Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

CrazySouth1987
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 25, 2022 11:46 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned dec 25, 2022 11:21 pm
CrazySouth1987 je napisao/la:
ned dec 25, 2022 11:01 pm
75997 KM sitni koraci skroz ...
Trznimo se jebemm mu
Jel ovo cifra od poziva ili sve ukupno?
Sve ukupno
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon dec 26, 2022 12:04 am

ned dec 25, 2022 11:46 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned dec 25, 2022 11:21 pm
ned dec 25, 2022 11:01 pm
75997 KM sitni koraci skroz ...
Trznimo se jebemm mu
Jel ovo cifra od poziva ili sve ukupno?
Sve ukupno
Onda je ovo slabo skroz...iskreno sam mislio da ce se ukljuciti stari igraci kao i "legende".
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 26, 2022 6:57 am

Ujko je napisao/la:
ned dec 25, 2022 7:57 pm
Amar927 je napisao/la:
ned dec 25, 2022 7:00 pm
Aleksandar Mishov ponudjen Zeljeznicaru, ceka se odgovor Plavih.

Stameni napadac makedonskog prvoligasa Tikves, Aleksandar Mishov ponudjen je ekipi Zeljeznicara. Obzirom da Plavi imaju problema sa realizacijom, napadac im je nuzno potreban.
Da li ce to biti Mishov, ostaje da se vidi...
Ponudjen k'o pocascen :D Malo sam mu pogledao statistike u posljednjih pet godina,
za tri makedonska kluba odigrao je 63 utakmice, postigao 12 golova i imao 2 asistencije.
Ko dzenis isto....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Leon_Professional
Kontakt:

pon dec 26, 2022 7:11 am

Hoće li se ponuditi neki istinski napadač, a ne ovi što hoće da budu napadači.

Opasno mi miješamo stvari i imamo duple aršine. Dok smo imali upravu prije Amara, bilo je kritika da se petljaju u sportski segment. Pa skoro i najviše kritika je bilo za to. Sad je kritika što se ne petljaju.
Pa ***** ga, kad nekog ne volimo onda mu se sve prišiva.

Nikad nismo bili uređeni i vazda je bilo propusta. Ko zna da li ćemo i biti. Najuredniji klub kod nas je Zrinjski.

thierryhenry21
Kontakt:

pon dec 26, 2022 7:49 am

Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

milanribar
Kontakt:

pon dec 26, 2022 9:12 am

volimtezeljo je napisao/la:
ned dec 25, 2022 10:15 pm
Ne moze za sve dobro (Hodzic, Santos, Amoah) biti odgovoran SD i uprava. A za sve lose (Beganovic, Haracic) koji su dosli preko Tuceta biti odgovoran Mulalic. Ne ide, nije to fer tako gledati.
Postavljanje cilja pred treenera je max sa dvije ostrice, imali smo to sa slavkom kojeg smo otjerali jer nijetitulu donio, a cilj bila Evropa..
Mulalić je tražio Beganović da dođe, isto tako je neke odbio koji su mu nuđeni tako da jeste on kriv i to je fer jedino.

ponosannavas
Kontakt:

