Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cvrle_jedanesterac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 25, 2022 6:25 pm

Iskreno nisam pobornik vraćanja igrača. Nama trebaju igrači od kojih ćemo imati koristi u bliskoj buducnosti

CrazySouth1987
Kontakt:

ned dec 25, 2022 6:31 pm

AsharaK je napisao/la:
ned dec 25, 2022 6:24 pm
-----------Bender
Galic-Drina-Cocalic-x
-------Beca-Hodzic---
-Amoah-Stilic-Santos-
----------------x------------

Na ove dvije pozicije pojacanja i jaci smo bar za 30%
I da taj x bek bude u 21, a mekic da igra umjesto bece
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Doktor A
Kontakt:

ned dec 25, 2022 6:35 pm

Durakovic i Kulenovic bi bili idelani

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned dec 25, 2022 6:36 pm

CrazySouth1987 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
-----------Bender
Galic-Drina-Cocalic-x
-------Beca-Hodzic---
-Amoah-Stilic-Santos-

Ja Becu ne bih izbacio jer mislim da ga moramo istrpit zbog potencijala i fizikalija koje ima.
Željezničar ante portas !

Amar927
Kontakt:

ned dec 25, 2022 7:00 pm

Aleksandar Mishov ponudjen Zeljeznicaru, ceka se odgovor Plavih.

Stameni napadac makedonskog prvoligasa Tikves, Aleksandar Mishov ponudjen je ekipi Zeljeznicara. Obzirom da Plavi imaju problema sa realizacijom, napadac im je nuzno potreban.
Da li ce to biti Mishov, ostaje da se vidi...

Leon_Professional
Kontakt:

ned dec 25, 2022 7:04 pm

AsharaK je napisao/la:
-----------Bender
Galic-Drina-Cocalic-x
-------Beca-Hodzic---
-Amoah-Stilic-Santos-

Mekić nek turnire puca.

On je po meni već nabrao dovoljno aferima da ga se odreknemo bez razmišljanja.

Sky1
Kontakt:

ned dec 25, 2022 7:05 pm

AsharaK je napisao/la:
ned dec 25, 2022 6:36 pm
AsharaK je napisao/la:
-----------Bender
Galic-Drina-Cocalic-x
-------Beca-Hodzic---
-Amoah-Stilic-Santos-

Ja Becu ne bih izbacio jer mislim da ga moramo istrpit zbog potencijala i fizikalija koje ima.
Becu obavezno istrpiti, ima dobar potencijal, malo jos da ojaca i da se opusti, bice pravi igrac.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned dec 25, 2022 7:15 pm

Imamo mi dosta dobrih juniora, ali ih EDIS NE KORISTI.
To je najveci problem, sve dok nasa djeca bjeze glavom bez obzira jer ih trener ne koristi mi cemo dovoditi igrace 30+
Alea iacta est!

volimtezeljo

ned dec 25, 2022 7:52 pm

Ne znamo koja je strategija kluba. Oni izgledaju kao zadovoljni dosadasnjim rezultatima.
Trenutno od mladih igraju Drina, Beca, Malic, Santos, Amoah, Hodzic prikljuciti timu onog golmana Karica i lijevo krilo koje je igralo protiv Konye. Golmaan odmah u prvu ubaciti. Vratit Musica..
Evo odmah imas komentar nemoj Becu daj Mekica. Ne misli samo tako trener, puno je navijaca koji nemaju strpljenja. Dovoditi U21 i to da nam bude strategija. Trener ako se s tim ne slaze, otpustis ga i dovedes nekoga ko je spreman da preuzme takav klub.
I moramo igrace prodavati !!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned dec 25, 2022 7:57 pm

Amar927 je napisao/la:
ned dec 25, 2022 7:00 pm
Aleksandar Mishov ponudjen Zeljeznicaru, ceka se odgovor Plavih.

Stameni napadac makedonskog prvoligasa Tikves, Aleksandar Mishov ponudjen je ekipi Zeljeznicara. Obzirom da Plavi imaju problema sa realizacijom, napadac im je nuzno potreban.
Da li ce to biti Mishov, ostaje da se vidi...
Ponudjen k'o pocascen :D Malo sam mu pogledao statistike u posljednjih pet godina,
za tri makedonska kluba odigrao je 63 utakmice, postigao 12 golova i imao 2 asistencije.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

CrazySouth1987
Kontakt:

ned dec 25, 2022 7:57 pm

volimtezeljo je napisao/la:
ned dec 25, 2022 7:52 pm
Ne znamo koja je strategija kluba. Oni izgledaju kao zadovoljni dosadasnjim rezultatima.
Trenutno od mladih igraju Drina, Beca, Malic, Santos, Amoah, Hodzic prikljuciti timu onog golmana Karica i lijevo krilo koje je igralo protiv Konye. Golmaan odmah u prvu ubaciti. Vratit Musica..
Evo odmah imas komentar nemoj Becu daj Mekica. Ne misli samo tako trener, puno je navijaca koji nemaju strpljenja. Dovoditi U21 i to da nam bude strategija. Trener ako se s tim ne slaze, otpustis ga i dovedes nekoga ko je spreman da preuzme takav klub.
I moramo igrace prodavati !!
Jedino ispravno po meni što je adzem rekao, ne znamo koji su ciljevi ne znamo koja je strategija ne znamo šta bi ne znamo šta hoćemo ne znamo ništa...

