Sve ukupnoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 11:21 pmJel ovo cifra od poziva ili sve ukupno?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 11:01 pm75997 KM sitni koraci skroz ...
Trznimo se jebemm mu
Sve ukupnoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 11:21 pmJel ovo cifra od poziva ili sve ukupno?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 11:01 pm75997 KM sitni koraci skroz ...
Trznimo se jebemm mu
Onda je ovo slabo skroz...iskreno sam mislio da ce se ukljuciti stari igraci kao i "legende".CrazySouth1987 je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 11:46 pmSve ukupnoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 11:21 pmJel ovo cifra od poziva ili sve ukupno?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 11:01 pm75997 KM sitni koraci skroz ...
Trznimo se jebemm mu
Ko dzenis isto....Ujko je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 7:57 pmPonudjen k'o pocascenAmar927 je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 7:00 pmAleksandar Mishov ponudjen Zeljeznicaru, ceka se odgovor Plavih.
Stameni napadac makedonskog prvoligasa Tikves, Aleksandar Mishov ponudjen je ekipi Zeljeznicara. Obzirom da Plavi imaju problema sa realizacijom, napadac im je nuzno potreban.
Da li ce to biti Mishov, ostaje da se vidi...Malo sam mu pogledao statistike u posljednjih pet godina,
za tri makedonska kluba odigrao je 63 utakmice, postigao 12 golova i imao 2 asistencije.
Mulalić je tražio Beganović da dođe, isto tako je neke odbio koji su mu nuđeni tako da jeste on kriv i to je fer jedino.volimtezeljo je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 10:15 pmNe moze za sve dobro (Hodzic, Santos, Amoah) biti odgovoran SD i uprava. A za sve lose (Beganovic, Haracic) koji su dosli preko Tuceta biti odgovoran Mulalic. Ne ide, nije to fer tako gledati.
Postavljanje cilja pred treenera je max sa dvije ostrice, imali smo to sa slavkom kojeg smo otjerali jer nijetitulu donio, a cilj bila Evropa..
Upravo tako. Eh sad ima tu jedna stavka u kojoj griješi uprava ali i Mulalić. KOliko sam shvatio ne samo iz tvoje priče nego i drugih posotji ekipa ljudi koji mu traže igrače na pozicijama određenim i nude ih a Mulalić daje na kraju pristanak da ili ne. E tu mi vidimo Mulalićevo znanje. Znači ako sam nije prepoznao i skontao da su KOčević i jaganjac talenti onda je on užas sa znanjem. Sa druge strane greška uprave je tj tih ljudi što odlučuju oko transfera uključujući Bekrića da mu ne kaži vidi ova dvojica su projekti kluba i njima moraš naći mjesto. Ako se desi neka rezultatski neuspjeh zbog njih dvojice mi stojimo iza tebe. Znači Mora igrati KOčević15 minuta po susretu npr. Ne mora svaku tekmu bukvalno. Nego jednu uđe poluvrijeme pa može da tri ne igra itd. Tu tekmu koju je igrapo poluvriujeme ako zijanimo halal. Sad malo je karikiram ali tako to ide. Mora se gledati i napredak igrača. Po meni igrači kod Mulalićanenapreduju. Nijedan. Mulalić gleda isključivo sebe. Što je najgore u ovakvoj situaciji i da mu uprava ovo gore nije rekla raja bi ga podržala da je gurao neke mlađe a izgubio bodove protiv POsusšja. Ovako je izgubio a ne gura mlađe i to mu raja zamjera. Sve mlađe sem dvojice trojice je sklonio. To je ono što mora. U Bajernu Hasan nametne igrača. Zato je i otišao onaj trener jedan jer se nisu slafgali ali uprava iza SD stoji jer je on glavni i odgovorni a ne trener. To ni Bekrić ne konta izgleda.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 9:17 pmImamo itekako, slažem se. Edis ih ne koristi, i to je tačno, i meni to živce pojede.