pon dec 26, 2022 10:44 am

Maestro_1921 je napisao/la:
ned dec 25, 2022 9:17 pm
cipiripi je napisao/la:
ned dec 25, 2022 7:15 pm
Imamo mi dosta dobrih juniora, ali ih EDIS NE KORISTI.
To je najveci problem, sve dok nasa djeca bjeze glavom bez obzira jer ih trener ne koristi mi cemo dovoditi igrace 30+
Imamo itekako, slažem se. Edis ih ne koristi, i to je tačno, i meni to živce pojede.
Ali, da li je to samo Edisova krivica ? Imamo li mi predsjednika Kluba, upravu ? Po meni tu Edis nije jedini krivac, uprava itekako dijeli krivicu za te stvari. Neće ni jedan trener, pogotovo u našoj ligi, sam od sebe staviti i gurati nekog mladog igrača. Tu je trenerov posao na kocki, neće niko da rizikuje. Bog zna kako bi bilo da nema ovog pravila U21. Jedino ako je neki vanserijski talenat, da ponižava druge igrače svojom igrom i treniranjem. Par loših rezultata i ti kao trener dobiješ nogu jer si forsirao mlade igrače, a oni ostadoše, tu je samo trener na gubitku. To fino uprava treba da sugeriše treneru, da forsira igrače iz našeg omladinskog pogona, da bi dobili dobre igrače, da bi se dobro prezentovali, i na kraju krajeva prodali i da Klub na njima zaradi. A ovako oni šute i puštaju Edisa da radi po svom, bez da mu kažu da su pojedini igrači projekt kluba i da je cilj da igraju i da se prodaju. Pa onda imamo slučajeve Kočevića i Jaganjca, gdje momci odu bez da su dobili šansu. Gubili smo živce što nisu igrali, pa gubili živce što su otišli. Sva se kola tu slomila na Mulaliću, a uprava mudro šuti. Napadaju ga navijači, novinari, raspravlja se s novinarima oko igrača, sav f.okus na Edisu. A niko da se zapita gdje je tu uprava, jesu li mu rekli bilo šta vezano za te igrače, da njih forsira, da ih istrpimo ?! Pa raspali pitari forsiraju malog Traku koji se ne zna sastavit s loptom pa kažu projekat kluba, istrpit ćemo ga. Jel to on bolji od našeg Kobaševića ?! Jesu li bolji Tarik i Irfan Ramić od Beće ? Jel bolji Enedin Mulalić od malog Pašića ? NE!
Ne branim Edisa, ali po meni ovdje i uprava snosi veliki dio krivice. Koje su ciljeve postavili pred njega ? Znamo samo da su mu rekli da je cilj iskorak u odnosu na prošlu sezonu, evo napravio ga je, oni zadovoljni, produžili mu ugovor, ok. Što mu nisu rekli da je pored toga cilj i promocija naših mladih igrača iz omladinskog pogona ?
Upravo tako. Eh sad ima tu jedna stavka u kojoj griješi uprava ali i Mulalić. KOliko sam shvatio ne samo iz tvoje priče nego i drugih posotji ekipa ljudi koji mu traže igrače na pozicijama određenim i nude ih a Mulalić daje na kraju pristanak da ili ne. E tu mi vidimo Mulalićevo znanje. Znači ako sam nije prepoznao i skontao da su KOčević i jaganjac talenti onda je on užas sa znanjem. Sa druge strane greška uprave je tj tih ljudi što odlučuju oko transfera uključujući Bekrića da mu ne kaži vidi ova dvojica su projekti kluba i njima moraš naći mjesto. Ako se desi neka rezultatski neuspjeh zbog njih dvojice mi stojimo iza tebe. Znači Mora igrati KOčević15 minuta po susretu npr. Ne mora svaku tekmu bukvalno. Nego jednu uđe poluvrijeme pa može da tri ne igra itd. Tu tekmu koju je igrapo poluvriujeme ako zijanimo halal. Sad malo je karikiram ali tako to ide. Mora se gledati i napredak igrača. Po meni igrači kod Mulalićanenapreduju. Nijedan. Mulalić gleda isključivo sebe. Što je najgore u ovakvoj situaciji i da mu uprava ovo gore nije rekla raja bi ga podržala da je gurao neke mlađe a izgubio bodove protiv POsusšja. Ovako je izgubio a ne gura mlađe i to mu raja zamjera. Sve mlađe sem dvojice trojice je sklonio. To je ono što mora. U Bajernu Hasan nametne igrača. Zato je i otišao onaj trener jedan jer se nisu slafgali ali uprava iza SD stoji jer je on glavni i odgovorni a ne trener. To ni Bekrić ne konta izgleda.
Slažemo se ti i ja većniom nego eto malo nekog mog viđenja.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon dec 26, 2022 11:43 am

Sjeća li se neko slučajno da li je Beća u nekim utakmicama igrao na poziciji desnog beka? Ili sam ja nešto umislio.
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon dec 26, 2022 12:40 pm

Fićo je napisao/la:
pon dec 26, 2022 11:43 am
Sjeća li se neko slučajno da li je Beća u nekim utakmicama igrao na poziciji desnog beka? Ili sam ja nešto umislio.
Mislim da jeste jednu prosle godine, ali iz nuzde
Željezničar ante portas !

