsjednik od rata pa do kraja mandata, to je činjenica. Izgrađen istok, uređen zapad, svlačionice obnovljene, teren zamijenjen, bez problema za financijama, klub postavljen na jedan drugi nivou u odnosu na ostale i eto jedini minus ako se može reći sportski segment.

Ja ne krijem, ja sam bio za Amara, ne u svojstvu Amara kao Amara već Amara kao trenera sa Senadom na čelu, njemu sportski dio, njemu važniji dio kluba i to je to. Međutim, znamo šta se desilo. Nisam tjerao Senada, bio sam za da ostane ali da se dese neke konkretne promjene po pitanju rada kluba ponajviše sportskog segmenta i da se to prepusti nekome ko zna kako treba i šta treba. Podržavao sam Amara dok nije počelo da se već tada bahato ponaša i da on upravlja klubom. Pogriješio sam, priznajem. Ko radi taj i griješi. Istina je pisao sam i na onom forumu.

Ovo zadnje što sam pisao da je Senad NAVODNO ponudio neke pare za pomoći, nisam ja izmislio, niti mi je cilj bio da blatim nekoga, pisao sam odmah da je NAVODNO ponudio i da samo prenosim šta sam čuo. Eto ispalo je da nije istina.

Da se vratimo na danas, šta nama znači to što se mi svađamo danas ko je bio upravu tada, ko u krivu? Hoće li nam to pomoći da klub krene naprijed sa današnjim danom? Ok veliki broj nas je pogriješio tada, pojedini nisu još progledali? Šta nam znači to iz ove perspektive? Da možemo jedni drugima prigovarati, e ti si bio za Amara, ti si podržavao Senada, jesam ti ja rekao šta će biti? Imamo li šta od toga, danas? Nemamo.

Senad je prošlost, Amara kada isplatimo i on će biti prošlost. Nemojte se zavaravati, Senad se neće vratiti u klub, eventualno ako nekad dođe taj famozni zakon o sportu pa da se odradi to sa dionicama. Do tada, nema šanse. Čovjek ima svoj stav zašto nije sponzor i zašto ne dolazi na utakmice (što mnogi provlače) i to je njegovo pravo.

Treba gledati da pomognemo ovim sada ljudima koji se bore. Slažio bih se sa @Asharak da treba ostaviti Kovačevića i da mu treba pridružiti par sposobnijih što u administraciji što u UO par ljudi tzv. lovatora (ako ih ima a da žele ući u klub i da su zainteresovani da pomognu).

Nama je najveći teret trenutno porezna, a ostala dugovanja možemo sanirati koliko toliko, ali nam je porezna prioritet. Evo akcija generalnog sponzora, akcija članskih (barem 10k da imamo), onda utakmice na proljeće, u kupu smo još u igri, imamo uzdanice poput Drine, Amoaha, Santosa i Hodžića da na njima uzmemo dobre pare, eventualno ako izborimo Evropu, fali samo još par kvalitetnih ljudi u UO da poguraju malo i nema sumnje da ako se neke stvari poklope možemo konsolidovati i ući u mirnu luku.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jan 02, 2023 4:25 pm

Mene najvise nervirva nasa zvanicna stranica. Prvo sam dizajn je nekako zastario. Onda se fakat slabo vodi jer imamo nedostatak ljudi. Od samih slika igraca, azuriranja i ostalih stvari. Zivim za dan kad cemo imati profesionalni tim ljudi koji ce se baviti samo marketingom i zvanicnim stranicama. To nam je trenutno najveca mana. Fanshop se jako popravio, razvaljuje i fakat nema prigovora, al na ovome se bas mora mnogo raditi da se popravi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

Prijava