Ali, da li je to samo Edisova krivica ? Imamo li mi predsjednika Kluba, upravu ? Po meni tu Edis nije jedini krivac, uprava itekako dijeli krivicu za te stvari. Neće ni jedan trener, pogotovo u našoj ligi, sam od sebe staviti i gurati nekog mladog igrača. Tu je trenerov posao na kocki, neće niko da rizikuje. Bog zna kako bi bilo da nema ovog pravila U21. Jedino ako je neki vanserijski talenat, da ponižava druge igrače svojom igrom i treniranjem. Par loših rezultata i ti kao trener dobiješ nogu jer si forsirao mlade igrače, a oni ostadoše, tu je samo trener na gubitku. To fino uprava treba da sugeriše treneru, da forsira igrače iz našeg omladinskog pogona, da bi dobili dobre igrače, da bi se dobro prezentovali, i na kraju krajeva prodali i da Klub na njima zaradi. A ovako oni šute i puštaju Edisa da radi po svom, bez da mu kažu da su pojedini igrači projekt kluba i da je cilj da igraju i da se prodaju. Pa onda imamo slučajeve Kočevića i Jaganjca, gdje momci odu bez da su dobili šansu. Gubili smo živce što nisu igrali, pa gubili živce što su otišli. Sva se kola tu slomila na Mulaliću, a uprava mudro šuti. Napadaju ga navijači, novinari, raspravlja se s novinarima oko igrača, sav f.okus na Edisu. A niko da se zapita gdje je tu uprava, jesu li mu rekli bilo šta vezano za te igrače, da njih forsira, da ih istrpimo ?! Pa raspali pitari forsiraju malog Traku koji se ne zna sastavit s loptom pa kažu projekat kluba, istrpit ćemo ga. Jel to on bolji od našeg Kobaševića ?! Jesu li bolji Tarik i Irfan Ramić od Beće ? Jel bolji Enedin Mulalić od malog Pašića ? NE!
Ne branim Edisa, ali po meni ovdje i uprava snosi veliki dio krivice. Koje su ciljeve postavili pred njega ? Znamo samo da su mu rekli da je cilj iskorak u odnosu na prošlu sezonu, evo napravio ga je, oni zadovoljni, produžili mu ugovor, ok. Što mu nisu rekli da je pored toga cilj i promocija naših mladih igrača iz omladinskog pogona ?
To je ista veza kojom je dosao i Resic. Sve preko Tuceta islo kao i Hodzic. Odbio je Mirzada Mehanovica i Marka Obradovica, dvojicu polovnjaka i hvala mu na to. U ovoj prici su i Tuce i Mula odgovorni, Tuce malo vise za transfere a Edis za teren i taktiku.milanribar je napisao/la: ↑pon dec 26, 2022 9:12 amMulalić je tražio Beganović da dođe, isto tako je neke odbio koji su mu nuđeni tako da jeste on kriv i to je fer jedino.volimtezeljo je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 10:15 pmNe moze za sve dobro (Hodzic, Santos, Amoah) biti odgovoran SD i uprava. A za sve lose (Beganovic, Haracic) koji su dosli preko Tuceta biti odgovoran Mulalic. Ne ide, nije to fer tako gledati.
Postavljanje cilja pred treenera je max sa dvije ostrice, imali smo to sa slavkom kojeg smo otjerali jer nijetitulu donio, a cilj bila Evropa..
Kakva veza nemoj pričat polovne informacije. Kad čovjeku ponude Nedima Hadžića, Obradovića, itd on izabere Dženisa i Vučenovića kakva je tu odgovornost Bekrića. Jedino možda da mu je još kakvog brazilca izmislio za 1500 KM. Ne branim Bekrića samo pokušavam shvatit kako i zašto trener izabra slabije igrače sebi i to insistira na tome.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon dec 26, 2022 3:33 pmTo je ista veza kojom je dosao i Resic. Sve preko Tuceta islo kao i Hodzic. Odbio je Mirzada Mehanovica i Marka Obradovica, dvojicu polovnjaka i hvala mu na to. U ovoj prici su i Tuce i Mula odgovorni, Tuce malo vise za transfere a Edis za teren i taktiku.milanribar je napisao/la: ↑pon dec 26, 2022 9:12 amMulalić je tražio Beganović da dođe, isto tako je neke odbio koji su mu nuđeni tako da jeste on kriv i to je fer jedino.volimtezeljo je napisao/la: ↑ned dec 25, 2022 10:15 pmNe moze za sve dobro (Hodzic, Santos, Amoah) biti odgovoran SD i uprava. A za sve lose (Beganovic, Haracic) koji su dosli preko Tuceta biti odgovoran Mulalic. Ne ide, nije to fer tako gledati.