volimtezeljo

pon dec 26, 2022 3:33 pm

milanribar je napisao/la:
Ne moze za sve dobro (Hodzic, Santos, Amoah) biti odgovoran SD i uprava. A za sve lose (Beganovic, Haracic) koji su dosli preko Tuceta biti odgovoran Mulalic. Ne ide, nije to fer tako gledati.
Postavljanje cilja pred treenera je max sa dvije ostrice, imali smo to sa slavkom kojeg smo otjerali jer nijetitulu donio, a cilj bila Evropa..
Mulalić je tražio Beganović da dođe, isto tako je neke odbio koji su mu nuđeni tako da jeste on kriv i to je fer jedino.
To je ista veza kojom je dosao i Resic. Sve preko Tuceta islo kao i Hodzic. Odbio je Mirzada Mehanovica i Marka Obradovica, dvojicu polovnjaka i hvala mu na to. U ovoj prici su i Tuce i Mula odgovorni, Tuce malo vise za transfere a Edis za teren i taktiku.

milanribar
Kontakt:

pon dec 26, 2022 3:41 pm

pon dec 26, 2022 3:33 pm
milanribar je napisao/la:
To je ista veza kojom je dosao i Resic. Sve preko Tuceta islo kao i Hodzic. Odbio je Mirzada Mehanovica i Marka Obradovica, dvojicu polovnjaka i hvala mu na to. U ovoj prici su i Tuce i Mula odgovorni, Tuce malo vise za transfere a Edis za teren i taktiku.
Kakva veza nemoj pričat polovne informacije. Kad čovjeku ponude Nedima Hadžića, Obradovića, itd on izabere Dženisa i Vučenovića kakva je tu odgovornost Bekrića. Jedino možda da mu je još kakvog brazilca izmislio za 1500 KM. Ne branim Bekrića samo pokušavam shvatit kako i zašto trener izabra slabije igrače sebi i to insistira na tome.
Iskreno za Dženisa nisam očekivao da će baš ovako slabo odigrat al opet je slabiji od ovih u startu.

ponosannavas
Kontakt:

pon dec 26, 2022 3:59 pm

Tu samo treba malo više slobode Bekiruću da se da dadne. Ok je da se pita Mualić koga će od dva sličnih kvaliteta, ali ako Bekrić i pogotovo još osam ljudi koji nešto znaju kažu da je neko talenat a ti ga nećeš to ne može. Isto i za Zuku kad se pričalo. Pa znamo svi da je Zuka kvaliteta vrhunska. Iz mnogo razloga treba da je tu. Zatavara poziciju Drini ali koja budala može odbit Zuku. Umjesto da ima slatke muke pa Zuka može i lijevo, pa može i sa tri nazad igrati npr 343 formaciju. Jok on odbija. Tako je i sa Jaganjcem i KOčevićem. Ne može Mualić da može sve da odbije. Previše mu je dato slobode ako je kao što se priča. A očigledno jeste bilo za Zuku i ova dva momcica. Ok u taktiku ima slobodu. Ok Biraj između Mekića i Hajdara ali ne možeš reći neću Aru Hodžića (ovog sadašnjeg) a hoću Kerima Palića

fcz
Kontakt:

pon dec 26, 2022 5:38 pm

U citavoj ovoj prici najtuznija je cinjenica da je Edis Mulalic trener Zeljeznicara. I to vec duzi period. Cinjenica koja tjera suze na oci.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Lopta
Kontakt:

pon dec 26, 2022 6:03 pm

Imovina vise nije upitna ako nekoga zanima

Sky1
Kontakt:

pon dec 26, 2022 6:14 pm

Lopta je napisao/la:
pon dec 26, 2022 6:03 pm
Imovina vise nije upitna ako nekoga zanima
Pa brate to je najbitnija informacija za nas navijače i naš klub, ako je to tako ti si za muštuluka, ako ne bude tako ideš ka block, jer s ovim nema zajebancije 😁

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 26, 2022 6:21 pm

Od 19:00h ide zemljotres...

fcz
Kontakt:

pon dec 26, 2022 6:25 pm

Dzezvar je napisao/la:
Dobro? Lose?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Dr. Adzem
Kontakt:

pon dec 26, 2022 6:35 pm

Sta se desava?
Cuva Bog Zelju svog!

Diverzant
Kontakt:

pon dec 26, 2022 6:36 pm

Ne vjerujem vise nikome dok ne bude zvanično
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dzezvar
Kontakt:

pon dec 26, 2022 6:39 pm

fcz je napisao/la:
pon dec 26, 2022 6:25 pm
Dzezvar je napisao/la:
Dobro? Lose?
Dobro

Trenutno korisnika/ca: ghamaz, Google [Bot], SanMan i 57 gostiju.

Prijava