Maestro_1921
Kontakt:

ned dec 25, 2022 9:17 pm

cipiripi je napisao/la:
To je najveci problem, sve dok nasa djeca bjeze glavom bez obzira jer ih trener ne koristi mi cemo dovoditi igrace 30+
Imamo itekako, slažem se. Edis ih ne koristi, i to je tačno, i meni to živce pojede.
Ali, da li je to samo Edisova krivica ? Imamo li mi predsjednika Kluba, upravu ? Po meni tu Edis nije jedini krivac, uprava itekako dijeli krivicu za te stvari. Neće ni jedan trener, pogotovo u našoj ligi, sam od sebe staviti i gurati nekog mladog igrača. Tu je trenerov posao na kocki, neće niko da rizikuje. Bog zna kako bi bilo da nema ovog pravila U21. Jedino ako je neki vanserijski talenat, da ponižava druge igrače svojom igrom i treniranjem. Par loših rezultata i ti kao trener dobiješ nogu jer si forsirao mlade igrače, a oni ostadoše, tu je samo trener na gubitku. To fino uprava treba da sugeriše treneru, da forsira igrače iz našeg omladinskog pogona, da bi dobili dobre igrače, da bi se dobro prezentovali, i na kraju krajeva prodali i da Klub na njima zaradi. A ovako oni šute i puštaju Edisa da radi po svom, bez da mu kažu da su pojedini igrači projekt kluba i da je cilj da igraju i da se prodaju. Pa onda imamo slučajeve Kočevića i Jaganjca, gdje momci odu bez da su dobili šansu. Gubili smo živce što nisu igrali, pa gubili živce što su otišli. Sva se kola tu slomila na Mulaliću, a uprava mudro šuti. Napadaju ga navijači, novinari, raspravlja se s novinarima oko igrača, sav f.okus na Edisu. A niko da se zapita gdje je tu uprava, jesu li mu rekli bilo šta vezano za te igrače, da njih forsira, da ih istrpimo ?! Pa raspali pitari forsiraju malog Traku koji se ne zna sastavit s loptom pa kažu projekat kluba, istrpit ćemo ga. Jel to on bolji od našeg Kobaševića ?! Jesu li bolji Tarik i Irfan Ramić od Beće ? Jel bolji Enedin Mulalić od malog Pašića ? NE!
Ne branim Edisa, ali po meni ovdje i uprava snosi veliki dio krivice. Koje su ciljeve postavili pred njega ? Znamo samo da su mu rekli da je cilj iskorak u odnosu na prošlu sezonu, evo napravio ga je, oni zadovoljni, produžili mu ugovor, ok. Što mu nisu rekli da je pored toga cilj i promocija naših mladih igrača iz omladinskog pogona ?

Simply Blue
Kontakt:

ned dec 25, 2022 9:36 pm

Cudno za bivseg trenera juniora da izbjegavam mlade igrace..Racunica je vrlo jednostavna, imas u napadu koga imas, sa ucinkom kakvim imas, sta bi se pored toga jednom razumnom covjeku moze nametnuti kao rjesenje, ako ti za to treba neko iz uprave, SD, navijaca da sugerise nesto, onda ga yebi.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

fcz
Kontakt:

ned dec 25, 2022 9:38 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Imamo itekako, slažem se. Edis ih ne koristi, i to je tačno, i meni to živce pojede.
Ali, da li je to samo Edisova krivica ? Imamo li mi predsjednika Kluba, upravu ? Po meni tu Edis nije jedini krivac, uprava itekako dijeli krivicu za te stvari. Neće ni jedan trener, pogotovo u našoj ligi, sam od sebe staviti i gurati nekog mladog igrača. Tu je trenerov posao na kocki, neće niko da rizikuje. Bog zna kako bi bilo da nema ovog pravila U21. Jedino ako je neki vanserijski talenat, da ponižava druge igrače svojom igrom i treniranjem. Par loših rezultata i ti kao trener dobiješ nogu jer si forsirao mlade igrače, a oni ostadoše, tu je samo trener na gubitku. To fino uprava treba da sugeriše treneru, da forsira igrače iz našeg omladinskog pogona, da bi dobili dobre igrače, da bi se dobro prezentovali, i na kraju krajeva prodali i da Klub na njima zaradi. A ovako oni šute i puštaju Edisa da radi po svom, bez da mu kažu da su pojedini igrači projekt kluba i da je cilj da igraju i da se prodaju. Pa onda imamo slučajeve Kočevića i Jaganjca, gdje momci odu bez da su dobili šansu. Gubili smo živce što nisu igrali, pa gubili živce što su otišli. Sva se kola tu slomila na Mulaliću, a uprava mudro šuti. Napadaju ga navijači, novinari, raspravlja se s novinarima oko igrača, sav f.okus na Edisu. A niko da se zapita gdje je tu uprava, jesu li mu rekli bilo šta vezano za te igrače, da njih forsira, da ih istrpimo ?! Pa raspali pitari forsiraju malog Traku koji se ne zna sastavit s loptom pa kažu projekat kluba, istrpit ćemo ga. Jel to on bolji od našeg Kobaševića ?! Jesu li bolji Tarik i Irfan Ramić od Beće ? Jel bolji Enedin Mulalić od malog Pašića ? NE!
Ne branim Edisa, ali po meni ovdje i uprava snosi veliki dio krivice. Koje su ciljeve postavili pred njega ? Znamo samo da su mu rekli da je cilj iskorak u odnosu na prošlu sezonu, evo napravio ga je, oni zadovoljni, produžili mu ugovor, ok. Što mu nisu rekli da je pored toga cilj i promocija naših mladih igrača iz omladinskog pogona ?
1.) Otkud znamo da mu nisu rekli da je cilj promovisati/zadrzati najvece talente? Ili da mu bar nisu rekli da ima odrijesene ruke po tom pitanju?

2.) Ako se tako bojao za rezultate pa, k'o biva, isao na siguricu, zasto je onda inicirao neke potpise (ili u najmanju ruku ucestvovao u njima) za koje je od pocetka bilo jasno da nam nece donijeti nikakvu korist i koji dobro smrde na talove?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

salle86
Kontakt:

ned dec 25, 2022 9:48 pm

Ma realno, nama je veći prioritet klupa nego prvih 11. Ovo drugo nekako i "sklepamo" pa i liči to na nešto, ali zato sa klupe nema niko da uskoči kad treba.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

ned dec 25, 2022 9:49 pm

ned dec 25, 2022 4:40 pm
Ma koji će nam khurac Stevanović koji se kleo u želju na vječnost itd pa otišao kad je najteže bilo, ne mogu svoje šuplje ne treba nam
Bolje da ne znas kako je otisao Stevanovic... drugi put cemo o tome. Ne sumnjaj u njegovu ljubav prema Zelji...

Nisam za njegov eventualni povratak, ne treba nam...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

volimtezeljo

ned dec 25, 2022 10:15 pm

Ne moze za sve dobro (Hodzic, Santos, Amoah) biti odgovoran SD i uprava. A za sve lose (Beganovic, Haracic) koji su dosli preko Tuceta biti odgovoran Mulalic. Ne ide, nije to fer tako gledati.
Postavljanje cilja pred treenera je max sa dvije ostrice, imali smo to sa slavkom kojeg smo otjerali jer nijetitulu donio, a cilj bila Evropa..

Maestro_1921
Kontakt:

ned dec 25, 2022 10:22 pm

fcz je napisao/la:
ned dec 25, 2022 9:38 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
1.) Otkud znamo da mu nisu rekli da je cilj promovisati/zadrzati najvece talente? Ili da mu bar nisu rekli da ima odrijesene ruke po tom pitanju?

2.) Ako se tako bojao za rezultate pa, k'o biva, isao na siguricu, zasto je onda inicirao neke potpise (ili u najmanju ruku ucestvovao u njima) za koje je od pocetka bilo jasno da nam nece donijeti nikakvu korist i koji dobro smrde na talove?
1. Pa ne znamo, ali evidentno je da nisu, jer to ne radi. Ako jesu, a on radi po svom, onda ih ne yebe ni 2%. Budući da su mu pružili podršku i produžili ugovor, zadovoljni su. A u slučaju da su mu rekli da ima odriješene ruke po tom pitanju, onda ne treba da se čudimo na ovo sve. Neće bespotrebno rizikovati, ići će na siguricu, kao što bi i velika većina trenera uostalom.

2. Ni to ne znamo, puno mutnih stvari je tu. Ono što znamo je ono što je predsjednik rekao Adžemu. A to je da o transferima ne odlučuje jedan čovjek, nego ima grupa od osam ljudi ja mislim, koja o tome vodi brigu i odlučuje. Znači nije Edis sam u tome. Ispade Edis jači i od predsjednika i uprave, sportskog direktora, grupe koja odlučuje o transferima, sve on to sam, ništa se oni ne pitaju. E jbga, ispade samo se Edis pita u Klubu i odlučuje o svemu.

CrazySouth1987
Kontakt:

ned dec 25, 2022 11:01 pm

75997 KM sitni koraci skroz ...
Trznimo se jebemm mu

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned dec 25, 2022 11:21 pm

ned dec 25, 2022 11:01 pm
75997 KM sitni koraci skroz ...
Trznimo se jebemm mu
Jel ovo cifra od poziva ili sve ukupno?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ghamaz i 54 gosta.

Prijava